!!!Marmurkowa kotka - już w tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 23, 2009 19:22 Re: !!!Marmurkowa kotka - MAMY TDT !!! :D zdj.s.8

Mario- :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob paź 24, 2009 14:22 Re: !!!Marmurkowa kotka - MAMY TDT !!! :D zdj.s.8

Mam ślicznotkę - antybiotyk długodziałający, rozpuszczalne szwy. Teoretycznie można już ją wypuszczać, ale jedzie do dt :-)

Popatrzcie jakie cudo:
Obrazek

Obrazek
(trochę czerwone, bo mam czerwoną lampkę w łazience ;-))

Położyłam ją sobie na kolana - o dziwo siedziała :1luvu:
Obrazek

Potem przesiadła się do kuwety, dała się pogłaskać i MRRRUCZAŁA! 8O Gdy ją głaskałam, nie reagowała na hałasy za drzwiami.
Obrazek

Myślę, że koteczka ma szansę na domek!

Potrzebuje kogoś, kto docenia tajemniczą, kocią naturę i niezależność, ale potrafi dać trochę serca koteczce :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Sob paź 24, 2009 15:39 Re: !!!Marmurkowa kotka - dziś do tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

Jest przepiękna!
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob paź 24, 2009 15:50 Re: !!!Marmurkowa kotka - dziś do tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

:ryk:

Kocia dusza

Post » Sob paź 24, 2009 16:17 Re: !!!Marmurkowa kotka - dziś do tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

Nowy banerek:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://u.nu/3tjn3][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/7caf31e3a8.gif[/img][/url]
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Sob paź 24, 2009 17:53 Re: !!!Marmurkowa kotka - dziś do tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

Właśnie tż mi marudzi, że sobie by tę kotkę zostawił, bo mu jej szkoda, ale jest wszystko dogadane, to musi jechać. A wogóle za dużo tych kotów będzie i może by jednak Puchatka wyekspediować, bo ona biedniejsza 8O

Kocia dusza

Post » Sob paź 24, 2009 18:57 Re: !!!Marmurkowa kotka - dziś do tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

cały TZ!
niby co ty durna kobieto wyprawiasz a potem gdzie w łobce ręce oddajesz :mrgreen:
U mnie tak samojest :lol:
Głąski dlakoteczki i trzymam kciuki!
Ona taka podobna do "mojej"Kićki.Jak ja złapałam na sterylke i u weta pytałam kiedy moge ją wypuścic to TZ stwierdził,że dopuki nie znajdzie domu to nijak ja nie da na dwór z powrotem! I bądź tu madrym. Ile sie napłakałam by ją do domu zabrac!
Kotuniu kochana kciuki za ciebie i dobry domek! :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob paź 24, 2009 19:27 Re: !!!Marmurkowa kotka - dziś do tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

Cudna-jak wszystkie marmurki!!!!
To zdradzisz gdzie jedzie koteńka?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob paź 24, 2009 19:39 Re: !!!Marmurkowa kotka - dziś do tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

Koteczka niedługo dojedzie do nowego domku tymczasowego.
Przekładałam ją w samochodze. Po wyjęciu się trochę spłoszyła i mnie dziwbnęła ostrzegawczo (nawet śladu nie mam :lol: ), a potem grzecznie i z gracją weszła do koszyczka.
A ja tak tłumaczyłam męzowi Pani Marii, że ona jest grzeczna, tylko trzeba do niej powoli podchodzić, że pewnie pomyślał: "co za wariatka tłumaczy mi oczywiste rzeczy" 8O :ryk: ,ale to z troski o koteczkę ;-)
I czekam na relację z domku!
Ostatnio edytowano Sob paź 24, 2009 22:07 przez Kocia dusza, łącznie edytowano 1 raz

Kocia dusza

Post » Sob paź 24, 2009 20:01 Re: !!!Marmurkowa kotka - dziś do tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

Otrzymałam telefon od Pani Marii.
Koteczka od razu wyszła z koszyczka, wskoczyła na parapet, patrzy w noc i miauczy. Dostała b. dobre jedzonko i na pewno sie skusi po oswojeniu z sytuacją.
W wolnej chwili czekam na wieści!
Bardzo się cieszę, że trafiła do tak miłego domku :1luvu:

Kocia dusza

Post » Sob paź 24, 2009 21:57 Re: !!!Marmurkowa kotka - już w tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

mario jesteś wspaniała!!!!!!!!! ja dziś słyszałam jak kicia ładnie śpiewa już po sterylce przez tel. jak dzwoniła do mnie kocia dusza.
kociczko kciukasy :ok:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob paź 24, 2009 21:59 Re: !!!Marmurkowa kotka - już w tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

Czy ona ma ciachnięte uszko przez weta, czy mi sie zdaje?
Jest piękna :D

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Sob paź 24, 2009 22:09 Re: !!!Marmurkowa kotka - już w tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

Gisho - ktoś jej wcześniej ciachnął to uszko i na pewno nie był to wet.. :roll:

Kocia dusza

Post » Sob paź 24, 2009 22:27 Re: !!!Marmurkowa kotka - już w tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

Kicia zjadła pierś kurczaka i kawałek świeżego dorsza, wygląda na to, że jadła też chrupki. Teraz śpi na parapecie na kocyku (w swoim pokoiku). Pozwala się głaskać, ale jest płochliwa, trzeba powoli do niej podchodzić, bo robią jej się oczy wielkie jak pięciozłotówki. Musi się przyzwyczaić, na dworze musiała być czujna, jeszcze nie wie, że w domu nic jej nie grozi.

Bardzo się wszystkim podoba! Trzeba jej znaleźć dobry dom.
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Sob paź 24, 2009 22:30 Re: !!!Marmurkowa kotka - już w tdt! JEST CUDNA :D zdj.s.11

Mario dziękuję za wieści!
Fakt - oczy potrafi mieć wielkie :wink:
Na zewnąrz musiała być czujna - napierw masowe trucie kotów prawie 2 lata temu, potem śmierć 2. miotów, a killka dni temu kolejna trutka..
Jak się uspokoi i będziesz mogła zrobić zdjęcia, daj znać - zrobię ogłoszenia.

Jeszcze raz bardzo dziękuję :1luvu:

Kocia dusza

[poprzednia][następna]