Do usunięcia - bezcelowa prywata :/

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 23, 2009 18:50 Re: DS/DT dla 2 kolorowych Kotek!Chełm/Lbn/W-wa!Dwie maja domki!

na pewno bentonitowy jest bardziej zblizony do piasku... no i fajnie sie w nim kopie, a koty to uwielbiają :D

ja nie znosze bentonitowego, ale kazdy ma jakies swoje preferencje - u mnie mimo duzej kuwety, ramki bentonit byl wszedzie!!! klopot rozwiazal sie dopiero po zmianie zwirku na drewniany granulat, poza tym drewniany jest najtanszy i mozna go wyrzucac do wc :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt paź 23, 2009 18:57 Re: DS/DT dla 2 kolorowych Kotek!Chełm/Lbn/W-wa!Dwie maja domki!

na początek daj betonitowy drobny np Benek czy Hilton drobny (nie wolno wyrzucac do sedesu, tylko w woreczek i do smietnika), łatwiej się przyzwyczają po piasku.
A potem powoli można zmieniać.

Jak dawałam mojemu Jasiowi drewniany, siku robił elegancko do kuwety a koopski ładował po kątach. po zmianie żwirku zaczął robić do wszystko do kuwety.

Ja z kolei nie lubię drewnianego, bo roznoszą na łapach po domu.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt paź 23, 2009 19:05 Re: DS/DT dla 2 kolorowych Kotek!Chełm/Lbn/W-wa!Dwie maja domki!

Leci do mnie z animalii Super Benek uniwersalny i elegancka zielona kuweta, z ramka :wink:

Do tej pory ilosc kociastych determinowala kuwete zrobiona ze spodu klatki dla malych zwierzatek ;)
elzii

Post » Sob paź 24, 2009 8:38 Re: DS/DT dla 2 kolorowych Kotek!Chełm/Lbn/W-wa!Dwie maja domki!

Domku, a moze dzis sie zdecydujesz? :kotek:
elzii

Post » Sob paź 24, 2009 16:48 Re: DS/DT dla 2 kolorowych Kotek!Chełm/Lbn/W-wa!Dwie maja domki!

zapraszamy slicznotki na 1szą - czas nagli - super domki, odzezwac sie!! :ok: :ok:

tillibulek

Post » Sob paź 24, 2009 18:59 Re: DS/DT dla 2 kolorowych Kotek!Chełm/Lbn/W-wa!Dwie maja domki!

ciagle cisza :(
elzii

Post » Sob paź 24, 2009 19:45 Re: DS/DT dla 2 kolorowych Kotek!Chełm/Lbn/W-wa!Dwie maja domki!

DOMKU ZNAJDZ SIĘ.

ZAJRZYJCIE DO PINA ZE ŚRODKOWEGO BANERKA.
GASNĄCA ISKIERKA NADZIEI.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=98834
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Sob paź 24, 2009 20:10 Re: DS/DT dla 2 kolorowych Kotek!Chełm/Lbn/W-wa!Dwie maja domki!

hoppp :!:

tillibulek

Post » Nie paź 25, 2009 11:45 Re: DS/DT dla 2 kolorowych Kotek!Chełm/Lbn/W-wa!Dwie maja domki!

Domki.. :(
elzii

Post » Nie paź 25, 2009 21:56 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Podrzuce :ok:
elzii

Post » Pon paź 26, 2009 8:06 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

nie rozumiem... takie sliczne, do wyboru do koloru i nic.... :(

tillibulek

Post » Pon paź 26, 2009 8:14 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Trudno jest sie zakochac w zdjeciu, to tylko uchwycony ulamek sekundy. Opisy tez nie oddaja nawet promila osobowosci i charakteru kota, a szczegolnie ta czesc w tych malych istotkach zasluguje na bezwarunkowa milosc, nie kolor futerka :)
elzii

Post » Pon paź 26, 2009 8:41 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

oczywiscie masz racje, Elzii, ale w adopcjach na Miau - generalnie przez internet - glowna role odgrywa jednak zdjecie i opis

pewnie, ze idealem byloby przyjechac do Ciebie na weekend, zapoznac sie z kocinkami, poobserwowac je i wybrac tą jedną jedyną wymarzoną :lol: :1luvu:

tillibulek

Post » Pon paź 26, 2009 11:08 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Postaram sie dzisiaj zrobic zdjecia dziewczynkom :)(Nie jest to proste ze wzgledu na ich zywiolowosc i moja ograniczona swobode ruchow :oops:, no i jeszcze te aparat bez stabilizacji w ogole nie pomaga )

Kotki zasluguja na najlepsze domki, Kuleczka jest niesamowicie rozkoszna, wszystkich w sobie rozkochuje odrazu, jest tak milusinska, bezposrednia i przyjacielska, ze nie da sie jej urokowi oprzec :) Taki dzieciuszek slodki :) Wystarczy powiedziec do niej kilka slow i wlacza ogromniasty traktor, bez glaskania nawet :)

Siwulka jest inna, bardzo niesmiala, nie wskakuje bezpardonowo na kolana, jakby nie chciala sie narzucac. Delikatna i troszke wycofana, cierpliwie czeka az glaskajaca reka dotknie jej futerka. Ma w sobie duzo tajemniczosci ale wystarczy odrobina uwagi i milosci, zeby zdobyc jej kocie serduszko :)
elzii

[poprzednia][następna]