Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 23, 2009 19:22 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

:lol:
Jas powiedzial, ze Gucio ma racje, Marsupilami trzeba sprac, bo szpanuje dluga kita :mrgreen:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pt paź 23, 2009 19:35 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Chat pisze::lol:
Jas powiedzial, ze Gucio ma racje, Marsupilami trzeba sprac, bo szpanuje dluga kita :mrgreen:

Marsupilami dostaje po ogonie 100 razy dziennie :wink: :lol: Gucio ma niespożyte pokłady energii 8O
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt paź 23, 2009 19:45 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

:lol: :lol: :lol: Amyś i po co Ci ten telewizor masz GucioTV :lol: :lol: :lol:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob paź 24, 2009 10:31 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

alus1 pisze::lol: :lol: :lol: Amyś i po co Ci ten telewizor masz GucioTV :lol: :lol: :lol:

A bo ja wiem ? Obrazek

:lol:

Od trzech dni mam nowy aparacik (może ktoś zauważył że zdjęcia i filmiki są deczko inne 8) )No i oczywiście daleka droga przede mną ,zanim to ogarnę :wink: :lol: Dlatego proszę się nie dziwić jak wstawię kiepską fotę ,ale jak uznam treść za ciekawą to mimo wszystko pokażę :oops:

Dzisiaj sennie więc na temat :wink: :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek :love:

Obrazek :love:

Poza tym Karmelek bawi się cudnie z maluszkiem :D Zachęca do zabawy ,albo dołącza do zabawy i to nie tylko zapasiki i ganiane ,ale zabawa piłeczkami i innymi zabawkami podebranymi maluchowi :lol: Jakby do tej pory nie wiedział jak to się robi :roll: Nie da się opisać ile mamy zabawy patrząc na nasze koty jak się na przemian ,albo razem ze sobą bawią :1luvu: :D
Dziś maluch chodzi z klapniętym uszkiem .Potrząsa główką i czasem się chce drapać.Nie wiem czy któryś go zranił w zabawie ,czy ma jakiś stan zapalny .Obejrzałam dokładnie i nie znalazłam ran .Więc zakropiłam uszko.Zobaczymy co dalej będzie ...
Rano kotki bardzo usilnie szukaly wejścia do kanapy ... i były zawiedzione że nie ma dziury 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob paź 24, 2009 16:19 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Cudne kocię... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podoba mi się hasło : Gucio TV! Świetne! :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob paź 24, 2009 20:58 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Amyś On jest prześliczny :1luvu: jak z pocztówki normalnie :1luvu:
i te łapunie jedna na drugą :1luvu:
no no i widzę że Karmelito ciamka znowu :1luvu:

alus1

Post » Sob paź 24, 2009 21:19 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

alus1 pisze:Amyś On jest prześliczny :1luvu: jak z pocztówki normalnie :1luvu:
i te łapunie jedna na drugą :1luvu:
no no i widzę że Karmelito ciamka znowu :1luvu:

Faktycznie jest śliczny :1luvu: -można go niechcący zjeść :oops: Niby zwykły biało-szary europejski :wink: :lol:

Karmelito ciamka zawsze -o ile jest wolny kocyk -bo na tym kocyku lubi leżeć też Gucio 8) A jak nie leży ,a nie śpi to zaraz jest na głowie Karmelka :twisted:
Ale jak tylko na chwile zwolni się kocyk ,to Karmelek namiętnie to wykorzystuje :mrgreen:
A to był ten moment ....(fota kiepska ,ale chodzi o treść :oops: )
Obrazek :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob paź 24, 2009 21:29 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

chłopaki razem jeden padnięty drugi niezwykle zajęty :1luvu:
no widziałam ze masz canona a jaki model?

alus1

Post » Sob paź 24, 2009 21:47 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

alus1 pisze:chłopaki razem jeden padnięty drugi niezwykle zajęty :1luvu:

PowerShot SX10is
---------------

Dziś jak się kąpałam Gucio wyniósł mi z łazienki dwa kapcie 8O Nie mogłam przestać się rechotać -taki to zabawny widok :lol: Kapeć taki jak on ,a takim ekspresem to robi :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob paź 24, 2009 21:49 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

amyszka pisze:
alus1 pisze:chłopaki razem jeden padnięty drugi niezwykle zajęty :1luvu:

PowerShot SX10is
---------------

oj o takim myślałam ale ...
amyszka pisze:Dziś jak się kąpałam Gucio wyniósł mi z łazienki dwa kapcie 8O Nie mogłam przestać się rechotać -taki to zabawny widok :lol: Kapeć taki jak on ,a takim ekspresem to robi :ryk:

przez okienko 8O :lol: szkoda ze fot nie ma :lol:

alus1

Post » Nie paź 25, 2009 10:52 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

alus1 pisze:
amyszka pisze:Dziś jak się kąpałam Gucio wyniósł mi z łazienki dwa kapcie 8O Nie mogłam przestać się rechotać -taki to zabawny widok :lol: Kapeć taki jak on ,a takim ekspresem to robi :ryk:

przez okienko 8O :lol: szkoda ze fot nie ma :lol:

No jak kiedyś uda mi się zrobić fotę ,czy filmik -to Wam pokażę 8)

Dziś będą zapasiki,ale później :wink: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie paź 25, 2009 14:21 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

już jest później bry :D

alus1

Post » Nie paź 25, 2009 15:40 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

To nie da się tak chop i już 8)

Poza tym chciałam skrócić filmik ,ale nie wyszło -czyli połowa pierwszego filmu to jest czajenie,a druga to zapasiki :mrgreen:

Zapasiki Gucio - Karmelek

Gucio zadymiarz

:D
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie paź 25, 2009 16:16 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

czy mi się wydaje czy banerek zmieniasz :roll:

Gutek ma tak ślicznie narysowane oczy jakby kredką szarą :1luvu:

program w Gutek TV jest obłędny - On tak na zamianę ze spaniem? :lol: :lol: :lol:
Karmelito chyba wykończony bo Filip widzę padła już :lol: :lol: :lol:

alus1

Post » Nie paź 25, 2009 16:50 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

alus1 pisze:czy mi się wydaje czy banerek zmieniasz :roll:

Gutek ma tak ślicznie narysowane oczy jakby kredką szarą :1luvu:

program w Gutek TV jest obłędny - On tak na zamianę ze spaniem? :lol: :lol: :lol:
Karmelito chyba wykończony bo Filip widzę padła już :lol: :lol: :lol:

rośnie maluch to trzeba zmieniać :mrgreen:

Tak GytekTV jest najlepszym programem jaki ostatnio lubimy oglądać :wink: :lol: On tak non -sto i nawet jak śpi to łapie takie pozy że nie można oczu oderwać :wink: :lol: Nie widziałam jeszcze takiego rozkoszniaka :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]