Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2009 19:30 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Ło matko, do Was mam 300km 8O w jedną stronę :(
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Wto paź 20, 2009 19:33 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Cóż to jest,ja pare razy w roku 250 pokonuje i to z kotą swoją.A Ty sama 300,phi raz,raz i już jesteś :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto paź 20, 2009 19:34 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Agata&Alex pisze:Ło matko, do Was mam 300km 8O w jedną stronę :(

Zajrzyj na wątek transportowy, może się coś znajdzie :P

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto paź 20, 2009 19:34 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

kotka doroty pisze:Cóż to jest,ja pare razy w roku 250 pokonuje i to z kotą swoją.A Ty sama 300,phi raz,raz i już jesteś :D

nie da rady :placz:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto paź 20, 2009 19:36 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Tyzma pisze:
kinga w. pisze:
Agata&Alex pisze:
Kinga :!: :!: :!:

Kotki, koteczki, kociątka malusie! Wszelkiej maści od zaraz! Uratuj kotka! :mrgreen: Mam maluchy na działkach... Podrzutki. Ludzkie są jeszcze, nie zdziczałe. Nie przeżyją zimy. Kiedyś szukałam domku dla czterech kociąt urodzonych na działkach. Udało się szylkretowemu Gnojstwu. Pozostałe trzy już nie żyją. Dwa otrute, jeden... nie wiadomo co się stało.

Kinga a czemu ty maluchom wąta na kociarni nie założysz? fot nie pstrykniesz i tak no wiesz?

Bo poprzednio tak zrobiłam i tylko jeden kociak poszedł i to z ogłoszenia na Allegro nawet a nie z kociarni. Ja ich nawet na DT nie mam jak teraz wziąć, a one tam zamarzną - mają po miesiącu może... Maluszki. Ludziom się wydaje że jak na działkach są wolnożyjące to można swój "przychówek" podrzucić - karmiciele wyżywią. A że od kleszczy popadają, od trucizny, zdziczeją, ślimakami się podławią, w deszczówce potopią (beczki wkopane na wodę), od robaków... A co to kogo obchodzi?! Pier#(^*&^$ świat Walta Disney'a! :crying: Mam dupiany dzień - doła mam.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Wto paź 20, 2009 19:38 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Nio, działki wbrew pozorom to nie jest dobre miejsce dla kotów :(

Agato, o której Cię odebrać z dworca? :mrgreen:

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Wto paź 20, 2009 19:38 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

A tam w sobotę przyjedziesz odbiorę Ciebie z dworca a w niedzielę wrócisz do siebie!Nocleg masz u mnie.Darmowy,z kotą do towarzystwa żeby Ci smutno nie było!!! :ryk:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto paź 20, 2009 19:40 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Kotki, koteczki, kociątka malusie! Wszelkiej maści od zaraz! Uratuj kotka! :mrgreen: Mam maluchy na działkach... Podrzutki. Ludzkie są jeszcze, nie zdziczałe. Nie przeżyją zimy. Kiedyś szukałam domku dla czterech kociąt urodzonych na działkach. Udało się szylkretowemu Gnojstwu. Pozostałe trzy już nie żyją. Dwa otrute, jeden... nie wiadomo co się stało.

Kinga a czemu ty maluchom wąta na kociarni nie założysz? fot nie pstrykniesz i tak no wiesz?

Bo poprzednio tak zrobiłam i tylko jeden kociak poszedł i to z ogłoszenia na Allegro nawet a nie z kociarni. Ja ich nawet na DT nie mam jak teraz wziąć, a one tam zamarzną - mają po miesiącu może... Maluszki. Ludziom się wydaje że jak na działkach są wolnożyjące to można swój "przychówek" podrzucić - karmiciele wyżywią. A że od kleszczy popadają, od trucizny, zdziczeją, ślimakami się podławią, w deszczówce potopią (beczki wkopane na wodę), od robaków... A co to kogo obchodzi?! Pier#(^*&^$ świat Walta Disney'a! :crying: Mam dupiany dzień - doła mam.

nie dołuj się :ok: a z kociakami raz nie wyszło może uda się drugi raz :ok:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Wto paź 20, 2009 19:44 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

nie ma Agaty :? A już jej połączenie sprawdziłam :ryk:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto paź 20, 2009 19:47 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Jeśli trzeba to przedłożymy glejt, że to spotkanie cywilizowane, kulturalne i babskie, coś jak wieczór panieński i nic Agacie nie grozi :mrgreen:

Duża von Focha

Post » Wto paź 20, 2009 19:49 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Dziewczynki dobrej nocki Wam życzę,czas mi do pracy się zbierac!Kolorowych snów o kotkach!Pa,pa do jutra ,jak się wyśpię po nocce! :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto paź 20, 2009 19:51 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

Miłej pracy :D Jakkolwiek brzmi to jak oksymoron :wink:

Duża von Focha

Post » Wto paź 20, 2009 19:51 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

jestem, jestem :mrgreen:
tylko, że weekend to obiecaliśmy sobie z Alexem, że spędzimy go tylko we dwoje, bo ostatnio to my się tylko słyszymy i widzimy w przelocie :oops:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto paź 20, 2009 19:56 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

AAAAAAAA romanticzny wieczór,no to sza .Nie ma sprawy,będzie kolegium :ryk: Może innym razem :?: :D
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto paź 20, 2009 19:57 Re: Miałka i jej sługa uniżony-pod jednym dachem:)

kotka doroty pisze:AAAAAAAA romanticzny wieczór,no to sza .Nie ma sprawy,będzie kolegium :ryk: Może innym razem :?: :D

no coś w tym klimacie :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Agata&Alex

[poprzednia][następna]