1) KSIĄDZ M.MALIŃSKI "ZANIM POWIESZ KOCHAM" PIĘKNA KSIĄŻKA O MIŁOŚCI, KSIĄDZ AUTOR PORUSZA RÓŻNE CZUŁE PUNKTY ŻYCIA LUDZKIEGO, MIŁOŚĆ, ZDRADA, HOMOSEKSUALIZM, ONANIZM, MAŁŻEŃSTWO I WIELE INNYCH OPISANYCH NA FAKTACH AUTENTYCZNYCH

CENA WYWOŁAWCZA 5 ZŁ.
2)BRIEGE MC KENNA "CUDA SIĘ ZDARZAJĄ" KSIĄŻKA O WIERZE, BIOGRAFIA SIOSTRY ZAKONNEJ MISJONARKI, WZRUSZAJĄCA

CENA WYWOŁAWCZA 5 ZŁ
3)IRENA MATUSZKIEWICZ "DZIEWCZYNY DO WYNAJĘCIA" OPIS: Zuzanna ma urodę i rozum, mnóstwo innych zalet, po polonistyce rozpoczyna pracę w szkole, kochających rodziców, chłopaka, przyszłego ortopedę, więc gdy przyrodnia siostra Weronika zaprasza ją do siebie, nawet nie przypuszcza, jak perfidną intrygę uknuła....

4) IRVING STONE "PASJA ŻYCIA" DOSTAŁAM W PREZENCIE BIOGRAFIA VINCENTA VAN GOGHA, piękna wzruszająca opowieść o życiu i twórczości malarza wszech czasów, płakałam jak ją czytałam, trochę trudno mi się z nią rozstać ale dla biednych zwierzaków mam nadzieję że się przyda, opowieść jak malarz poświęcił swoje życie pasji malarstwa, tak jak niektórzy na tym forum ile wyrzeczeń i pracy ofiarują na rzecz naszych kochanych kociastych i nie tylko...

KSIĄŻKA JEST NOWIUTKA MA ZAMAZANĄ CENĘ: 39,99 CENA WYWOŁAWCZA 10,00 ZŁ
ZAPRASZAM DOCHÓD W CAŁOŚCI PRZEKAZANY KOTKOM Z TEGO WĄTKU: viewtopic.php?f=1&t=100956
WYSYŁKA TAK JAK ZA KSIĄŻKĘ OKOŁO 4,5 ZŁ