Malutki kociak z bezwładem tylnych nóżek ..[']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2009 22:43 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

dzwoniła Iza ,maluch wstał i zrobił kupę :dance: :dance2: podobno cała lecznica się ściskała i całowała z radosci ,jest więc szansa ,rehabilitują go ,czekają jeszcze ,do dwóch tyg.
siusiu też zrobił :D
w czwartek dowiemy się więcej.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro paź 21, 2009 0:47 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

:D :ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro paź 21, 2009 5:34 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

dorcia44 pisze:dzwoniła Iza ,maluch wstał i zrobił kupę :dance: :dance2: podobno cała lecznica się ściskała i całowała z radosci ,jest więc szansa ,rehabilitują go ,czekają jeszcze ,do dwóch tyg.

:D :D :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro paź 21, 2009 7:50 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

super super super!!!! może to był taki kryzys!!
trzeba wierzyć, że mu się uda!!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 21, 2009 14:32 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

miejmy nadzieje że już tylko będzie dobrze .
Iza jak przekazywała mi te wiadomości to ryczała ..moja reakcja nie byłą inna.
Na dziś jeszcze nie mam informacji ,ale jak jutro zwiozę Rudego małego dopytam .
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 21, 2009 15:04 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

naprawdę ogromne kciuki, bardzo wierzę, że on wyjdzie z tego!!!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw paź 22, 2009 22:29 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

Byłam dziś u maluszka ,pieszczoch nad pieszczochami ,najchętniej z rąk by nie schodził ,wszyscy go tam uwielbiają .
ale niestety nie jest tak wesoło ,czucie w tych łapkach ma ,a sporadycznie ich używa ,jest masowany ,ma różne zabiegi itp ..rokowania bardzo ostrożne :(

jest taki maleńki nieboraczek :(
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 23, 2009 7:18 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

nieboraczku musi się udać :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Sob paź 24, 2009 12:46 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

U maluszka większych zmian nie ma ,nadal rehabilitowany ,siusiu kupkę sam robi ale niestety nie podnosi się na nóżkach tz. zdarza mu się ale bardzo rzadko :cry:
jest wspaniałym ,dzielnym malcem ,który podbije najtwardsze serce np. takie jak moje :twisted:
Bo oprócz urody ma to coś w sobie co kocha każdy kociarz ..uwielbia dotyk ,czułości ,liże po buzi ,tuli się ,w klatce krzyczy :(
wetki jednak uważają że to bez sensu wozić go codziennie do nich tym bardziej godziny zabiegów są płynne ,lepiej żeby był na miejscu .
Jest jak mały ragdolek niby syjamowaty a czubek pysia biały ,lekko puchaty ....pytałam czy może któraś z tych co pracuje by go nie wzięła ,wiedzą jak rehabilitować ,ponoć się zakochały ale nie na tyle :cry:
Jasne że wezmę ,ale bardzo się boje ,bardzo :oops:

postaram się zrobić fotki .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 24, 2009 16:33 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

Gdyby nie to, że trzeba maluszkowi poświęcić czas na rehabilitowanie, to może bym zaryzykowała wzięcie go na DT....... ale po prostu mnie nie ma w domu całymi dniami :( nie mogłabym się podjąć :( jeżdżenie na rehabilitację też odpada, kurczę......:(
Obrazek

magdaradek

Post » Sob paź 24, 2009 16:49 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

dorcia44 pisze:dzwoniła Iza ,maluch wstał i zrobił kupę :dance: :dance2: podobno cała lecznica się ściskała i całowała z radosci ,jest więc szansa ,rehabilitują go ,czekają jeszcze ,do dwóch tyg.
w czwartek dowiemy się więcej.

Ja też się cieszę :1luvu: Wiecie co? Nic nie sprawia takiej radości jak piękna kocia kupa :ryk:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie paź 25, 2009 11:28 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

to prawda vega 36 :lol:
tylko czemu mój syn tego nie dostrzega ,zwłaszcza jak wejdzie w taką w kibelku ,koło kuwety :twisted: :mrgreen:

magdaradek tu niestety pełna dyspozycyjność ,jeszcze nie wiadomo czy nie będzie trzeba jezdzić z nim na zabiegi .

Teraz o tym nie myślę,oby tylko była poprawa ,oby stanął na nóżki ,damy radę. :ok:

Kociaka jak pisałam przywiezli w czasie kiedy byłam z Rudym Małym w lecznicy ,tak sobie rozmawiamy z Izą że to chyba pies użarł tego malucha ,nie ma żadnych śladów upadku ,uderzenia ,pcheł ,głodu ,był czyściutki ,a oni tylko głowy spuszczali tłumacząc że nie dadzą rady go leczyć ,że znalezli ,że ich pies tylko by nim trząchnął........ :?: i generalnie tak to wygląda jak by pies miał go w sowjej paszczy i nim majtnął uszkadzając kręgosłup..
martwie się co dalej ,a jak nigdy nie stanie ,jak zawsze będzie ciągnął nóżki za sobą....Boże o czym ja myślę ,musi być dobrze ,musi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon paź 26, 2009 10:29 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

umawiam malucha na wizytę u neurologa.
Potem Sterna lub Bissenik .
na razie czekam na namiary od Aleksandry59 do neurologa.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 28, 2009 9:32 Re: Cudna Ruda Koteczka JEST SUPER DOM ! NASTĘPNA bieda czeka !

zabieram dziś popierdółkę na wizytę u neurologa i chirurga również,jedziemy do dr. Lenarcika i jeszcze do jednej dr . której nazwisko mi umknęło :oops:
szukamy szansy ,ratunku dla niego .
Zabieram oczywiście Rudego , niech i jego obejrzą ,grozi mu amputacja nóżki ...bardzo bym tego nie chciała .
Strasznie się denerwuje :oops:
może zrobię parę fotek maluszka.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 28, 2009 13:14 Re: Malutki kociak z bezwładem tylnych nóżek szukamy DS

Zrób Dorciu a ja trzymam kciuki jak zwykle :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]