Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:solangelica pisze:Tweety......szukalas ksiazeczek?
Ty pierwsza je możesz znaleźć, bo jeżeli są to na Kocimskiej
Tweety pisze:a w sobotę będziecie?
co do dyżurów to nieobsadzony jest ranny poniedziałek, popołudnie piątkowe (tzn jest czasowo przez Solangelicę), cala sobota i niedzielny poranek
Tweety pisze:a tak btw, to kto wypuścił koty zakopiańskiej z klatki?? Od razu uprzedzam, że wciągnęłam ten temat również na listę tematów koniecznych i niemiłych i będę o to toczyć ostrą wojnę, sami zobaczycie, że ze słusznych powodów (mam pełne poparcie Lutry, wislackiegokota i Miszeliny więc całego zarządu i rady fundacji), konsekwencje już są, na trzech płaszczyznach. Winowajca niech sobie przygotuje doooobre argumenty![]()
Jutro rano wislackikot jedzie łapać to co pozostało na Zakopiańskiej do ciachnięcia, są tam jeszcze 3 ogonki, nie liczę na całość, bo to raczej zostało na 2 rzuty, w dowolnej konfiguracji i mielibyśmy ten teren wyczyszczony. Pani tam dogląda. Panie na działkach w Prokocimiu będą też jutro łapać, prawdopodobnie zostały jeszcze tylko 2 kotki i też na jakiś czas może zapanuje spokój. Rozmawiałam dzisiaj z Queen_ink, pod szpitalem jest koteczka ciachnięta i 2 ok 3-4 m-czne kociaki oraz dochodzi kocur, do ciachnięcia, maluchy na wiosnę. personel niższy powiadomiony i przyjaźnie nastawiony do kotów. Jeżeli wyższy poczyni jakieś widoczne i/lub podejrzane ruchy dadzą nam znać.
Zostały jeszcze koty w Krzeszowicach, chyba z piątka. Lutra z wislackimkotem maja w sobotę rano jechać do Olkusza po matkę z trójeczką maluchów a potem do Kłaja zawieźć budę dla ogonków. Trzeba się też tam rozejrzeć jak wygląda kotostan, czy jest coś nowego do ciachnięcia.
Leone pisze:Tweety pisze:a w sobotę będziecie?
co do dyżurów to nieobsadzony jest ranny poniedziałek, popołudnie piątkowe (tzn jest czasowo przez Solangelicę), cala sobota i niedzielny poranek
Nie damy rady w sobotę - niestety.
Jeśli chodzi o dyżury - w ten weekend odpada, będziemy tylko w niedzielę popołudniu, jednak już w następnym tygodniu możemy wziąć piątek popołudniu (i tą naszą niedzielę).
I w razie czego zastąpimy kogoś, kto nie będzie mógł.
lutra pisze:Gracja, dzwoń do Agi, myślę, że Caniserin itd.
"Uprzejmie przypominam, że na Kocimskiej są obecnie 2 duże klatki (obie zajęte - w jednej Daszka co najmniej do soboty, w drugiej kotka-uciekinierka) i jedna papuzia. Królicza i mały dog są u Mai. Nawet jeśli Robert wywiezie dzisiaj tę biało-czarną kicię, to do tej jednej klatki wszystkie zaplanowane koty nie wejdą. Gdzie wy je chcecie trzymać, no chyba że u wetów.
lutra pisze:To nie Trisza, a Dasza, była u weta, w sobotę jedzie do kontroli. Ma coś z nerkami.
Druga kotka do wypuszczenia, to ta, która chiała uciec, uciekła z klatki, Marek brał w tym udział
Koty zamknięte w klatkach mają byc w tych klatkach zamkniętych - WAŻNE.
Mam nadzieję, że kici się uda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 212 gości