Antonio szczęśliwy w swoim domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2009 14:55 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

BOZENAZWISNIEWA pisze:Teraz siedzi w pokoju i na swinki sie gapi 8O

jakie świnki? 8O jakieś świnki macie w domu? 8O
No chyba że za oknem :lol:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto paź 20, 2009 14:57 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

Widzę, kocurro dojechał :D :D :D To teraz tylko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko :ok:

Bożena :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tak pozytywnie zakręconej osoby dawno nie poznałam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A ja mam zdjęcie z podrózy :mrgreen: :mrgreen: Ale nie dam :twisted:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto paź 20, 2009 15:02 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

Jesteście wielkie :1luvu:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto paź 20, 2009 15:07 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

Dulencja pisze:A ja mam zdjęcie z podrózy :mrgreen: :mrgreen: Ale nie dam :twisted:

Dawaj, dawaj, dawaj, dawaj! :twisted:
Bo Ci zrobię ja Shin-Chan swojemu pieskowi :mrgreen: zaraz bedzie pytanie "a kto to shin-chan"? :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto paź 20, 2009 15:10 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

Gibutkowa pisze:Oczywiście mamy na myśli schroniskowego weta wrocławskiego, bo ten co go później badał (Kruszyny znajomy wet) to się aż oburzył że go chcieli w schronie uśpić, bo kot jest do wyciągnięcia :!: No i te zastrzyki (antybiotyk i na wzmocnienie) to całkiem za darmo kociakowi sprezentował - kochany człowiek ten Kruszynowy wet :) nie to co te schroniskowe... no.. :evil:

Bożenko na razie niech kocurro sobie odpoczywa i wcina na zdrowie a zdjęcia to jak mu zrobisz to ja wyśledzę na NK i ukradnę i do wątku wkleję :1luvu:
Co do kuwety to właśnie w naszym schronie w kuwetach są gazety a nie piasek więc pewnie dlatego. Trzeba mu pokazać - chłopina na kumatego wygląda :)
No to proszę nam tu w wolnej chwili pisać wieści o nowym Paniczu Osłowskim :) :ok:

Nooo... i słyszałam ze to miłość od pierwszego wejrzenia była Bożenko :D :1luvu:

Szkoda mi strasznie Bambo z Łodzi,wiem,ze nie jest piekny, ale miałby u nas dozywotni opieruneki zarełko(rano o 4.00ugotowałam wolowinke z jarzynami i indycza gira,hi,hi i udko kuraka, i watróbek troszke...dostana jak wróce od weta, bo kontenerek mi zafajdola...Zdjecia kradnij Edytko, bardzo sie wzruszylam komentarzami pod zdjeciem Kocurra!Dziekuje-
kono przesylam, jakbys go sama zerznac z NK nie mogła, hi,hi.le nie przesadzjcie , bo na terenówke nie zbieram,hi,hi
Ostatnio edytowano Nie gru 22, 2013 10:25 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 20, 2009 15:12 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

Jestescie :aniolek:

Tak sie balam... :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto paź 20, 2009 15:13 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

Dulencja pisze:Widzę, kocurro dojechał :D :D :D To teraz tylko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko :ok:

Bożena :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tak pozytywnie zakręconej osoby dawno nie poznałam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Masz to brzydkie,aładniejsze nie mogłam wysłac, bo za duzo nieskasowanych wiadomosci...dzieki dziewuszeczki...za pomoc i naszego kotusia czarusia :1luvu:
Teraz juz naprade spadam do weta...Jezu jak mnie te moje stesknione koty obsiadły-na biurku dupskiem mi ekran zasłania 7 sztuk wielkich i mał Kaja -siostrzyczka Sagi,o i jeszcze Samanha wdrapuje sie na kolana.Koniec,spadam
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 20, 2009 15:19 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

Gibutkowa pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Teraz siedzi w pokoju i na swinki sie gapi 8O

jakie świnki? 8O jakieś świnki macie w domu? 8O
No chyba że za oknem :lol:

Mamy 4 swinki morskie ocalone z laboratorium doswiadczalnego i królika, którego znaleźlismy w Siedlcach 8 lat temu na masce samochodu w klatce z listem...wiemy od kogo, ale wtedy oni nas poprostu sledzili :strach:
Królik koty gania jak wariat,,a opies nie wie, gdzie zwiewac...jak Perełka na obchód wyrusza.Swinek przy kotach nie puszczam wolno, bo strasznie maja na nie ochote...ale w klatkach ich nie atakuja
Jeszcze siedze, bo nasze dzieci zamek od łazienki wywaliły i teraz TZ sie 'skupic nie moze"-a zły...nie jedzie do pracy, bo zona zdechlaki reanimuje i on dzisiaj nie pojedzie...tak powiedział klientowi :oops:
Pomysla,ze :evil: jestem, a ja przeca :aniolek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 20, 2009 15:28 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

Gibutkowa pisze:
Dulencja pisze:A ja mam zdjęcie z podrózy :mrgreen: :mrgreen: Ale nie dam :twisted:

Bo Ci zrobię ja Shin-Chan swojemu pieskowi :mrgreen: zaraz bedzie pytanie "a kto to shin-chan"? :lol:

Aż siem bojem :wink:

Bo nadal to ja mam zdjęcie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Strasz mnie, strasz... :twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Wto paź 20, 2009 15:29 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

A ja myślałam że masz tam świnki takie prawdziwe różowe co siedzą w chlewie i się taplają w błotku :D :ryk: :mrgreen:

A konta nie kopiowałam z NK bo nie wiem czy tak publicznie sobie życzysz czy nie (na NK to zawsze można profil tylko dla znajomych odblokować i inni nie widzą).

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto paź 20, 2009 15:34 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Dulencja pisze:Widzę, kocurro dojechał :D :D :D To teraz tylko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko :ok:

Masz to brzydkie,aładniejsze nie mogłam wysłac, bo za duzo nieskasowanych wiadomosci...dzieki dziewuszeczki...za pomoc i naszego kotusia czarusia :1luvu:

Żesz, jak to jest brzydkie, to nie wiem, jak wygląda prawdziwa miłość :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Wto paź 20, 2009 15:36 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

Dulencja pisze:
Gibutkowa pisze:

Aż siem bojem :wink:

Bo nadal to ja mam zdjęcie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Strasz mnie, strasz... :twisted: :twisted: :twisted:

Nich tylko znajdę ten odcinek to zobaczysz :twisted:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto paź 20, 2009 15:48 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

BOZENAZWISNIEWA pisze:Szkoda mi strasznie Bambo z Łodzi,wiem,ze nie jest piekny, ale miałby u nas dozywotni opieruneki zarełko

Znowu wyjdzie, że czegoś nie czytałam.. :oops: Co z tym biednym Bambo?

Piękna akcja!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto paź 20, 2009 16:22 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

Nikt się nie kwapi, więc ja podziękuję.

Rakea :1luvu: :1luvu: zamarzłabym i zamokła bez Ciebie przez 1,5 h:1luvu: :1luvu: A naszych pogaduszek nie zapomnę :1luvu: Jesteś wielka Kobieto, bo byłaś ze mną i czekałaś :1luvu: Bez względu na swój czas :1luvu: Nie wspominając do jak mokrego transporterka zostałby przepakowany Beksa :D :D :D

masz wielkie serducho :1luvu: :1luvu:

Szacun, Kobieto/

Dulencja

Post » Wto paź 20, 2009 16:50 Re: Beksa jutro jedzie do Warszawy :)

Dulencja pisze:Nikt się nie kwapi, więc ja podziękuję.

:oops:

No pewnie że dziękujemy za Wasze serduszka, czas, zdrowie.. Bardzo, bardzo, bardzo..

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]