Fredziu, proszę, weź się w garść. Tyle przyjaznych dusz dookoła Ciebie. Tyle pozytywnych myśli codziennie leci do Ciebie. Do dzieła dziewczyno - zdrowiej.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marsylka pisze:Autoimmunologiczne talatajstwo napędzane jest stresem, a sama przeprowadzka na pewno takim byla dla Fredzi. Bez względu na cieplo i troskę, którego doświadcza.
Oby jak najszybciej dalo się wzmocnic Fredzie sterydami. Bo slaba jest. To widać
Ściskam Was dziewczyny, bardzo mocno.
Biedna, biedna nasza Fredzia.
Formica pisze:Istnieje podejrzenie IBD
halbina pisze:ja może przypomnę: Formica jest weterynarzem, jej TŻ również...
Draugia pisze:Satoru pisze:IBD? Chodzi o IBS i to literowka czy choroba jakas o ktorej ciocia głąb nie wie?
IBD - choroba zapalna jelit - Inflammatory Bowel Disease (jeśli coś pokręciłam, przepraszam)
No Fredziolino, wcinaj rybkę, tyj i rób twardego qupcia w końcu
Formico (tyczy się też reszty osóbek pomagających aktualnie Fredzi), bądź silna i dalej walcz o życie golaski, nie przejmując się tymi bezsensownymi postami![]()
(wiem, że łatwo mówić...ale na prawdę tzrymam kciuki za wasz wspólny sukces)
Formica pisze:Satoru jeszcze nie rozpoczęliśmy specjalizacji, bo nas najnormalniej na to nie stać teraz, ale zamierzam robić studia podyplomowe z chorób wewnętrznych psów i kotów, a mój TŻ z chirurgii.
Goś => IBD
Satoru pisze:
kurde, ja bym do Zabrza na Scorpionsów jechała ale bilety najtańsze po 270 zł:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości