Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 24, 2009 12:27 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Kasieńko :1luvu: , jakie cudowne wieści znajduję :D :D :D Bruno trafi do cudownej osoby, będziesz miała go zawsze "przy sobie", a Ptysio wraca do zdrowia :dance: :balony: :dance2:
Serce rośnie, cieszę się wraz z Tobą obłednie :!: :!: :!:

Przesyłam Wam przeserdeczne uściski z burego Poznania (bure kotki są piękne, pejzaż niestety mniej :twisted: ). Teraz biegnę prać kocyk Wolanda, na który w geście protestu nasiusiała PiPi :twisted: , a potem biegnę na imieninową audiencję do macoszki :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob paź 24, 2009 12:54 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Dom doprowadziłam do ładu. Chwila relaksu na miau i lecę ogród sprzątać. Podobno w weekend miało być ciepło :evil:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob paź 24, 2009 12:57 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

To czekamy na zdjęcia. :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob paź 24, 2009 13:13 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Petka-P1 pisze:Dom doprowadziłam do ładu. Chwila relaksu na miau i lecę ogród sprzątać. Podobno w weekend miało być ciepło :evil:

Ja też (nie powiem, żeby mi się podobało :evil: - to taka praca dla głupiego z kotami w tle :lol: ). Petka, nie narzekaj. Mogły na spotkać przymrozki. Brrr :wink:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Sob paź 24, 2009 15:06 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Miało być ciepło???? 8O -nic mi na ten temat nie wiadomo!-mam ustawiona "Pogodę w Twoim mieście"-niestety-prognoza sprawdziła sie co do joty :( -szaro,brzydko i pada!

Asieńko-udanej imprezki :piwa: !!!

Z tymi zdjęciami to istny horror-robiłam już trzy podejścia i guzik!-wszystko do kitu!!!! :evil: -albo ja jestem za wolna,albo Bru za szybki!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob paź 24, 2009 17:29 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Czemu Bruno idzie do jakiejs Sylwii :?: Dawno mnie nie było i nie jestem w temacie... Bruno Wszystkiego Dobrego na nowym miejscu. Dasz radę
Speedy martwiący się troszkę o Bruno

Duran84

Od: Śro wrz 16, 2009 9:49

Post » Sob paź 24, 2009 17:31 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

To zapraszam do pooglądania Dudusia z sesji zdjęciowej:
viewtopic.php?f=1&t=100215&start=975
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob paź 24, 2009 18:11 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

zabers pisze:
Petka-P1 pisze:Dom doprowadziłam do ładu. Chwila relaksu na miau i lecę ogród sprzątać. Podobno w weekend miało być ciepło :evil:

Ja też (nie powiem, żeby mi się podobało :evil: - to taka praca dla głupiego z kotami w tle :lol: ). Petka, nie narzekaj. Mogły na spotkać przymrozki. Brrr :wink:

Ja koty na czas sprzątani wynoszę do woliery albo zamykam w piwnicy. Niuś bardzo boi się odkurzacza.

Obawiam się, że przymrozki nadejdą szybciej niż się spodziewamy :evil:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Sob paź 24, 2009 19:14 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Duran84 pisze:Czemu Bruno idzie do jakiejs Sylwii :?: Dawno mnie nie było i nie jestem w temacie... Bruno Wszystkiego Dobrego na nowym miejscu. Dasz radę
Speedy martwiący się troszkę o Bruno

To poczytaj wstecz-bedziesz w temacie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob paź 24, 2009 22:30 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

A ja mam nadzieje ze zanim Bru pójdzie do DS to będą jakieś nowe zdjęcia :mrgreen: :1luvu:

A ja zapraszam - sugestie poprawek mile widziane:
viewtopic.php?f=1&t=102312

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie paź 25, 2009 7:10 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

No to macie!!!!-tylko takie zdjęcia udało mi sie zrobić :oops:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak był młodszy ,to jakoś udawało sie go na moment zatrzymać-teraz to już nie jest proste!!
Ale niech szaleje,bo przynajmniej widać ,że nic mu nie jest! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie paź 25, 2009 8:59 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Jaki on jest już DUUUŻYYYY! 8O

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie paź 25, 2009 9:24 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Tu właściwie nawet nie za bardzo to widać,ale ja widzę go przy moich kotach i tę różnice jeszcze bardziej widać :lol: -rośnie jak na drożdżach!
Ni groma nie boi się moich kotów,może dlatego,że Pynia co prawda warczy na niego,ale nie atakuje,Antosia gania się z nim w berka,Klara ignoruje(bo dla niej inne koty po prostu nie istnieją) a Ptysieniek od początku go lubił.

A Ptyś już nie ma objawów choroby-ładnie je i pije,sika normalnie,ale podawanie antybiotyku to istny koszmar!
Z drugiej strony kłuć go przez 3 tygodnie to masakra-byłby skłuty jak sito!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie paź 25, 2009 9:27 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

kropkaXL pisze:No to macie!!!!-tylko takie zdjęcia udało mi sie zrobić :oops:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak był młodszy ,to jakoś udawało sie go na moment zatrzymać-teraz to już nie jest proste!!
Ale niech szaleje,bo przynajmniej widać ,że nic mu nie jest! :lol:

No proszę, jaki już duży! :love:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie paź 25, 2009 10:16 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Kasiu ależ odchowałaś Bruna.
A może go podmieniłaś.... gdzie ten mały szkrab?

Petka

[poprzednia][następna]