POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 23, 2009 12:31 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - LAPACZ/KIEROWCA NA NIEDZIELE PLIS!

seidhee pisze:Tak, siedzi u mnie i w dodatku zrobiłam mu dziś ogłoszenie na gumtree :lol:

Edit: tak btw to w jakim Ryjek/Władek jest wieku? bo Mieszko mi powiedział, że 8-9 tygodni, a ty piszesz, że 3 m-ce. To już nie wiem :) Malutki jest, ale może nie wyrósł.

Ryjek mieszka u Ciebie? Jesli tak, to jestem nie na bieżąco.
Mnie powiedziano, że ma 3 m-ce, i dokładnie na takiego wygląda.
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pt paź 23, 2009 13:07 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV -KIEROWCA lub WSPÓŁŁAPACZ na czwartek

Aleba pisze:
Aleba pisze:Ha, to ja dzisiaj przed końcem dnia podesłałam do Mieszka moją mamę z małym czarnym bezdomniaczkiem, który wyjęty z transportera na badanie przytulił się do doktora i nie dał się osłuchać, tak mruczał ;)
No a moja mama właśnie zadebiutowała jako domek tymczasowy - na ten moment cała przejęta siedzi zamknięta z maluchem w pokoju i urządza mu przestrzeń 8)

Jeszcze a propos tego.
Minął tydzień od przyjęcia przez rodziców tego kociaka.
Dzwonię wczoraj do mamy i mówię, że dzisiaj mam czas i mogę podjechać z aparatem i porobić maluchowi jakieś zdjęcia do ogłoszeń.
Po drugiej stronie chwila ciszy... I stwierdzenie: przyjedź oczywiście, ale z tymi zdjęciami to chyba niekoniecznie...
Nie powiem, że mnie to bardzo zdziwiło 8)

I co?? I co???

Ale fajną masz Mamę.. :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt paź 23, 2009 13:22 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - LAPACZ/KIEROWCA NA NIEDZIELE PLIS!

_kathrin pisze:
memka pisze:Takie trzy cudnosci siedza od wczoraj w lecznicowej klatce

ObrazekObrazek szylka z kreska na nosku
Obrazek rudasek
ObrazekObrazek szylka bez kreski :wink: i ponownie rudasek

Maja dwa miesiace. Troche sycza ze strachu, ale mysle, ze szybko sie oswoja.
Domy tymczasowe mozna zaczac sie bic :wink:

O ja Ciee, ale fajne 8O

Ja ze swoim stażem, nie mam co marzyć, o takich kotach na DT! :evil:

Marta wróciłaś :1luvu:

Cześć Martusiu!!! :D

Zadzwoniłam dzisiaj do Jopop w sprawie ew. jutrzejszej kastracji mojego chłopaka. Kota znaczy się :roll: (Jajka ma takie fajne, spore, że aż sterczące! :piwa: To chyba czas :roll: ) Asia zadała mi standartowe pytanie czy chcę kotki. Szybciutko dodała :twisted:, w zasadzie jednym tchem, że to szylkretka i rudy. I dwumiesięczne. Same zalety :lol: Kasieńko - masz pierwszeństwo oczywiście :D

Swoją drogą - czy tylko te kociaki są w lecznicy? 8O

Władek rzucił na mnie urok :D

Kaprys2004

Post » Pt paź 23, 2009 14:05 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV -KIEROWCA lub WSPÓŁŁAPACZ na czwartek

Kaprys2004 pisze:I co?? I co???

A co ma być?
Obrazek Obrazek 8)
Przepraszam za te durne mazaje zamiast twarzy, ale nie mam zgody na wklejenie podobizny Mamy ;)

Ogłoszeń mam nie robić 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt paź 23, 2009 14:30 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - LAPACZ/KIEROWCA NA NIEDZIELE PLIS!

Cuudne! :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt paź 23, 2009 14:46 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - LAPACZ/KIEROWCA NA NIEDZIELE PLIS!

Kaprys2004 pisze:Władek rzucił na mnie urok :D

Nie wiesz co mówisz :lol: Przeczytaj sobie w moim wątku dramat w czterech aktach pt. Noc z Władkiem :lol:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt paź 23, 2009 15:59 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - LAPACZ/KIEROWCA NA NIEDZIELE PLIS!

Bardzo mi się ta noc z Władkiem podobała :ryk:

Ja miałam dwukrotnie ADHD'owców. Nie byli jednak aż tacy... energiczni :lol: jak Władzio, bo w nocy sypiali, więc nie mogę porównywać i mówić o zmęczeniu materiału (znaczy się mnie). Jednemu, dwulatkowi, ADHD przeszło jak sprowadziłam do domu drugiego małego ADHD'owca (Gofer), a drugiemu - jak trzeciego (Lesia), ale trzeci ADHD'owcem nie był i jest.. O ile nie dostanie w łapki frotki czy sznureczków :roll:

Kaprys2004

Post » Pt paź 23, 2009 16:11 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV -KIEROWCA lub WSPÓŁŁAPACZ na czwartek

Aleba pisze:
Kaprys2004 pisze:I co?? I co???

A co ma być?
Ogłoszeń mam nie robić 8)

Znaczy się normalnie, tak jak być powinno!! :piwa:
Pozdrowienia dla Mamy!!!

Kaprys2004

Post » Pt paź 23, 2009 19:12 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - LAPACZ/KIEROWCA NA NIEDZIELE PLIS!

Dzięki, przekażę :)
Alfons Allais

Aleba

Post » Pt paź 23, 2009 21:50 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - LAPACZ/KIEROWCA NA NIEDZIELE PLIS!

Na Niepodległości złapały się 2 kociaki, Frania niestety nas olała. Trzeba tam w przyszłym tygodniu podrzucić transporter z naklejonymi telefonami moimi i Memki i może ten pan od kortów ją sam złapie, to do nas zadzwoni, a wtedy my będziemy kogoś ścigać by możliwie natychmiast odebrał kota.

Kociaki są w lecznicy, mają KK, zostały okrzyknięte bardzo dzikimi :twisted: Jutro się z nimi zmierzę ;)

A po powrocie z Bródna mój przedpokój wyglądał tak:
Obrazek

Chwilowo przeniosłam to do łazienki, po jutrzejszej łapance zrobimy hurtowy kurs na Ursynów.

Złapała się taka kotka 6-7 mcy.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

I taka: 5-6 mcy
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Błękitnooka po chwili siedziała mi spokojnie na rękach i pozwalała się międlić dowolnie ;) Ta druga jest niezwykle miła w dotyku, wyraźnie puchata (choć jest tylko trochę przedłużona). Jest bardzo drobna. Drapie o tak:
Obrazek
Ale jak się ją już złapie nie za kark tylko normalnie to siedzi grzecznie ;)

Jutro trafią do lecznicy, jeśli nie będzie dla nich DT to nadcinamy im uszy. Po tygodniu wypuszczam je na parkingu z którego je wzięłam. Ktoś chętny?
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt paź 23, 2009 21:53 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - LAPACZ/KIEROWCA NA NIEDZIELE PLIS!

Blusioklon śliczny :love:
Alfons Allais

Aleba

Post » Pt paź 23, 2009 22:17 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - DT dla pięknych kotek i kociąt plis

aż se westchnę ,takie cuda :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt paź 23, 2009 22:19 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - DT dla pięknych kotek i kociąt plis

Subskrybuję wątek, choć z tymczasami u mnie kiepsko, ale chociaż poczytam :?
ObrazekObrazek
Teraz już tylko 6 kotów
Obrazek

Ewa Świecicka

Od: Pon lip 12, 2004 7:32

Post » Pt paź 23, 2009 22:31 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - DT dla pięknych kotek i kociąt plis

Też tylko poczytam. Rany, jak żałuję, że nie mogę. Puchata cudna, srebrna zresztą też. Może i dobrze, że nie mogę :evil:

Maryna

Od: Pt cze 02, 2006 8:43

Post » Pt paź 23, 2009 22:53 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - DT dla pięknych kotek i kociąt plis

Koty na Bródnie łapały się tak szybko że prawie nie nadążałem składać transporterów :lol: Chyba w niecałą godzinę mieliśmy wszystkie cztery sztuki. Reszta już nie była tak chętna do włażenia do klatek :twisted:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

[poprzednia][następna]