Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 20, 2009 10:48 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Dzięki Nordstjerna za rady - spróbuję powoli Sisi przyzwyczajać do mieska :)
Tylko jeśli chodzi o naturalność, to nie sądzę, żeby kot w naturze zapolował na wołowinę :ryk: Raczej wołowina pogoniłaby kota :mrgreen:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Wto paź 20, 2009 13:10 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Arsnova pisze:Raczej wołowina pogoniłaby kota :mrgreen:

Łomatko :ryk:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 20, 2009 20:39 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Dobry wieczór Cioteczki! Dziś zapraszam na bazarek przeznaczony dla tymczasów Erin i Budryska :D http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=102094 Podrzucanie bardzo w cenie! :D

Ula, przepraszam za OT :roll:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Wto paź 20, 2009 21:33 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

nanetka pisze:Dobry wieczór Cioteczki! Dziś zapraszam na bazarek przeznaczony dla tymczasów Erin i Budryska :D http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=102094 Podrzucanie bardzo w cenie! :D

Ula, przepraszam za OT :roll:

Nanetko, jak możesz przepraszać za coś takiego? :twisted:
Przecież to oczywiste, że takie informacje należy zamieszczać gdzie tylko się da! :ok: :wink: .

Ja dziś jestem totalnie wnerwiona, bo Gagunia znów mi się zlała na kanapę, a tydzień temu wypożyczyłam odkurzacz piorący i wszystko dokładnie wyprałam :wink:. Kanapa dosychała i miałam ją właśnie zabezpieczać folią :twisted: .

Ech, życie nie jest proste :twisted:.
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Śro paź 21, 2009 6:43 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ojejku, co ta Gagusia wyczynia? :roll:
Trzeba z dziewczyną odbyc poważną rozmowę.

Nanetko, jesteś Kochana! :love:

Erin

Post » Śro paź 21, 2009 8:07 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ulla, podziwiam Twoją cierpliwość do tego potwora :twisted:
Ja bym chyba eksmitowała na bruk za takie zachowanie :mrgreen:

Arsnova

Post » Śro paź 21, 2009 8:28 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Haha, już nawet to widzę :P

Erin

Post » Śro paź 21, 2009 11:36 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Arsnova pisze:Ulla, podziwiam Twoją cierpliwość do tego potwora :twisted:
Ja bym chyba eksmitowała na bruk za takie zachowanie :mrgreen:

Eksmitowałam ją, ale ...do kuchni :mrgreen: . Byłam tak na nią wściekła, że nie chciałam jej widzieć na oczy :twisted: . Ryczeć mi się chciało z bezsilności :cry: . Już sama nie wiem, co ja mam zrobić, żeby ona nie lała :(.
A najgorsze jest chyba to, że ona doskonale zdaje sobie sprawę, że źle robi, bo jak na nią krzyknęłam, to od razu uciekła i schowała się w kąt :roll: . Robi to mała zołza z ewidentną premedytacją :twisted: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Śro paź 21, 2009 15:58 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ulla pisze:Robi to mała zołza z ewidentną premedytacją :twisted: .

Z jaką premedytacją? 8O Posądzasz ją o takie rzeczy? :strach: Ja myślę, że to jest silniejsze od niej :lol:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Śro paź 21, 2009 16:08 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

nanetka pisze:
Ulla pisze:Robi to mała zołza z ewidentną premedytacją :twisted: .

Z jaką premedytacją? 8O Posądzasz ją o takie rzeczy? :strach: Ja myślę, że to jest silniejsze od niej :lol:

Oj, chyba Ulla ma rację.
Pysia tak ma z qoo - i to jest ewidentna premedytacja, bo robi to OBOK kuwety :evil: :roll:

Erin

Post » Czw paź 22, 2009 8:17 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ula, spóźnione ale bardzo serdeczne życzenia przesyłam.
Spełnienia wszystkich marzeń, planów
Moc uśmiechów na co dzień
Nieustającej cierpliwości do "Ga-Lejki" :D

I trochę lata jesienią dodaję

Obrazek
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw paź 22, 2009 10:24 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Nie wiem, co to za okazja, ale się przyłączam z życzeniami: żeby Gagunia-Potwór PRZESTAŁA LAĆ! :mrgreen:

Arsnova

Post » Czw paź 22, 2009 12:29 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Aniu! :love: , wielkie dzięki za piękną karteczkę i życzenia! :1luvu:
Kochana jesteś :1luvu: .
Gosiu, Tobie też dziękuję :D - wczoraj były moje imieniny :wink:.

I sama sobie właśnie tego najbardziej życzę, żeby to moje malutkie cudne i kudłate przestało wreszcie lać :roll: .

PS - Aniu super nazwałaś tę moją śliczną zołzę :lol:. No dokładnie jest to Ga-lejka :ryk:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Czw paź 22, 2009 13:44 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Nie ma jak dobry refleks: właśnie mnie oświeciło że chyba też macie swój wątek w podpisie i okazuje się że jest bardzo długi :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw paź 22, 2009 14:21 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

kussad pisze:Nie ma jak dobry refleks: właśnie mnie oświeciło że chyba też macie swój wątek w podpisie i okazuje się że jest bardzo długi :oops:

Ewa, lepiej późno niż wcale :P :lol:.
Wątek długi, ale mam nadzieję, ze ciekawy :wink: . Jeśli interesuje Cię historia adopcji mojej kochanej. ślicznej i lejącej :twisted: Gaguleńki, to serdecznie zapraszam! :ok: :D
[img]...[/img]

Ulla

[poprzednia][następna]