Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2009 23:10 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

oj tak Pan kot jest kotem wyjatkowym.Juz pierwszego dnia czul sie jak pan i władca mieszkania.kazdego goscia wita mruczeniem i ,,ósemeczkami" przy nogach. co do spania licytujemy na allegro budke moze do tego Diegito da sie przekonac. jak nie to trudno nie bede miala wyjscia i ustapie...nie ma sensu dluzsza walka z panem kotem...................i tak co rano budzimy sie razem. :roll: Diego jest pierwszym takim tylko moim kotem wiec powolutku uczymy sie siebie.ale na pewno jestesmy przyjaciolmi troche nietypowymi ale przyjaciolmi :wink:

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Śro paź 21, 2009 9:41 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

martaslupsk pisze:oj tak Pan kot jest kotem wyjatkowym.Juz pierwszego dnia czul sie jak pan i władca mieszkania.kazdego goscia wita mruczeniem i ,,ósemeczkami" przy nogach. co do spania licytujemy na allegro budke moze do tego Diegito da sie przekonac. jak nie to trudno nie bede miala wyjscia i ustapie...nie ma sensu dluzsza walka z panem kotem...................i tak co rano budzimy sie razem. :roll: Diego jest pierwszym takim tylko moim kotem wiec powolutku uczymy sie siebie.ale na pewno jestesmy przyjaciolmi troche nietypowymi ale przyjaciolmi :wink:

Byłabym bardzo zdziwiona, gdyby ją wybrał. No chyba, że budkę też weźmiecie do łóżka :roll: Żaden z moich kotów nie śpi w zaprojektowanych do tego celu miejscach. Sprawdził się tylko hamak na kaloryfer:
http://animalia.pl/produkt,2815,Trixie_ ... ryfer.html
i "parapetnik":
http://animalia.pl/produkt,3728,Trixie_ ... rapet.html

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Śro paź 21, 2009 10:11 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

jeszcze bedzie tak ze ja spie w budce ,maz na kaloryferze a psy i pan kot w łozku :/

martaslupsk

Post » Śro paź 21, 2009 10:59 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

martaslupsk pisze:jeszcze bedzie tak ze ja spie w budce ,maz na kaloryferze a psy i pan kot w łozku :/

:ryk: :ryk:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Śro paź 21, 2009 11:00 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

Ja tam wolałabym kaloryfer :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Śro paź 21, 2009 13:02 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

Kocia dusza pisze:Ja tam wolałabym kaloryfer :lol:

nie no na kaloryferze bym glowa o parapet walila....:P ja nie umiem tak ladnie zwisac z kaloryfera ja Pan Kot:P wiec wysle tam meza:P moze jemu pojdzie lepiej:]

martaslupsk

[poprzednia]