Umówiona jestem a wetką na czwartek wieczorem,zrobi jej te testy.Dokładnej ceny jeszcze nie znam (wetka nie pamiętała,u nas rzadko to się robi).Napiszę jutro wieczorem.Rakea,dzięki bardzo.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Znowu parę fotek Susie.Zauważyliście,że wciąż robię jej "śpiące " zdjęcia? Susie i Brenda bardzo się lubią,Brenda przychodzi często na posłanko Susie,a ta ją wylizuje.A jedna i druga śpią w genialnych pozach,prawda?
uwielbiam patrzeć na śpiące koty to takie uosobienie słodyczy
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Ani jej nie jest źle, ani mnie z nią.Po prostu nie mogę mieć tylu kotów i z założenia Gucia i Mela to rezydentki,a każdy inny to tymczas.Dopiero przed chwilą Susie zeszła z moich kolan, spała sobie słodko, mrucząc przez sen.Teraz za to Brenda przeszkadza mi pisać,kokosi się na moich kolanach i mruczy jak dwa traktory.Nic nigdy w życiu tak mi się nie udało jak...koty.