Moderator: Estraven
Mruczeńka1981 pisze:Gibu wiedziałam o akcji i trzymam kciuki za Beksę.Może szef chciałby adoptowac jakiegoś kotka??

jessi74 pisze:
prawidłowo, jest osobny wątek- sprawa się wyjaśni, o wynikach - tych przeprowadzonych przez organy ścigania rozumiem- Pcimolki powiadomisz tutaj wszystkich oficjalnie, jeśli działalność p. Julty jest nielegalna- wszyscy powinni tutaj o tym wiedzieć, jeśli okaże się inaczej- będziesz zapewne miał nakazane przez sąd oficjalne przeproszenie jej osoby za pomówienie.
Żaden kot ze schroniska ani też za moim pośrednictwem do pani Julity do Niemiec nie pojechał. Więc po co było tutaj zaśmiecac wąte. I żaden już nie pojedzie na pewno - niezależnie od rozwiązanie sprawy.
Natomiast napisz tutaj Pcimolki coś więcej o fundacji pani Agaty, poprzez którą wyciągane są koty schronowe, jaka to fundacja, jaki jest potem los kotów, chyba że jest tutaj o tym było, ale przeoczyłam.
SKARBONKA ZAPRASZA!!!
ma obecnie aż 8 tymczasów Mruczeńka1981 pisze:Kruszynko, a zdjęcia z izolatki i wybiegu?
JaEwka pisze:Czy ktoś miałby pożyczyć na czwartek transporterek? (może z przedłużeniem na kilka) bo prawdopodobnie będę musiała z mamusią jechać do weta bo się rozkichała. Bo jedziemy z Wilczka na kontrole (też się rozkichała) i byśmy od razu ją wzięli.
SKARBONKA ZAPRASZA!!!Kicia_ pisze:JaEwka pisze:Czy ktoś miałby pożyczyć na czwartek transporterek? (może z przedłużeniem na kilka) bo prawdopodobnie będę musiała z mamusią jechać do weta bo się rozkichała. Bo jedziemy z Wilczka na kontrole (też się rozkichała) i byśmy od razu ją wzięli.
Możesz pożyczyć ode mnie. Mam drugi, więc sobie poradzę.
Mruczeńka1981 pisze:zapraszam na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=102090&p=5074040#p5074040

SKARBONKA ZAPRASZA!!!
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, sebans i 39 gości