Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mjs pisze:Trzeba zaszczepić Oczko przeciw grzybicy, żeby nie zaraził się od rezydentów .
mjs pisze:Milu, dziękuję za zamówienieCantucci na 100% będą na sobotę (15zł do Tweety). Chcesz też na sobotę ciasto? Blacha duża, czy średnia? Zaraz pomyślę nad ceną
![]()
![]()
mjs pisze:
Solangelica, wygraną na bazarku układankę oraz siatkę przekazałam w sobotę lutrze, żeby zostawiła u Ciebie, jak zajrzy do zwierzyny. Rozejrzyj się po domu, jeśli jej nie ma to ja lutrę dopadnę
milu pisze:mjs pisze:Milu, dziękuję za zamówienieCantucci na 100% będą na sobotę (15zł do Tweety). Chcesz też na sobotę ciasto? Blacha duża, czy średnia? Zaraz pomyślę nad ceną
![]()
![]()
Myśl myśl, kochana - czy mogę za wszystko się rozliczyć w sobotę? chcę blachę średnią, bo się w drzwi szybko nie zmieszczę...
lutra pisze:Zapomnialam o siatce, ale to nic w porownaniu z tym, czego potrafie zapomniec, ale wiem, ze prezydent Francji to Sarkozy.
ogocha pisze:Solangelica - a nie chcą Ci Twoi znajomi POmiotu Szatańskiego? Urocze, spokojne i śpiące całą noc kociczki do oddania od zaraz!
Tweety, nie wymyśliłam sobie dyzuru w sobotębo już zdążyłam sobie wymyślić na poniedziałek i środę (bo popołudnia w domu są takie nudne, nie?) Mam przynieść ciśnieniomierz?
![]()
Aha i naprawdę nie wiem co się podziało z Krakvetem. Zawsze było superowo - nie mieli poślizgów i byli słowni. A teraz - kamień w wodę.... Maila z zawiadomieniem, że paczka wysłana dostałam w piątek i do tej pory ani słychu ani widu. Przedtem chyba oni sami rozwozili paczki a teraz widzę, że jakimś kurierem i wszystko to jakoś dupowato zorganizowane...
Chyba tam zadzwonię...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, misiulka i 212 gości