Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 24, 2009 21:17 Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Obrazek WITAMY W KĄCIKU ADOPCYJNYM WROCŁAWSKIEGO DOMOWEGO PRZEDSZKOLA Obrazek

Wrocławski Kącik Adopcyjny "Domowe Przedszkole" został stworzony z myślą o naszych najmłodszych podopiecznych, którzy przebywają we wrocławskich Domach Tymczasowych. Zapraszamy do adopcji!

Obrazek
MŁODSZAKI

Obrazek
Uroczy łobuziak, 2- miesięczny Eddi.
kontakt: bober_ek

Obrazek
Mała marzycielka, 2- miesięczna Beti.
kontakt: bober_ek

Obrazek
STARSZAKI

Obrazek
Urocza bursztynowo-oka 5 miesięczna Krysia
kontakt: Agness

W NOWYM DOMKUObrazek

Obrazek
Młoda dama, 2- miesięczna Nina już w nowym domku

Obrazek
Bartuś i Bąbelek i Balbinka już w nowym domku.

Obrazek
Cudny, niespełna 2-miesięczny Ruduś i urocza 4-miesięczna Lili już w nowym domku

Obrazek
Przeurocze Rudasiątka już w nowych domkach:)

Obrazek
Kazik-kotek 6 tygodniowy. Wielki rozbójnik, sama słodycz. Już w nowym domku :ok:

Obrazek
Karo.
Czarny niespełna 3-miesięczny kocurek. Większy od swojego braciszka,
chętnie zwiedza wszystkie kąty. Uwielbia drapanie za uszkiem, nadstawia
też bródkę i szyję do pieszczot. Ma piękną zgrabną sylwetkę! Jest zwinny
i ciekawski, bardzo wesoły.
Już w nowym domku :ok:

Obrazek
Arabelka i Arachia już w swoich nowych domkach!

Obrazek
Piko
Niespełna 3-miesięczny kocurek. Bardzo malutki, drobniutki okruszek. Ma tweedowy
garniturek, spod którego wystaje śnieżnobiała elegancka koszula. Ma śliczne oczka,
są zielone z pięknym wieczorowym makijażem.
Jest moim pupilkiem: wszystko robimy razem: noszę go na rączkach po domu, a on się
wtula i obserwuje otoczenie lub kima. Nie protestuje, chętnie przebywa na rączkach,
choć jeszcze sam nie wskakuje na kolanka. Jest bardzo chudziutki, ale ma wilczy apetyt.
Ma delikatne usposobienie.
Już w nowym domku :ok:

Obrazek
Uroczy i spokojny 8-miesięczny Miluś już w domku!

Obrazek
4-5 miesięczne koteczki Klio i Filusia. Klio ma zadatki na prztulasa. Jak się wybiega
to ładuje się na kolana i zasypia. Noc też spędza w łóżku a nad ranem pakuje
się pod kołdrę i przytula. Filusia jest spokojniejsza od
siostry. Nie jest typowym przytulasem ale jak się ją złapie i wymizia to
jej się włącza motorek. Kocha sprawdzać co człowiek ma na talerzu
- podczas posiłku zapewnia zawsze swoje towarzystwo.
Dziewczynki poszły do domku stałego w dwupaku :ok:

Obrazek KOCIE ANIOŁKI Obrazek

Obrazek
ARWENKA śpij Aniołku

Obrazek
DUDUŚ śpij Aniołku
Ostatnio edytowano Wto maja 25, 2010 9:26 przez Gibutkowa, łącznie edytowano 31 razy
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob paź 24, 2009 21:17 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

MŁODSZAKI
W grupie "Młodszaków" prezentujemy kotki w przedziale wiekowym do 3 miesięcy. Kotki te są odpchlone i odrobaczone. Kotki są niezaszczepione i niewysterylizowane/niewykastrowane.

STARSZAKI
W grupie "Starszaków" prezentujemy kotki w przedziale wiekowym od 3 miesiąca do 1 roku życia. Kotki są odpchlone, odrobaczone, zaszczepione. Niektóre z kotków są wykastrowane/wysterylizowane.

INFORMACJE DLA ADOPTUJĄCYCH
1. Warunkiem adopcji kotka jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz zgoda na wizyty przed- i po- adopcyjne.
Obrazek warunki umowy adopcyjnej.
2. W sprawie uzyskania dodatkowych informacji o kotku lub adopcji kotka prosimy o zgłaszanie się na wątku bądź pisanie PW do osoby, której nick podany jest pod zdjęciem wybranego kotka.

INFORMACJE DLA DOMÓW TYMCZASOWYCH
1. Prosimy wrocławskie Domy Tymczasowe oraz inne domy tymczasowe, w których przebywają koty z Wrocławia w wieku do 1 roku życia o zgłaszanie kandydatów (opis, zdjęcia, link do wątku, forumowy nick DT) na mail kotywroclaw@o2.pl w temacie wpisując "Koty do adopcji do 1 r.ż."
2. Zdjęcia kotów (najlepiej w trakcie zabawy - przykładowe zdjęcie Dudusia) można wykonać samodzielnie i przesłać na wyżej wskazany adres e-mail bądź umówić się na sesję zdjęciową. Sesje zdjęciowe odbywają się w soboty lub w niedziele po uprzednim umówieniu się (poprzez PW) z osobą o nicku "Kruszyna".
3. Prosimy o niezwłoczne informowanie na wątku bądź poprzez PW o wyadoptowaniu kotka do Domu Stałego lub powrocie z adopcji (jak również o zmianie "statusu" kotka z "tymczasa" na "rezydenta").
4. Zdjęcia kotków wyadoptowanych będą widoczne na wątku w dziale "W nowym domku" przez 3 miesiące od czasu adopcji.
Ostatnio edytowano Sob paź 24, 2009 22:03 przez Gibutkowa, łącznie edytowano 2 razy

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob paź 24, 2009 21:46 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:dance: :dance2: ALE SUPER STRONKA---------BRAWO ZA POMYSL :piwa: :1luvu:
krynia08

Post » Sob paź 24, 2009 22:03 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Dziękuję :) :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob paź 24, 2009 22:05 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

zaznaczam wątek - pamiętajmy o tymczasikach u Figaro52( jest tam ósemka kociąt) , z tego co wiem Agness78 ma mieć najnowsze fotki :D

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob paź 24, 2009 22:09 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Tak jak pisałam w 2 poście - zdjęcia gotowe albo na podanego maila (przeróbką już sama się zajmę) albo PW do Kruszyny w sprawie sesji z zabawkami.

Kruszyna zabawki u mnie - nie wszystkie na razie (ew. pożyczka od Kici ;) ) - ja powinnam przywieźć gadżety z domu po 1 listopada.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob paź 24, 2009 22:09 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

świetny pomysł :!: :wink: zaznaczam :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

miss_kumcia

Od: Pt lis 07, 2008 20:10

Post » Sob paź 24, 2009 22:41 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Ale fajny pomysł :ok:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob paź 24, 2009 22:51 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Gibutkowa pisze:Dziękuję :) :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: i cmok!
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 24, 2009 23:01 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

jessi74 pisze:zaznaczam wątek - pamiętajmy o tymczasikach u Figaro52( jest tam ósemka kociąt) , z tego co wiem Agness78 ma mieć najnowsze fotki :D

Tylko mi tam Gucia nie umieszczac, bo sie staram o zdrowie dla mojej burasi i Gucia chcemy tutaj na stale...taki niunio kochany jest...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 24, 2009 23:14 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Pomysł jest MEGA :D
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Sob paź 24, 2009 23:14 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Ale świetny wątek... :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob paź 24, 2009 23:18 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

super wątek :)
Jako niedoszły magister edukacji początkowej zaznaczam sobie :wink:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Nie paź 25, 2009 6:23 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Piękny wąteczek-witam się i zapisuję w zakładkach! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 25, 2009 9:56 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

To ja się tu zapiszę i dzisiaj postaram się przesłać wieczorem zdjęcia.Mam dwa maluchy, które tu na pewno znajdą DS:)
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

[następna]