Uratowany mały kocurek szuka ciepłego domu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie paź 18, 2009 14:07 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Pół dnia sobie śpimy, nie sprawiamy nikomu kłopotów. Jesteśmy miłe, ładne i bardzo chcemy mieć nowe domki. Kocięta
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie paź 18, 2009 14:09 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Wiecie, że kot daje człowiekowi więcej, niż człowiek kotu? Człowiek kotkowi daje serce, opiekę, tabletki (jeśli kotek jest chory), dobre jedzonko. Ale kotek oddaje całe swoje wierne życie. Chcemy je oddać dobrym ludziom
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie paź 18, 2009 14:40 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Nie chcą mnie ci państwo. Wysłali sms-a mojej opiekunce, że "to jeszcze nie czas na drugiego kota" :( Jestem bardzo, bardzo smutna. Co będzie, jak nikt mnie nie zechce? Czarny Nos
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie paź 18, 2009 14:55 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Pani, która chciała mnie zabrać, powiedziała, że "sterylizacja to nie wie". Jak dorosnę, trzeba mnie wysterylizować. Czarny Nosek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie paź 18, 2009 15:40 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Zaraz dostaniemy mięsko, więc może smutek trochę odejdzie. Jemy już mięsko, saszetki i suchy pokarm, więc nowy opiekun nie musi się martwić.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie paź 18, 2009 19:34 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

O czym marzy każdy kot? Nie tylko o ciepłym domu i misce pełnej pysznego jedzenia. Każdy kot marzy o własnym panu albo pani. Żeby móc się do niego przytulić i mruczeć. My też chcemy mieć własnych opiekunów. Maluszki.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie paź 18, 2009 20:21 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Co robicie, maluszki?
Brzuszki pełne? Jak minął dzień?
Chyba dzisiaj jest dla was dobry dzień, jeden domek się szykuje i nawet podpytywał mnie, czy może w piątek autkiem da się podjechać, bo zimno na dworze....
W tym domku odeszła dzisiaj ukochana koteczka, była już bardzo, bardzo stareńka i wszyscy są bardzo smutni. Tam są dobrzy ludzie i ciepłe kolana i pełne miseczki i dwa wielkie kocury, które tęsknią za dziewczynką, więc może wróci Kropcia, tylko w innym futerku :oops: :love:
Śpijcie dobrze małe szkrabki!
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pon paź 19, 2009 5:15 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Spałyśmy dzisiaj jak susełki, wcale nie hałasowałyśmy. Teraz trochę baraszkujemy. Czekamy na śniadanko i na nowe domy.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon paź 19, 2009 18:58 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Wiecie co? Dzisiaj dwie pani powiedziały, że jestem trikolorką :P Nie jestem! Jestem najprawdziwszą kocią krówką jak z reklamy pewnej czekolady, łatki mam czarno-białe. Te beżowe na zdjęciu (tło zielone, bluzka pani) to nie są rude albo beżowe łatki, tylko cień. Jestem śliczna, dwukolorowa!!!! Dwa kolory nie są gorsze, niż trzy :P
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon paź 19, 2009 20:41 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

No pewnie, po co trzeci kolor :evil:
Czarne i białe futerko jest najpiękniejsze, krówusie jesteśmy, czysta biel, czysta czerń, a to co w środku, to samo dobro i miłość! :P
Czekamy grzecznie i wiemy, że Ten Dzień przyjdzie, już niedługo :ok:
Obrazek

czitka

Post » Pon paź 19, 2009 21:54 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

wysłałam zdjęcia i opisy koleżance, która szuka kotki-krówki- zobaczymy co z tego będzie, jutro się zobaczymy więc może się dowiem :mrgreen:
domek sprawdzony z roczną kotką rezydentką, wysterylizowaną i ukochaną dla której jest szukana towarzyszka

nie będę dużo pisać co by nie zapeszać :wink:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

miss_kumcia

Od: Pt lis 07, 2008 20:10

Post » Wto paź 20, 2009 6:09 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Dzwoniła do nas Pani z jednego domu i chce jedną z nas, dziewczynkę. Ale nasza opiekunka mówi, że nic nie jest pewne, dopóki się nie przeprowadzimy do kochających ludzi. Bo co, już jedni państwo chcieli Czarny Nosek, ale szybko się rozmyślili. My wiemy, że opieka nad nami to poważna sprawa. Nie jesteśmy zabawkami, tylko żywymi zwierzętami i potrzebujemy dobrych ludzi. A na prawdziwą miłość odpowiemy najprawdziwszą, wierną miłością. Kocięta.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto paź 20, 2009 18:35 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

:) :) :) :) tak się uśmiechamy, cała Czwórka. Uśmiechniemy się jeszcze goręcej do nowych opiekunów. Chłopczyk - jak to z chłopcami bywa 8) położył się dziś, a łapki (łapki ma piękne, długie) położył na swoich siostrach. Wygodny :ryk:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto paź 20, 2009 19:53 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Witajcie maluszki!
Jak tam? Na jedną dziewczynkę już bardzo, bardzo nowa Pani czeka i nawet w sobotę zostałam zaproszona na chrzciny :P
Podobno zabieramy w piątek!
Ale co z resztą będzie?
No nic, takie ślicznoty przecież długo czekać nie mogą! Krówusie unikalne i wyjątkowe!
Gdzie nasze domki??????
Obrazek

czitka

Post » Śro paź 21, 2009 21:46 Re: Cztery zdrowe maluszki-Wrocław-szukają dobrego domku!

Dobry wieczór! Zostałyśmy, my, kocięta, w trójkę. Jedna z nas - miła dziewczynka z różowym noskiem, poszła do nowego domu. Ma przemiłych państwa, na pewno wzajemnie się sobie podobają. A nasza trójka - jedna dziewczynka z różowym noskiem, jedna z czarnym i chłopiec - wciąż czekamy. I mamy nadzieję, że wezmą nas dobrzy ludzie. Dobranoc!
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]