tanio nie oddam
moka1 pisze:Salma.... a "dałabyś" przymierzyć tę la senzę? zmniejszam się gwałtownie i może się okazać,że będzie ok.Jeśli nie już to za moment.Nie chcę kupować kolejnego w ciemno.Zapłaciłabym oczywiście za przesyłkę.
moka1 pisze:ale wybaczysz mi jakby co/ jakby się okazało,że nie teges i odeślę? piszę pw
moka1 pisze:chyba (z bólem) muszę się rozstać z czerwoną maskaradką (aragon red aivory czy siakoś tak)34 ff ktoś chce czy maszerować na allegro?Nówka.Z metkami.o taka:http://kataloglb.blox.pl/2008/12/Masquerade-Aragon.html
tanio nie oddamboszzz jak cierpię
[/quote]salma75 pisze:Poza tym mam do sprzedania La Senzę 75F, używany, w stanie idealnym. Stanik usztywniany, z fiszbinami. Czarny, z błękitną wstążeczką. Bardzo mi się podoba, ale niestety jest na mnie za duży
35zł + przesyłka
salma75 pisze:AKTUALNE:
Marks & Spencer Ceriso 32F, ale to rozciągliwiec, dla mnie to raczej 34 (75).
Za duży
.
Biustonosz miękki z fiszbinami, bardzo delikatny. Śliczne ramiączka, regulowane w połowie. Bardzo fajny kolor - brąz w połączeniu z łososiowym.
Kupiony jako nowy, bardzo mało go nosiłam. Chcę za niego 40 zł + przesyłka
wanila pisze:salma75 pisze:AKTUALNE:
Marks & Spencer Ceriso 32F, ale to rozciągliwiec, dla mnie to raczej 34 (75).
Za duży
.
Biustonosz miękki z fiszbinami, bardzo delikatny. Śliczne ramiączka, regulowane w połowie. Bardzo fajny kolor - brąz w połączeniu z łososiowym.
Kupiony jako nowy, bardzo mało go nosiłam. Chcę za niego 40 zł + przesyłka
salmo a na jaki biust za duży?
ja mam 77/88
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości