[Białystok5] zapraszamy na Mruczenie 15listopada

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 22, 2009 13:25 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Basica pisze:a teraz proszę mnie pocieszać.... :placz: nie moje Sisuńki, nie ma....zabrali do jej domku na stałe :placz: czujemy sie jak sierotki....ja i moje dwie piranie :(

no nie rycz już, no... :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw paź 22, 2009 13:30 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

weź i nie rycz....mnie każdego kota wydzieraja z tymczasu na siłę, najchętniej nie oddałabym nikomu :placz:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw paź 22, 2009 13:37 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Baśka, weź się w garść Dzieciaku!! Piranie patrzą!!! :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw paź 22, 2009 13:54 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Basica- znasz słowa piosenki ...Rycz mała rycz :D A propos - jak moja kiciunia białaska?
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw paź 22, 2009 14:09 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

to prześliczna tricolorka...Małgosia, gdzie takie cudo wynalazłaś?

Basica

Post » Czw paź 22, 2009 14:25 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Basica, a daleko pojechała Twoja Sisi? czy może już planujesz odwiedziny?? :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw paź 22, 2009 14:39 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

lusesita pisze:Basica, a daleko pojechała Twoja Sisi? czy może już planujesz odwiedziny?? :mrgreen:

daleko pojechała....aż na Curie-Skłodowskiej bardzo sympatyczny, nieco starszy odemnie Pan ja adoptował, może odwiedzę kotę ;)

Basica

Post » Czw paź 22, 2009 14:44 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Basica pisze:
lusesita pisze:Basica, a daleko pojechała Twoja Sisi? czy może już planujesz odwiedziny?? :mrgreen:

daleko pojechała....aż na Curie-Skłodowskiej bardzo sympatyczny, nieco starszy odemnie Pan ja adoptował, może odwiedzę kotę ;)

Skłodowskiej - Curie!!!! :mrgreen:
och, to rzeczywiście daleko... :ryk:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw paź 22, 2009 15:11 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

A ja mam już 4 tymczasiki.
Najdłużej zadomowił się u mnie Jantoś vel Rudolfino.
Przeuroczy młodzieniaszek koci!
Jest - od niedzieli - Rumcajs, który początkowo chciał być Penelopą.
Sympatyczny i dostojny!
A dziś 2 nowicjuszy Tomasz do mnie podrzucił.
Dzikusy.
Ale się ubogaciłam!!
Może wyjdę na tym jak Zabłocki na mydle?

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Czw paź 22, 2009 17:00 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Czy ktoś zauważył jak cudowny jest kaszlący burasek od marzena68? :) Oj chyba nie, więc ja będę pierwsza! Burasek jest PRZESŁODKI! :kotek:
Bóg stworzył kota, żeby człowiek mógł głaskać tygrysa.

jamaria

Od: Śro wrz 16, 2009 16:35

Post » Czw paź 22, 2009 17:05 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Kotek od marzena68 jest u mojej Mamy.Na razie tylko je i śpi :lol: .
No i powoli pozbywa się pcheł.Jutro jadę wykąpać go.Ale najpierw obetnę pazurki 8)
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Czw paź 22, 2009 17:37 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Drogie Panie, petycja dotyczy losów kotów mieszkających w gdyńskiej stoczni.
Mam nadzieję, że nazwisko prezydenta Gdyni nie będzie miało wpływu na jego stanowisko w tej sprawie :twisted:

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4529
Bóg stworzył kota, żeby człowiek mógł głaskać tygrysa.

jamaria

Od: Śro wrz 16, 2009 16:35

Post » Czw paź 22, 2009 17:58 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Czarnulka21 pisze:Aga a od której ta hurtownia otwarta :?:

O ile pamiętam do 16... Potem żwirka trzeba by wrzucić do p.Ani i ew ze 2-3 woreczki do Jani. Ciekawe jak hurtownia pracuje w sobotę..

monia3a pisze:Mam potencjalny domek dla oswojonego, wykastrowanego kociego seniorka. Musi być oswojony i miziasty, Pan chce jak najstarszego takiego aby go nieprzezył. Pan pożegnał sie tydzień temu z ukochanym bokserkiem i szuka innego zwierza, psa lub kota. Mogę podesłać seniorka i pare psiaków - niech wybiera. Co myślisz ??

Dałoby się pana wysądować do jutra? Seniorek to spokojny kocik. Tylko nie wiem czy nie chciałby wychodzić. Kastrację załatwimy. Wiesz, bo ew w sobotę Czarnulka zgłosiła się jako kocie taxi dla niego. Ale jakby nie musial jechać na wieś to byłoby tam miejsce dla jakiegoś innego trudnego przypadku...

Co do Mruczenia... też do tym myślałam...Może zobaczymy jaki będzie stan po weekendzie? To duuużo pracy i jeżdżenia ale też w sumie fajne spotkanie. No i kiciaki by się może trochę pooddawały...

Lusesita
- Mruczenie to takie kociolubne spotkanie. Mini wystawa kiciaków do adopcji. Wcześniej wieszamy plakaty że jak ktoś chce kotka to zapraszamy. W międzyczasie potrzebni są trzymacze kotów (żeby nie było tak, że ktoś spoufala się z kociakami z różnych miejsc, bo to zagrożenie epidemiologiczne) NO i powozić klatki - żeby kociaki z różnych miejsc siedziały oddzielnie. PRzeważnie spotykaliśmy się od ok 11-12 do 15 przeważnie w niedziele. Zawsze było miło :)

Lion Kid - witamy serdecznie :)

Basica pisze:a teraz proszę mnie pocieszać.... :placz: nie mojej Sisuńki, nie ma....zabrali do jej domku na stałe :placz: czujemy sie jak sierotki....ja i moje dwie piranie :(

Ooo biedaku. Jakie biedne piranie - sierotki. Wiesz, wystarczy, jak tylko szepniesz słówko i nie będziecie sie czuć samotni 8)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Czw paź 22, 2009 19:55 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Basica pisze:
Luspa pisze:Tak, Basiczko, zawstydziłam się niezmiernie czytając Wasze wypowiedzi na temat trunków :oops: Pragnę zauważyć iż ten wątek czytają też osoby nieletnie i wrażliwe. Proszę sobie Drogie Moje założyć temat oddzielny pt. "Trunki Barbary i Ludwiki", a nie tu demoralizować młodzież. Basica i Lusesita- czy zdajecie sobie sprawę jak bardzo może to wpłynąć na moją psychikę? Mogłam zostać uszkodzona do końca życia! I co teraz?! Nieodpowiedzialne niewiasty!

a kto tu pisał o trunkach? pisałyśmy tylko o naleweczkach dla zdrowotnosci....a Ty o czym dziecinko pomyslałaś?

Ahh jeśli tak to zwracam honor :piwa: i nie rycz Baśka, bo tu miejsca brak na twe kocie łzy... nanana. Widzisz nawet śpiewam dla Ciebie, żeby Cię pocieszyć :mrgreen:

Jutro jadę na SAMODZIELNĄ łapankę, więc proszę trzymać kciuki :roll: Wezmę chyba tylko kotkę na zabieg, bo nie mam klatek dla kociaków. Chyba, że ktoś chętny mi podrzucić to i czwórkę od razu wezmę :twisted: A w ogóle to teraz czy potem będę potrzebować jakieś większej klateczki na 4 dzieciaki. Bo na noc niestety będą musiały wędrować do minikotkowa u Marty w piwniczce.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Czw paź 22, 2009 20:28 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Luspeczko....trzymam kciuki za łapankę :ok: :ok: :ok:

Basica

[poprzednia][następna]