Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:W grudniu to mi będzie do bałwana bliżej, a nie do snieżynki![]()
MarciaMuuu pisze:W grudniu to mi będzie do bałwana bliżej, a nie do snieżynki![]()
Agata&Alex pisze:MarciaMuuu pisze:W grudniu to mi będzie do bałwana bliżej, a nie do snieżynki![]()
W sumie to dwie śnieżynki jedna duża i druga w brzuszku
Agata&Alex pisze:Klient nie odbiera, mam w doopie, zaraz zbieram się do domu![]()
W domu czeka stęsknione futro. Pogoda nastraja do zagrzebania się pod kocem, zawołanie Cyryla do siebie i poczytanie "Domu nad rozlewiskiem"
i tak też uczynię
agul-la pisze:ja mam wiecznie czerwony nos więc jestem idealnym mikołajema ty shira nie krzycz na mnie w czyimś wątku, bo co sobie o nas pomyślą. poza tym omawiamy tu twój gwiazdkowy prezent więc nie powinnas być zła
AYO pisze:Ja mam już z górki - do 15![]()
A tak swoja drogą : czy tylko ja im dłużej oglądam serial tym bardziej go nie lubię![]()
Żadna z czołowych postaci nie jest dla mnie wiarygodna [ jak dotychczas]
kinga w. pisze:Agata&Alex pisze:MarciaMuuu pisze:W grudniu to mi będzie do bałwana bliżej, a nie do snieżynki![]()
W sumie to dwie śnieżynki jedna duża i druga w brzuszku
Załapałam!! (Lepiej późno niz później) Marcia...
No...od biedy... A Wiktor? Wyobrażałam sobie mrocznego przystojniakaAYO pisze:Shira - tylko Kucówna się wybroniła ale jej juz nie będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi i 115 gości