Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agata&Alex pisze:Ło matko, do Was mam 300kmw jedną stronę
kotka doroty pisze:Cóż to jest,ja pare razy w roku 250 pokonuje i to z kotą swoją.A Ty sama 300,phi raz,raz i już jesteś
Tyzma pisze:kinga w. pisze:Agata&Alex pisze:
Kinga![]()
![]()
Kotki, koteczki, kociątka malusie! Wszelkiej maści od zaraz! Uratuj kotka!Mam maluchy na działkach... Podrzutki. Ludzkie są jeszcze, nie zdziczałe. Nie przeżyją zimy. Kiedyś szukałam domku dla czterech kociąt urodzonych na działkach. Udało się szylkretowemu Gnojstwu. Pozostałe trzy już nie żyją. Dwa otrute, jeden... nie wiadomo co się stało.
Kinga a czemu ty maluchom wąta na kociarni nie założysz? fot nie pstrykniesz i tak no wiesz?
Kotki, koteczki, kociątka malusie! Wszelkiej maści od zaraz! Uratuj kotka!Mam maluchy na działkach... Podrzutki. Ludzkie są jeszcze, nie zdziczałe. Nie przeżyją zimy. Kiedyś szukałam domku dla czterech kociąt urodzonych na działkach. Udało się szylkretowemu Gnojstwu. Pozostałe trzy już nie żyją. Dwa otrute, jeden... nie wiadomo co się stało.
Kinga a czemu ty maluchom wąta na kociarni nie założysz? fot nie pstrykniesz i tak no wiesz?
Bo poprzednio tak zrobiłam i tylko jeden kociak poszedł i to z ogłoszenia na Allegro nawet a nie z kociarni. Ja ich nawet na DT nie mam jak teraz wziąć, a one tam zamarzną - mają po miesiącu może... Maluszki. Ludziom się wydaje że jak na działkach są wolnożyjące to można swój "przychówek" podrzucić - karmiciele wyżywią. A że od kleszczy popadają, od trucizny, zdziczeją, ślimakami się podławią, w deszczówce potopią (beczki wkopane na wodę), od robaków... A co to kogo obchodzi?! Pier#(^*&^$ świat Walta Disney'a!Mam dupiany dzień - doła mam.
kotka doroty pisze:AAAAAAAA romanticzny wieczór,no to sza .Nie ma sprawy,będzie kolegiumMoże innym razem
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1206 gości