Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Jak to klatka otwarta??
lutra pisze:już wiemy, marek przestawił worek, ktory podtrzymywał linoleum, które zasłaniało nieco szersze szczeble klatki doga.
Edit_f, moja znajoma jedzie do bb na 1 listopada, wracając mogłaby ścinki przewieźć, czy to będzie ok?
lutra pisze:Cammi. wybacz, że nie odpisałam na pw.
Jeśli codzi o Śfirka, to może klatka duża by mu pomogła w zrozumieniu pewnych rzeczy.
Słuchajcie, czy ktoś może na kocimską wejśći odnaleźć tego kota, bo on tam musi być!! Ja wczoraj klatkę porządnie zamknęłam i jeszcze z wiślackimkotem obłożylismy linoleum, żeby nie uciekł.
Tweety pisze:sprawa załatwiona, wislackikot porzuciwszy służbowe papiery i klientów pognał szukać zguby. Zguba siedzi już w klatce. Dla bywalców Kocimskiej - jeżeli coś chcecie przestawić, to bardzo proszę zawsze sześć razy zastanowić się czy to coś nie leży tam czasem specjalnie
Cammi pisze:Dlaczego śFirka w klatce mam trzymać?Miszelina by mnie chyba obdarła ze skóry.
Jeżeli będzie lał wszędzie to sie nad tym zastanowię. Narazie to tylko jedno łóżko. (jedynym miejscem na klatkę to balkon albo loggia ;-P)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], misiulka i 237 gości