Mój Pięciokot cz.10 Lion - śpij, maleńki.:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 23, 2009 11:24 Re: Mój Pięciokot cz.10 Kto mi wyciął...? Już wiem!:)

AYO pisze:A ja kcem do domu i też nie mogę :evil:

Ja tez kcem i tez nie moge :evil: :evil:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pt paź 23, 2009 12:51 Re: Mój Pięciokot cz.10 Kto mi wyciął...? Już wiem!:)

A ja nie chcę ale siedzę i tak w ogóle to

HEEEELP!!

Pojechałam na działki... Tylko pofocić, ogłosić, może ktoś by coś... Z tamtych kociąt co ogłaszałam kiedyś jedno znalazło domek, reszta już nie żyje. Sprawa więc naprawdę gardłowa. A teraz jeszcze zimno...
No i przywiozłam do domu. Rajmund mnie zabije. Na brodę Allaha przysięgałam że żadnych już tymczasów! Miałam zostawić? No i przywlokłam
Mała Dumka
Obrazek Obrazek Obrazek

Która natychmiast połapała gdzie miękko i wygodnie
Obrazek

I Lion - gość który nie dał się bez walki, ale mieszkanie zwiedzał z miną zdobywcy.
Obrazek
Więcej zdjąć Lio jak się chłopak odstresuje

Zostały jeszcze śliczne maluchy - siostra Dumki, jak ona szylkreciasta, burki dwa urocze, buro białe dwa maluchy i śliczny krówek (albo krówka) którego też bym zgarnęła od ręki gdyby nie przebłysk instynktu samozachowawczego.
Obrazek Obrazek Obrazek

I bądź tu człowieku zdrowy!
HEEEELP!! DOMKÓW TRZA!! Chociaż dla Dumki i Liona...
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt paź 23, 2009 12:55 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Kinga...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt paź 23, 2009 12:57 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

ŁOMATERDEI 8O

I co teraz? Gdzie je trzymasz? Co na to Pieciokot?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt paź 23, 2009 12:59 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Co? No, co?? Zostawić miałam?? Tamte dwa burki i jasna szylkretka... [*]. MIałam zostawić. Mrozy idą, a to głupie takie, oczy jeszcze szare, ze dwa miesiące mają. Dumka działkowa, ale Lion to podrzutek - ktoś pozwolił kotce odchować i się pozbył. Ten krówek też podrzutek. Zwyczajnie nie miałam serca - ja nie powinnam na działki jeździć wcale!
Obrazek

kinga w.

Post » Pt paź 23, 2009 13:04 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

nie wolno na działki Ci jeździć!!!!!!!!!!!

możesz je odizolować w łazience? czy jakoś? no nie wiem jak...myslę, o Kłaku, że on b. osłabiony, żeby czego nie chwycił...
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pt paź 23, 2009 13:13 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Nie ma opcji odizolowania. Dumka śpi wtulona w rozbebeszone wyro, Lion kima czujnie na kanapie. Nawet nie było większych syków - bardzo spokojnie. One nie są dzikie - Lion unika dotyku ale Dumka się tuli. Mają ze dwa miesiące, maślane oczy i w ogóle... Wyglądają na zdrowe, nawet w uszach tylko brudek a "towarzystwa" nie widzę.
Obrazek

kinga w.

Post » Pt paź 23, 2009 13:21 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

8O 8O 8O 8O 8O 8O
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pt paź 23, 2009 13:24 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Jejku , kinga podziwiam Cie :wink: , ale jak Ty sobie poradzisz 8O 8O 8O
Zeby tylko okazaly sie zdrowe :ok:
kurcze...
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt paź 23, 2009 13:31 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Są zdrowe - odrobaczyć i mogą iść w świat. Oczy i noski czyściutkie, uszka też. One są na działkach dokarmiane więc dramatu nie było z jedzeniem, gorzej z pieką wet i ciepłem. Uzmysłowiłam sobie że w takich warunkach to długo zdrowe nie zostaną. Jak pisałam - były cztery kotki, żyje tylko ten którego udało mi się wyadoptować - reszta już nie. No, kurde! Byłabym jeszcze krówka zgarnęła z rozpędu ale cwanie wiał no i... Rajmund i tak mnie zabije. Muszę znaleźć domki. KOciaki są słodkie aż mdli - Lion właśnie morduje swój ogon, Dumka śpi wtulona w fałdę kołdry. On przed chwilą się skupkał - brzydko, ale też jadły co poadło. Chleb namoczony w rosole, czasem już przed namoczeniem podpleśniały, okrawki wędlin jako rarytas. Teraz też nie będzie różowo - na biegu kupiłam nieśmiertelnego whiskasa dla gówniażerii, ale coś na świeżo dostaną bardziej zdatnego dla kotów.
Obrazek

kinga w.

Post » Pt paź 23, 2009 13:34 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

U Ciebie to nie może być spokojnie 8O

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pt paź 23, 2009 13:52 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Cholercia, tylko domków teraz... Dwa na już, a jakby co to i więcej by się dało zadowolić... Kociaki jak złoto - Dumka mi się właśnie dobrała do magazynu ze szkłem - kulki ją kręcą, zbója jednego. :twisted: Sięgam do niej ręką, ledwie dotknę włącza motorek. No i co? Miałam to zostawić żeby umarło?? :evil:
Obrazek

kinga w.

Post » Pt paź 23, 2009 13:54 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

kinga w. pisze:Cholercia, tylko domków teraz... Dwa na już, a jakby co to i więcej by się dało zadowolić... Kociaki jak złoto - Dumka mi się właśnie dobrała do magazynu ze szkłem - kulki ją kręcą, zbója jednego. :twisted: Sięgam do niej ręką, ledwie dotknę włącza motorek. No i co? Miałam to zostawić żeby umarło?? :evil:

Mówił Ci już ktoś, że masz złote serce :?: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt paź 23, 2009 13:56 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Kotkę pokażę Alexowi :twisted: jemu się właśnie takie podobają, niech cierpi :twisted:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt paź 23, 2009 14:11 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Agata&Alex pisze:Mówił Ci już ktoś, że masz złote serce :?: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

NIe - to się nazywa chroniczna głupota. Maluchy taki ebezbronne... No, jak było zostawić, no, jak? Sama byś darła to do domu żeby nie marzło, nie mokło, nie pochorowało się, nie utopiło w beczce z deszczówką, nie padło od kleszczy, żeby tego ktoś nie otruł, albo żeby się ślimakiem nie udławiło. Bo koty na działkach często tak umierają.
A pokaż - zawsze może być Wasza! Dumka to jednak tri - obejrzałam ją dokładniej - pod szyją malutka biała gwiazdeczka, na brzuszku duża biała plama. Normalnie jej nie widać, ale jak sie odwróci do góry brzuszkiem to jest. Słodkie gówniarze.
Ostatnio edytowano Pt paź 23, 2009 14:13 przez kinga w., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kinga w.

[poprzednia][następna]