Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2009 21:15 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Spóźniłam się na imprezę :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto paź 20, 2009 21:16 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Nie ma S. To może Rudi do mnie się przytuli :twisted:
Dobranoc :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto paź 20, 2009 21:25 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Myszencja też dostała hmmm moje ziołowe uspokajające
Neryś również ale On nie był aż tak zachłanny :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto paź 20, 2009 21:31 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

kussad pisze:Spóźniłam się na imprezę :(

eee no bez przesady, nie wszyscy chodzą spac z kurami :wink:
i jak sie czyta?

alus1

Post » Wto paź 20, 2009 21:39 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Bardzo fajnie zwłaszcza że ją zawsze lubiłam :) Teraz nie mam czasu na żadną obróbkę zdjęć :twisted: Czy już się całkiem wyleczyłaś z grypoprzeziębienia? Ja raczej tak ale zauważyłam coś innego nowego - chodzę wiecznie śnięta. Może to niedospanie, może jesienne przesilenie albo wiek... ostatecznie należę do najstarszych osób na forum :twisted: Spróbuję w pracy napić się kawy...
Krzyś wieczorem upomniał się o ciasto ale wcześniej dorwał się do niego mąż ze znajomymi... :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto paź 20, 2009 21:42 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

kussad pisze:Bardzo fajnie zwłaszcza że ją zawsze lubiłam :) Teraz nie mam czasu na żadną obróbkę zdjęć :twisted: Czy już się całkiem wyleczyłaś z grypoprzeziębienia? Ja raczej tak ale zauważyłam coś innego nowego - chodzę wiecznie śnięta. Może to niedospanie, może jesienne przesilenie albo wiek... ostatecznie należę do najstarszych osób na forum :twisted: Spróbuję w pracy napić się kawy...
Krzyś wieczorem upomniał się o ciasto ale wcześniej dorwał się do niego mąż ze znajomymi... :twisted:

no już właściwie się wyleczyłam, czasem tylko pokasłuję :roll:
najstarszych eee nie przesadzaj :roll:
to masz przegwizdane z tym ciastem :mrgreen: całe szczęście że proste i tanie :lol:

a ja odpukać przez fotosika wrzucam, zainstalowałam sobie kiedyś ich program i o dziwo działa mimo limitów 8O

alus1

Post » Wto paź 20, 2009 21:56 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Jak to aktualnie jest na miau - co należy wklejać - samootwierajace się miniaturki czy można też normalne zdjęcia, jeśli tak jakiej wielkości i ile do jednego postu?

Ja mam dużo zdjęć na fotosiku ale odkąd wprowadzają blokadę i opłaty a mam zaległości fotograficzne na forum szukałam miejsca gdzie się przeprowadzę bo 100 zdjęć to dla mnie stanowczo za mało...
Testowałam imageshack, trochę lepiej już znam Photobucket...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto paź 20, 2009 22:09 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

kussad pisze:Jak to aktualnie jest na miau - co należy wklejać - samootwierajace się miniaturki czy można też normalne zdjęcia, jeśli tak jakiej wielkości i ile do jednego postu?

Ja mam dużo zdjęć na fotosiku ale odkąd wprowadzają blokadę i opłaty a mam zaległości fotograficzne na forum szukałam miejsca gdzie się przeprowadzę bo 100 zdjęć to dla mnie stanowczo za mało...
Testowałam imageshack, trochę lepiej już znam Photobucket...

a nie mam pojęcia jak jest na miau wklejam jak widzisz wyżej :roll:
a o Twoich testach czytałam i podziwiam bo ja len jestem i całe szczęście że fotosik-program mi nie odmawia wrzucania kolejnych :mrgreen: odpukuję w niemalowane i tfu tfu spluwam

alus1

Post » Wto paź 20, 2009 22:51 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Ktoś koniecznie chce zwrócić na siebie moją uwagę - skoro nie pomogło wpatrywanie się we mnie i leżenie brzusiem do góry zaczyna się chodzenie po klawiaturze i barankowanie... muszę spełnić życzenie dobranoc :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro paź 21, 2009 6:54 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

a u mnie wczoraj padł net, czyżby pił :roll: :mrgreen:

alus1

Post » Śro paź 21, 2009 7:00 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

alus1 pisze:a u mnie wczoraj padł net, czyżby pił :roll: :mrgreen:

:ryk:

A Myszencja na ostatniej fotce jakby spokojniejsza :lol:
Czyżby po tabletce :twisted: ?

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Śro paź 21, 2009 7:08 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

MarciaMuuu pisze:
alus1 pisze:a u mnie wczoraj padł net, czyżby pił :roll: :mrgreen:

:ryk:

A Myszencja na ostatniej fotce jakby spokojniejsza :lol:
Czyżby po tabletce :twisted: ?

Ona je uwielbia walerianka przyciąga :mrgreen:

alus1

Post » Śro paź 21, 2009 8:10 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

Witanko 8)
A czym sie uspokajasz? Mam takie na waleriance ale w listkach i chowam głęboko w szafie bo Behemot dostaje świra.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro paź 21, 2009 8:17 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

AYO pisze:Witanko 8)
A czym sie uspokajasz? Mam takie na waleriance ale w listkach i chowam głęboko w szafie bo Behemot dostaje świra.

uspokajam się takimi ziołowymi uspokajającymi z niebieską nakrętką jak widać w składzie waleriana i melisa głównie, mnie bardzo pomagają a zaletą jest to że nie ogłupiają :D zdawałam dzięki nim egzaminy a mamuś jak miała menopauzę mogła dzięki nim zasnąć bo stopowały pędy myśli :wink:

alus1

Post » Śro paź 21, 2009 8:19 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio- kulinarny

O te menopauze mi właśnie chodzi - nie widzę napisu na opakowaniu :roll: - może być na pv.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]