* Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH [przerwa do I] *

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob paź 17, 2009 16:04 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Ja tez dostałam swoje piłeczki. Bardzo dziękuję. Są super ! Moja sunia (bo piłeczki są dla niej własnie) oszalała na ich punkcie :)
Obrazek

eski

Od: Sob lip 25, 2009 13:29

Post » Sob paź 17, 2009 18:41 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Jaśniepan Modrzew piłeczkę oczywiście nie bardzo, ale za to sznureczek od piłeczki goni zawzięcie. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Nie paź 18, 2009 7:31 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

eski pisze:Ja tez dostałam swoje piłeczki. Bardzo dziękuję. Są super ! Moja sunia (bo piłeczki są dla niej własnie) oszalała na ich punkcie :)

:mrgreen:
cieszę się, że się podobają :D

siriwan pisze:Jaśniepan Modrzew piłeczkę oczywiście nie bardzo, ale za to sznureczek od piłeczki goni zawzięcie. ;-)

no tak, niektóre koty to mają pomysły ;-)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie paź 18, 2009 14:01 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

a ja muszę czekać na piłeczki do poniedziałku :evil: w piątek listonosz zostawił awizo, w sobotę poczta nie czynna, dzisiaj niedziela.. oby do jutra :twisted:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

miss_kumcia

Od: Pt lis 07, 2008 20:10

Post » Pon paź 19, 2009 18:32 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

mam :D są świetne :D

POLECAM!!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

miss_kumcia

Od: Pt lis 07, 2008 20:10

Post » Pon paź 19, 2009 19:04 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

miss_kumcia pisze:mam :D są świetne :D

POLECAM!!

Cieszę się że się podobają :mrgreen:

i zapraszam do dalszych zakupów :D

charm

Post » Pon paź 19, 2009 19:49 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Poproszę cztery, w tym dwie ze sznureczkiem.
Kolor obojętny, raczej jakieś melanżowe.

Jo

Od: Czw cze 12, 2008 15:35

Post » Wto paź 20, 2009 17:23 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Jo pisze:Poproszę cztery, w tym dwie ze sznureczkiem.
Kolor obojętny, raczej jakieś melanżowe.

:D :D :D

przepraszam, ale wyślę dopiero w sobotę... (mam lekki sajgon w pracy... a to pierwszy tydzień...)

charm

Post » Wto paź 20, 2009 20:31 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

poproszę dwie
w kolorach jedna około zielonych, druga około brązowych
ze sznurkiem dodatkowym :)
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Wto paź 20, 2009 21:27 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

A ja się przypominam, że czekam cierpliwie :roll:

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Śro paź 21, 2009 19:13 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

mięta pisze:A ja się przypominam, że czekam cierpliwie :roll:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
odłożyłam kopertę z piłeczkami gdy wysyłałam pozostałe, bo nie dostałam adresu, na który mam wysłać... a jak dostałam w zeszłym tygodniu adres, to miałam "lekkie urwanie głowy" (telefon z potencjalnej pracy "może być pani jutro?")....
bardzo przepraszam za opóźnienie... :oops: :oops: :oops:
jutro wyślę wracając z pracy... :oops:

charm

Post » Czw paź 22, 2009 13:08 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Poproszę nieśmiało (gdyż jestem nowy) dwie piłeczki z zawieszkami.

Wysłałem wiadomość na PW
karakalek

karakalek

Od: Śro paź 14, 2009 8:09

Post » Sob paź 24, 2009 11:15 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

karakalek pisze:Poproszę nieśmiało (gdyż jestem nowy) dwie piłeczki z zawieszkami.

Wysłałem wiadomość na PW

Piłeczki będę wysyłać w poniedziałek, a wieczorem wyślę pw, uaktualnię pierwszy post, i napiszę coś więcej.. ;-)

charm

Post » Sob paź 24, 2009 15:05 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Uaktualniłam pierwszy post...
wieczorem wyślę wszystkim, którzy jeszcze nie dostali pw z informacjami gdzie przelać...
jeśli ktoś jutro nie będzie miał jeszcze pw proszę się przypomnieć...

Chciałam wszystkich przeprosić za opóźnienia, zaniedbywanie bazarku, itp :oops:

wszyscy, którzy zamówili, i zamówią w przyszłości na pewno swoje piłeczki dostaną... jeśli ktoś wpłacił, wysłał adres do wysyłki, i a nie dostał - proszę o pw...

w każdym razie mam chwilowe problemy czasowe - wychodzę z pracy na tyle późno, że najczęściej zdążą zamknąć mi pocztę :oops:
więc czasem zapakowane koperty czekają parę dni :(

mam nadzieję, że za kilka dni w pracy sajgon się skończy (ponoć to sytuacja wyjątkowa, a ja miałam szczęście trafienia do firmy w takim okresie...)

charm

Post » Pon paź 26, 2009 8:11 Re: *** Kocie zabawki dla FREDZI i NIEKOCHANYCH - kup teraz! ***

Przepraszam za opóźnienia, nie miałam w domu netu, a z telefonu nie jestem w stanie wysyłać pw... :(
jak tylko dam radę to wyślę pw z informacjami o przelewach, itp.

charm

[poprzednia][następna]