[quote="Cameo

?[/quote]
Bardzo dziękuję za przetłumaczenie - mniej więcej tak to rozumiałam
Najpierw wkleję sobie "ku pamięci" wieczorną rozmowę z Koleżanką:
Teraz nie mam czasu na żadną obróbkę zdjęć Czy już się całkiem wyleczyłaś z grypoprzeziębienia? Ja raczej tak ale zauważyłam coś innego nowego - chodzę wiecznie śnięta. Może to niedospanie, może jesienne przesilenie albo wiek... ostatecznie należę do najstarszych osób na forum Spróbuję w pracy napić się kawy...
Krzyś wieczorem upomniał się o ciasto ale wcześniej dorwał się do niego mąż ze znajomymi...
Ktoś koniecznie chce zwrócić na siebie moją uwagę - skoro nie pomogło wpatrywanie się we mnie i leżenie brzusiem do góry zaczyna się chodzenie po klawiaturze i barankowanie... muszę spełnić życzenie dobranoc...
Kamila właśnie to zdjecie Mikusia bardzo lubię tylko nie wiedzialam czy ten format można tutaj wkleić...
Jak zobaczyliście wyżej na fotosiku "od zawsze" po kliknięciu miniaturki było widać całe konto

Ostatnio były wprowadzone jakieś zmiany na dogo i... podczas próby zalogowania w ciągu dnia automatycznie zamyka mi się internet więc zabieram się do pracy...
Przepraszam nie mogę teraz złożyć wizyt i nawet się przywitać... zobaczę tylko wątki głosowań, jopop i muszę znikać