Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
starchurka pisze:bea69 pisze:Markus miał dziś bardzo miłe odwiedziny:) To jest wyjątkowo gościnny facet:) Może coś z tego wyniknie ?
O!Trzymam kciuki
ryśka pisze:Grrr... jak tam Kichocia?
grrr... pisze:Właśnie znowu byliśmy z Kichocią u weta... Katar co prawda już przeszedł, z siusianiem też już nie ma problemów, ale zaczęła nam saneczkować.Coś tam udało się wygnieść z tych gruczołów, ale podobno jest ok, bo to nie było ropne. Na szczęście. Przy okazji dr S. wycisnął z pęcherza Kichoci mocz do kontroli, bo to już dwa tygodnie minęło od poprzedniego badania. Jutro wyniki, oby były dobre! Dziś nas jeszcze czeka odrobaczanie (drontal) - oczywiście już oba koty na raz.
Dr S. pochwalił oczka Kichoci! Powiedział, że są takie "zdrowo mokre", błyszczące i znacznie ładniejsze niż wcześniej! Sama też widzę różnicę - na razie ten Cusiviral działa - oby rezultaty utrzymały się także po kuracji!
EwKo pisze:A ja właśnie przed chwilką wlazłam na kompka. Odebrałam pocztę. Przyszło powiadomienie o komentarzu do Kotototkowej notki o Asterii... Cóż się okazało?
Dostałam opier... nicz![]()
Yno nie bardzo łapię za co![]()
rzeczona notka
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, puszatek i 124 gości