Keetee pisze:piekne kociaki ,dzwoniłam przed chwila do tego pana...jeden tylko nie ma domu
mam nadzieje,ze trafia w dobre rece

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Keetee pisze:piekne kociaki ,dzwoniłam przed chwila do tego pana...jeden tylko nie ma domu
mam nadzieje,ze trafia w dobre rece
dalia pisze:kinga-kinia pisze:Mam koleżankę w Białymstoku która powoli zastanawia się nad kotkiem ale nie wiem czy juz teraz.Ona psycholog jej mąż nauczyciel histori bardzo inteligentni ludzie kochający zwierzęta maja jedno dziecko dziewczynka 5 lat bardzo grzeczna spokojna ,ich mieszkanie ma 115m2.Ale ten najbardziej puchaty pewnie ma już domek ?
na forum już od dłuższego czasu domu szuka przepiękna szylkretowa egzotyczka 1,5 letnia (z rodowodem) - może ją by chcieli?
fajna zrównoważona rasa, niekłopotliwa w pielęgnacji
kinga-kinia pisze:dalia pisze:kinga-kinia pisze:Mam koleżankę w Białymstoku która powoli zastanawia się nad kotkiem ale nie wiem czy juz teraz.Ona psycholog jej mąż nauczyciel histori bardzo inteligentni ludzie kochający zwierzęta maja jedno dziecko dziewczynka 5 lat bardzo grzeczna spokojna ,ich mieszkanie ma 115m2.Ale ten najbardziej puchaty pewnie ma już domek ?
na forum już od dłuższego czasu domu szuka przepiękna szylkretowa egzotyczka 1,5 letnia (z rodowodem) - może ją by chcieli?
fajna zrównoważona rasa, niekłopotliwa w pielęgnacji
Z tego co mi Aneta (koleżanka) mówiła to wolała by małego kotka ale podajcie link to tą kotkę jej pokażę.
Gdyby ten długowłosy maluszek jednak był i gdyby ta moja koleżanka się zdecydowała na niego to ja oczywiście mogę go do siebie wziąść tylko nie teraz bo mój tymczas czeka na ostatni zastrzyk (23,10) przeciw grzybicy.Zapytam weta czy moja tymczaska zaraża i od kiedy mogę brać kolejne tymczasy.W prawdzie trzymam moje DT dla kociaków ze stoczni gdyńskiej.
Agnieszka Marczak pisze:Grzyb zaraża jeszcze po drugim szczepieniu
Gretchen zaraziła Litusia Cyprianka i Wiesię sporo czasu po drugiej szczepionce
kinga-kinia pisze:Agnieszka Marczak pisze:Grzyb zaraża jeszcze po drugim szczepieniu
Gretchen zaraziła Litusia Cyprianka i Wiesię sporo czasu po drugiej szczepionce
Tak właśnie podejrzewałam dlatego boję się teraz brać tymczasy a nie mam możliwości izolacji.
Dziwi mnie że mój rezydent się nie zaraził jeszcze .
Agnieszka Marczak pisze:Rozmawiałam z tym Panem powiedział,że prawdopodobnie tylko ten szary będzie do oddania
Kocia dusza pisze:Potwierdzam, prawdopodobnie tylko szary do oddania.
dalia pisze:Kocia dusza pisze:Potwierdzam, prawdopodobnie tylko szary do oddania.
szary oznacza puchaty najbardziej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 23 gości