Moderator: Estraven
lara1974-34 pisze:jedma wiadomość wyżej linki do fotek![]()

lara1974-34 pisze:mam jeden,a tak z dyskusją to muszę nagrać.jak dam radę to jutro.mam nadzieję że te ostatnie i foty sie podobały
to taki śmieszny stworek.a teraz zawinął się na młodego łóżku w kołdrę i śpi.zastanawiam się czy nie byłoby fajnie ..........dokocić się (ale to narazie takie plany),to bardzo poważna decyzja,więc nie może być nieprzemyślana.zastanawiam się jak dogadałyby się Pirat i nowe stworzenie.o Larę jestem spokojna,a do tego dochodzi trudny wybór,tyle tych kocich serc do pokochania

Kociara82 pisze:fotki boooooooooooooooooskieeeeeeeeeeee![]()
oczko widac coraz lepiej
A te lapki mi cos przypominaja. Sis, pamietasz serie: "znajdz Gasparka"? To teraz mamy serie "znajdz Piratka"![]()
lara1974-34 pisze:dzię było i nas w Bytomiu ciepło i słonecznie,pootwieraliśmy okna i na szczęście Pirata wpadło kilka much![]()
![]()
,ale była zabawa.gonitwy,polowania a ile gadki i świergotu,ćwierkania.no i udało mu się 3 razy,pożarł te paskudztwa,a potem biegał po chałupie jak świr z wielkiej radochy
![]()
![]()
to taki śmieszny stworek.a teraz zawinął się na młodego łóżku w kołdrę i śpi.zastanawiam się czy nie byłoby fajnie ..........dokocić się (ale to narazie takie plany),to bardzo poważna decyzja,więc nie może być nieprzemyślana.zastanawiam się jak dogadałyby się Pirat i nowe stworzenie.o Larę jestem spokojna,a do tego dochodzi trudny wybór,tyle tych kocich serc do pokochania
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jestem pewna że podejmiecie właściwą - w każdym razie, trzymam kciuki za tego szczęściarza, który będzie miał zaszczyt u Was zamieszkać

filmiki super 

lara1974-34 pisze:zastanawiam się czy nie byłoby fajnie ..........dokocić się (ale to narazie takie plany),to bardzo poważna decyzja,więc nie może być nieprzemyślana.zastanawiam się jak dogadałyby się Pirat i nowe stworzenie.o Larę jestem spokojna,a do tego dochodzi trudny wybór,tyle tych kocich serc do pokochania![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

udało mi się zrobić chyba 3-4 filmiki z gadulstwem PIRACIŃSKIEGO,są fajniusie ,a najbardziej te jak gaworzy kwili i tak śmiesznie trzeszczy.mamy w mieszkaniu centralne na węgiel i jak palimy wieczorem to Piraciński próbuje położyć się na kaloryferze,a dupeczka już nie malutka i tak kombinuje i kombinuje,oczka się kleją i raz tak zaczął lewitować że spadł na podłogę.tak chłopaka uspało ciepło.a za drugim razem usiadł na kaloryferzevna dupce jak siadają surikatki w zoo,nózia tak mu śmiesznie zwisała,ale jak chciałam iść pa aparat to zszedł(teraz wszendzie chodzę z aparatem)

papparazzilara1974-34 pisze:(teraz wszendzie chodzę z aparatem)![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości