Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Witaj Martusiu, myśl Dziewczyno, póki Władysław Bossski jest do wzięcia!!
Anna_33 pisze:Skad Wy takie cuda bierzecie...mina jak ze Shreka ))))
Wrzucic go na dogo do Jopopowego watku?
Mam zapotrzebowanie na: kotka, wiek maks do 6 miesiecy, najlepiej ruda, ale moze byc kolorowa,zdecydowanie nie dzikuska. DS w Warszawie,na 3 pietrze, okna podobno zabezpieczone, ale nie wiem jak. Bedzie miala kolege ( wykastrowany w wieku ok 2-3 lata). Kotka rowniez zostanie poddana steryzlizacji. Dom jest gotowy podpisac wszystkie cyrografy i poddac sie przesluchaniu. Chca sie dokocic, koniecznie mila, slodka koteczka.
Dom sobie sprawdzicie, ale referencje ma niezle. Dziewczyna z Dogo zwrocila sie do mnie w tej sprawie.
jopop pisze:delfin - ten mały (Władek, chyba to jego nazywasz Ryjkiem?) może iść TYLKO do zakoconego domu!
kussad pisze:Dziękuję bardzo - zaraz się tym zajmę![]()
Tego posta znalazłam tuż przed wklejeniem na forum.. czyli był opublikowany już 3 godziny i pojawiają się odpowiedzi.
Też mi się pojawia tylko słowo Image
Aleba pisze:Zmolestowałam mojego TŻ, jedziemy jutro na Mianowskiego.
Kciuki poprosimy. Za to, żeby się koty łapały. I za to, żeby nowe nie wyłaziły hurtowo z każdego zakamarka, bo ja potem mam depresję. I manię prześladowczą(Agneska, która razem ze mną była kiedyś na Mianowskiego świadkiem inwazji czarnych kotów na pewno mnie rozumie...).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 99 gości