Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duran84 pisze:MaryLux pisze:Duran84 pisze:Witaj psotkiu
A co to za puszeczkaMasz tam jakieś smakołyki
![]()
Speedy ciekawy i głodny...
Speedusiu, to był pychociński GourmetPowiedz Dużemu, żeby Ci kupił
Psocisław Wspaniały
Spróbuje. Choć ostatnio coś sie z Panem nie możemy dogadać...Nie wiem czemu... Ale nadal śpimy razem w łóżku i jest fajnie...
Tylko żeby choć na chwilkę wypuścili na dwór...
Nie zdążyłem się nawet z przyjaciółmi kocimi pożegnać. I pewnie się martwią o mnie teraz...
A Pan tego nie rozumie. Ani nikt...
![]()
Speedy załamany troszkę i zaczynający na powrót tękstnić za wolnością
Duran84 pisze:Może to i dobry pomysł. Ale wtedy już nie będę mógł się z Nimi widzieć...Bo będą daleko... Nie wiadomo co gorsze. A poza tym mówią, że dzisiaj na dworze było cieplej niż w domu...
Pozdrawiam sedecznie i przesyłam buziaczki wszystkim ciociom i ich maluszkom...![]()
Dorota pisze:Slonusio...
Co sie dzieje?
Kciuki na wszelki wypadek.
Duran84 pisze:Dorota pisze:Slonusio...
Co sie dzieje?
Kciuki na wszelki wypadek.
Nic... Tylko ostatnio tak mi jakoś się tękstni za wolnością. I chciałbym uciec z domku choć na parę minutek... I tekstnie za mamusia... Nie wiem czemu...Cos sie ze mna dzieje niedobrego...
![]()
Speedy smutny bardzo
Duran84 pisze:Duzi nie chcą słyszeć o koledze albo kolezance dla mnie w domu...Nie wiem czemu... Powiedzieli nie i koniec...
![]()
![]()
Pan może by sie jeszcze i zgodził, ale by go Duza wyrzucila z domu razem z nami... Takze wersja z kolega odpada
MaryLux pisze:Speedy, to kup Dużemu domek
Inka
Duran84 pisze:MaryLux pisze:Speedy, to kup Dużemu domek
Inka
A za co ma kupić mogę wiedzieć![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Murraynah, nfd, puszatek i 47 gości