>CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA. WSPOMÓŻ FUNDUSZ PIRATA<KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie paź 18, 2009 15:46 >CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA. WSPOMÓŻ FUNDUSZ PIRATA<KONIEC

Witam wszystkich na aukcji z biżuterią. Wpływy z bazarku zostaną przeznaczone na leczenie Pirata z wątku: viewtopic.php?f=1&t=100744 oraz na diagnozowanie koteczki z podejrzeniem astmy . Oba koty znajdują się pod opieką AFN w Krakowie.

Czarna koteczka Shani nie ma jeszcze wątku. Myśleliśmy, że znajdka będzie zdrowa bo oprócz starych ran na łapach nic jej nie dolegało. Gdy przyjechałam do kliniki aby ją odebrać zdarzyło się coś strasznego. Z niewiadomych przyczyn kotka zaczęła dziwnie oddychać. Doszło do zapaści. Dzięki szybkiej reanimacji kotka doszła do siebie. Obecnie Shani jest diagnozowana pod kątem astmy.

Historia Pirata opisana jest w wątku. Z ostatnich wiadomości: zdjęcie rentgenowskie wskazuje na: 1. Bardzo ciężki śródmiąższowe zapalenie płuc lub 2. nowotwór płuc. W środę 21 wyniki zostaną ostatecznie potwierdzone.

Wszystkie wystawione przedmioty są w opcji kup teraz. Do ceny proszę doliczyć koszty przesyłki zgodnie z taryfą PP. Zapraszam. Kociaki czekają.

1. Cieniutka bransoleta na rękę lub na nogę. Brak próby. Cena : 5 zł

Obrazek

2. Bransoleta na rękę z niebieskimi kamieniami , na gumce. Cena: 7 zł

Obrazek

3. Bransoleta na rękę z czerwonymi kamieniami, na gumce. Cena: 7 zł
kupiła jenny74

4. Komplet – bransoleta z kolczykami. Kamień: noc kairu. Cena: 35 zł
kupiła solangelica

5. Naszyjnik z masy perłowej na rzemyku. Cena: 12 zł
kupiła miszelina

6. Kolczyki piasek pustyni z posrebrzanymi biglami: 20 zł
kupiła milu

7. Kolczyki z kamieniem: oko tygrysa i posrebrzanymi biglami: 15 zł

Obrazek

8. Kolczyki z fioletowym kamieniem i posrebrzanymi biglami: 12 zł
kupiła solangelica

9. Kolczyki lekkie jak puch. Cena: 8 zł
kupiła milu

10. Kolczyki z czarnym kamieniem. Cena: 8 zł

Obrazek

11. Kolczyki z H&M z ptaszkiem i gwiazdką. Cena: 12 zł

Obrazek

12. Kolczyki z klejsonem. Cena: 17 zł

kupiła solangelica

13. Kolczyki kółka przyceimnione. Cena: 6 zł
kupiła milu

14. Kolczyki kółka jasne. Cena: 10 zł

Obrazek

15. Kolczyki z masy perłowej. Cena: 8 zł
kupiła miszelina

16. Kolczyki z różową perełką. Cena : 8 zł
kupila solangelica

17. Kolczyki duże koła z H&M. Cena: 12 zł

Obrazek

18. Kolczyki małe koła H&M, średnica 4,5 cm. Cena: 10 zł

Obrazek

19. Kolczyki zielone z posrebrzanym biglem. Cena: 12 zł
kupiła solangelica

20. Kolczyki krótkie. Cena: 8 zl

Obrazek

21. Kolczyki z Esprit z różowym kamieniem. Nowe kosztują 25 euro. Cena: 35 zł

Obrazek

22. Zawieszka krzyżyk z czarnym kamieniem. Cena: 8 zł

Obrazek

23. Zawieszka dwustronna z Medugorje. Cena: 8 zł

Obrazek
Obrazek

24. Zawieszka z delfinem: Cena: 8 zł

Obrazek

25. Naszyjnik desidnerski od Susanne Schmidt. Nie mam pojęcia czy srebro, ale kosztuje duzo bo jest jedyny i niepowtarzalny. Z tego co wiem kosztował około 70 euro. Cena: 50 zł

Obrazek

Dziękujemy wszystkim!

Aktualności: Pirat ma postawioną diagnozę: Śródmiąższowe zapalenie płuc. Leczenie potrwa nie krócej niż 2 miesiące. Przez ten czas nie może być kastrowany :cry: Pieniążki z bazarku przeznaczam na: leczenie, leki, specjalną karmę Royal Persen oraz preparat Feliway.
Ostatnio edytowano Nie lis 08, 2009 13:34 przez Akima, łącznie edytowano 11 razy
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon paź 19, 2009 8:00 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

nikomu nic się nie podoba? :cry: Jutro dolożę naszyjnik od mojego Ex, może ktoś zalicytuje :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon paź 19, 2009 8:38 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

wszystko tutaj bardzo piękne :ok: tylko że wydatków też mam sporo :oops: ( pod opieką kilkanaście tymczasów mamy) ale ja nr 3 poproszę :D

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon paź 19, 2009 10:00 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

jessi74 pisze:wszystko tutaj bardzo piękne :ok: tylko że wydatków też mam sporo :oops: ( pod opieką kilkanaście tymczasów mamy) ale ja nr 3 poproszę :D

Numer 3 piękna branzoletka z czerwonymi kamieniami dla jessi74. Dziekujemy :1luvu:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto paź 20, 2009 6:50 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

Prosze kupić " coś" jak się podoba. Koszty diagnozowania i leczenia Shani i da w górę. Wczoraj udało się zrobić kotce zdjecie. Pluca sa zajęte, wynik bialaczki i FIV negatywny. Dziwne ma objawy, bo jak ją zostawić w spokoju to jest dobrze, ale jak tylko próbuje sie cos kolo niej zrobić to dostaje duszności. Zaraz dodam naszyjnik designerski.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto paź 20, 2009 8:00 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

Dopiero co zauważyłam bazarek: poproszę nr 5 i nr 15

A wpłata na konto AFN?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto paź 20, 2009 8:20 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

Bardzo dziekuję Miszelino. Numer 5 i 15 dla Ciebie. Przyniose fanty w piatek i zostawię na stole na Kocimskiej. Pieniążki możesz wplacić na konto AFN, dopisz tylko prosze bazarek Akima. Teraz koszty Shani trochę wzrosną. Mam nadzieję, że nie osiagna poziomu Pirata. Z jutrzejszym rentgenem będzie już około 1000 zl
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto paź 20, 2009 16:04 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

hopsnę do góry te śliczności
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto paź 20, 2009 21:47 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

i znowu spadły :cry:

Wiecie co, nie ma to jak zrobić sobie mały prezencik na te chlodne i pochmurne dni.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro paź 21, 2009 7:17 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

Akima,
pieniądze zostawię Ci w kopercie na Kocimskiej we czwartek. Fanty odbiorę w przyszłym tygodniu.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro paź 21, 2009 17:17 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

U Pirata nadal nic nie wiadomo. Zmiany sa tak niewielkie że nie wiadomo czy schodzi opuchlizna czy stan zapalny. Zostały zmienione anyubiotyki. Następna wizyta w za tydzień w środę. Kolejne koszty więc zapraszam na bazarek.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw paź 22, 2009 10:26 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

hopla
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt paź 23, 2009 8:34 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

Pirat chyba odpukać zdrowieje, Shani też. Niedługo trzeba będzie zapłacić rachunki
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt paź 23, 2009 22:09 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

Nie mam przekłutych uszu, ale szybko Święta :twisted: Poproszę 6, 9, 13 w opcji kup teraz, a rozliczenie jutro na Kocimskiej - może być?

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob paź 24, 2009 7:57 Re: *** Biżuteria na leczenie Pirata i diagnozowanie Shani. AFN

milu pisze:Nie mam przekłutych uszu, ale szybko Święta :twisted: Poproszę 6, 9, 13 w opcji kup teraz, a rozliczenie jutro na Kocimskiej - może być?

Bardzo dziękuję Milu. Nie będzie mnie na spotkaniu, ale zostawię dla ciebie fanty w poniedziałek na kocimskiej, nie mam dyżuru, ale podejde w przerwie.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[następna]