zapraszamy w poniedziałek z ciastem....naleweczka sie znajdzie po dyzurku....tylko ktoś musi zawiadomić Kilonki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lusesita pisze:1969ak pisze:Uff, ale jak napisałam w poprawionym poście - też chcemy naleweczki.
ja tez chcę, ale na razie czekam. czekam, że moja Iruś zrobi pigwóweczkę![]()
po. na razie mam same "końcówki kolekcji"...
Święta racja, święta ...Basica pisze:lusesita pisze:1969ak pisze:Uff, ale jak napisałam w poprawionym poście - też chcemy naleweczki.
ja tez chcę, ale na razie czekam. czekam, że moja Iruś zrobi pigwóweczkę![]()
po. na razie mam same "końcówki kolekcji"...
chętnie pomożemy dokończyc Ci te końcówki..... byleby dużo ich było
My to robimy we dwoje - jedno trzyma, drugie obcina.Mo-ty-lek pisze:ja swoim futrom obcinam pazurki co jakiś czas. na ogół jak zostanę dotkliwie podrapanakociuchy wiedzą już chyba, że im mniej się wyrywają tym szybciej będą wolne
1969ak pisze:Święta racja, święta ...Basica pisze:chętnie pomożemy dokończyc Ci te końcówki..... byleby dużo ich było
Basica pisze:hmmmm.... a da sie rozcieńczyć księżycówką?albo "duchem puszczy" ?
lusesita pisze:Basica pisze:hmmmm.... a da sie rozcieńczyć księżycówką?albo "duchem puszczy" ?
Basiczko, nalewek się nie rozcieńcza - to prawie jak świętokradztwo
ps. a masz księżycówkę?!?!?!?!?!? skąd???
Basica pisze:znalazłam baniaczek ....stał sobie przy drzwiach wejściowych i wołał...weź mnie, weź mnie....
co miałam robić, zmarznietemu odmówić ciepłego kata?
Bakteria pisze:Co do Pani Kotarskiej... To ja tak nieśmiało skieruję do Moni pytaniejak z tymczasem dla tego maluszka bez oczka, który teraz u niej siedzi? Podobno już jest zdrowy, odrobaczony, kuwetkujący, ale urządza terror w domu (jak to kociak...) i nie może tam zostać.. Ja go dowiozę gdzie trzeba
Luspa pisze:Dziewczyny, Waszymi nalewkami zrobiłyście 3 strony!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 86 gości