annette88 pisze:obiad![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mniam
się częstuj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:co mam zrobić, żeby kot się wysikał?
Mela nie zostawiła sioo w kuwecie od wczorajszego przedpoludnia, jak przypuszczam, bo TŻ po powrocie od weta wybral jednego i od tego czasu nic się tam nie pojawiłozawsze miała tendencje do przetrzymywania moczu, ale dzięki Janowi conajmniej dwa wielgachne siury na dobe były ;/
nie pojade, dopoki sie nie zalatwi, bo w drodze gdzie sie zalatwi ? poza tym zaczynam sie bac..mielismy odebrac wyniki krwi po drodze, ale nie wiem, czy TZ zaraz samego nie wysle ;/
zwariuje
nie widac po niej, zeby ja co bolalo.. jak miala zapalenie pecherza to chodzila do kuwety i miauczala, byla zmierzla, a teraz nicstres po badaniu czy co
annette88 pisze:mam nadzieje, ze sie nie zestresowala tym, ze chcialam jej te siczku zlapac dwa dni temu![]()
w sumie teraz tez ja wsadzalam do kuwety.. no nic, napoilam moczopednym Janem, zobaczymy
trawa11 pisze:annette88 pisze:mam nadzieje, ze sie nie zestresowala tym, ze chcialam jej te siczku zlapac dwa dni temu![]()
w sumie teraz tez ja wsadzalam do kuwety.. no nic, napoilam moczopednym Janem, zobaczymy
a moze wczesniej poprostu malo piła
trawa11 pisze:a ja nadal czekam na wysyłkę![]()
![]()
![]()
http://img34.imageshack.us/img34/3811/zarczekam.jpg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 630 gości