Chat pisze:BryAle sie Mijka postarala
Kocha Dużą i nie chce żeby Duża popadła w kompleksy, więc na wszelki wypadek też przybiera
Moderator: Estraven
Chat pisze:BryAle sie Mijka postarala
.MarciaMuuu pisze:Wczoraj na szkole rodzenia był pokaz kapieli noworodka. Pani połozna mówiła, żeby na początku podarować sobie trzymanie przy klatce piersiowej, żeby umyć plecki, bo dzieci lubia w tej pozycji chłeptać wodę z miski![]()
.
Ja tam zawsze wiedziałam, że między dziećmi i kotami wielkiej różnicy nie ma.
też tak sądzę

alus1 pisze:MarciaMuuu pisze:Wczoraj na szkole rodzenia był pokaz kapieli noworodka. Pani połozna mówiła, żeby na początku podarować sobie trzymanie przy klatce piersiowej, żeby umyć plecki, bo dzieci lubia w tej pozycji chłeptać wodę z miski![]()
.
![]()
![]()
![]()
![]()
też tak sądzę
![]()
![]()
![]()

MarciaMuuu pisze:Wczoraj na szkole rodzenia był pokaz kapieli noworodka. Pani połozna mówiła, żeby na początku podarować sobie trzymanie przy klatce piersiowej, żeby umyć plecki, bo dzieci lubia w tej pozycji chłeptać wodę z miski![]()
.

MarciaMuuu pisze:A padały na sali pytania, noworodek a piesi co z tym fantem zrobić
![]()
Ja -![]()
Przy wyjściu rozmawiały dwie pary, każda miała psa, a jedni psa i jeszcze kota (). No to powiedziałam, że my to mamy trzy koty i będzie dooooobrze
.
MarciaMuuu pisze:Donoszę, że kocia kupa własnie leży przed kuwetą![]()
Chyba ją ktoś stamtąd wykopał![]()
Taki nowy football? qoopball?
co będzie jak Kalinka do tego dołączy

JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:Wczoraj na szkole rodzenia był pokaz kapieli noworodka. Pani połozna mówiła, żeby na początku podarować sobie trzymanie przy klatce piersiowej, żeby umyć plecki, bo dzieci lubia w tej pozycji chłeptać wodę z miski![]()
.
No nie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avian pisze:JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:Wczoraj na szkole rodzenia był pokaz kapieli noworodka. Pani połozna mówiła, żeby na początku podarować sobie trzymanie przy klatce piersiowej, żeby umyć plecki, bo dzieci lubia w tej pozycji chłeptać wodę z miski![]()
.
No nie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale później jest różnica - koty sie wykastruje i spokój, a dzieci ... przyprowadzą swoje potomstwo kiedy najmniej się tego spodziewasz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości