Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:my sobie spożyłyśmy, podkreślam juz spożyłyśmy to różowe kalifornijskie z lidla za 9,99
Agata&Alex pisze:W biedronce jest winko czerwone półsłodkie za... uwaga 7,49zł i jest naprawdę dobre
alus1 pisze:my sobie spożyłyśmy, podkreślam juz spożyłyśmy to różowe kalifornijskie z lidla za 9,99
amyszka pisze:Agata&Alex pisze:W biedronce jest winko czerwone półsłodkie za... uwaga 7,49zł i jest naprawdę dobre
Podaj nazwę ,a ja jeszcze Wam powiem że jest w Biedronce półsłodkie białe (Mołdawskie)w takiej pofalowanej butelce -właśnie teraz piję -też jest bardzo dobre i kosztuje niecałe 8 zetów![]()
Agata&Alex pisze:amyszka pisze:Agata&Alex pisze:W biedronce jest winko czerwone półsłodkie za... uwaga 7,49zł i jest naprawdę dobre
Podaj nazwę ,a ja jeszcze Wam powiem że jest w Biedronce półsłodkie białe (Mołdawskie)w takiej pofalowanej butelce -właśnie teraz piję -też jest bardzo dobre i kosztuje niecałe 8 zetów![]()
nie pamiętamale coś na Q chyba...
alus1 pisze:Podaj nazwę ,a ja jeszcze Wam powiem że jest w Biedronce półsłodkie białe (Mołdawskie)w takiej pofalowanej butelce -właśnie teraz piję -też jest bardzo dobre i kosztuje niecałe 8 zetów![]()
nie pamiętamale coś na Q chyba...
na Q to jest ...
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:
Quuu... zgaduj dalej
qukurydza![]()
![]()
![]()
alus1 pisze:a nie, nie ja zostanę z wodą z Wami
Monia padnięta po przeżyciach i winku padła już![]()
jutro kolejna rozmowa w Białymstoku kciuki trzymajcie musi sie jej w końcu udać musi
jak nie to w W-wie szukamy bo tam u niej nic nie ma
Quuu... zgaduj dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości