Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Pon paź 19, 2009 21:38 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

ostatni foty są tendencyjne :evil: biedne malenstwo :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon paź 19, 2009 21:40 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

alus1 pisze:ostatni foty są tendencyjne :evil: biedne malenstwo :roll:

Niestety jest to jedna z jego min pokazowych. Brakuje tylko wysuniętego jęzorka :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon paź 19, 2009 21:47 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

nie prawda widziałam przecież :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto paź 20, 2009 7:42 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Nawet Dzika-Dzicz się załapała. I zeszła na niziny :D . I Bura Złośnica się załapała. No i Marmur, mój podono :evil: .
Piopluś bije wszystkich na głowę. I nie tylko... :D
Krowa gumek nie zjada?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto paź 20, 2009 16:23 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

O Dzika-dzicz :1luvu: :1luvu: Mój kotecek ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto paź 20, 2009 16:29 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

genowefa pisze:O Dzika-dzicz :1luvu: :1luvu: Mój kotecek ;)

Cała przyjemność po mojej stronie :D Kiedy przyjedziesz spróbować ją sobie odłowić :twisted: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto paź 20, 2009 16:40 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Marcelibu pisze:Nawet Dzika-Dzicz się załapała. I zeszła na niziny :D . I Bura Złośnica się załapała. 1. No i Marmur, mój podobno :evil: .
Piopluś bije wszystkich na głowę. I nie tylko... :D
2. Krowa gumek nie zjada?

1. Nie 'podobno', tylko NA PEWNO. Na 250% Twój, do odbioru choćby dziś :twisted: :twisted: :twisted:

2. Jakby to zręcznie ująć... Z całą pewnością schrupałaby jakąś ze smakiem :wink: , gdyby tylko pojawiła się takowa możliwość. Ale sama chyba rozumiesz, że w obecnej sytuacji, skoro Norysiowy cudotwórca już prawie rok temu się na nas wypiął, nie przeprowadzam i nie zamierzam przeprowadzać podobnych eksperymentów :twisted:
Ale ale. Nie dalej jak z pół godziny temu usiłowała zeżreć sznurek :twisted: , taki z cukierni od pakowania ciastek na wynos (ponieważ jestem bardzo piękna i zgrabna :twisted:, dzisiaj nie tylko że uraczyłam się tartą kajmakową na miejscu - jeszcze wiśniową zabrałam sobie do domu :oops: :crying: ). Odebrałam kretynce, wetknęłam na samo dno śmietnika :roll: ... A teraz zaczęłam się właśnie zastanawiać, czy może jednak nie odkopać i nie zapakować przed ponownym ukryciem w koszu w kulkę z folii aluminiowej alboco, żeby cholernego gumkojada jeszcze skuteczniej zmylić :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto paź 20, 2009 17:06 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

A poza tym kiszka.
Zwiałam ze szkolenia, bo nie byłam w stanie dłużej tam wysiedzieć :oops: Może zresztą i byłam, ale cały czas czułam się tak, że zamiast uważać, zastanawiałam się tylko, czy bardziej chce mi się zemdleć czy zwymiotować :roll: - więc zwiałam (biorąc też pod rozwagę to, że któraś z opcji a nuż się jeszcze weźmie i ziści przy ludziach :twisted: ).
Trzeba być idiotką, żeby przy takim samopoczuciu kupić sobie jeszcze po drodze i od razu pożreć słodką krówkową tartę :oops: ...

Klątwa rzucona przez poprzednią właścicielkę Obamki zaczęła się spełniać: Mała sika po kątach :( :( :( Zapomniałam o tym napisać wcześniej, a prawdę mówiąc: złapawszy ją na gorącym uczynku raz czy dwa razy wcześniej, miałam ogromną nadzieję, że były to absolutnie niepowtarzalne epizody :oops: . Niestety, dzisiaj rano (tuż przed planowanym wyjściem z domu :twisted: ) znowu złapałam Obisię na zagrzebywaniu wiadomej kałuży - tym razem w pokoju, pod stolikiem komputerowym :( Szlag mnie trafił na miejscu, ponieważ ostatnio wielkorotnie natykałam się na kałuże w tym właśnie kącie - i oczywiście za każdym razem zwyczajowo mieszałam z błotem Bogu ducha winnego;) Liliana... Sprzątanie tego miejsca należy do czynności wyjątkowo niewdzięcznych, gdyż w tym celu trzeba najpierw odsunąć stolik, wstępnie przetrzeć podłogę, porozplątywać (obsikane, więc mokre i śmierdzące) i wyczyścić kable, potem przetrzeć wodą z wybielinką ścianę, a na koniec jeszcze wymyć całą okolicę wodą z Sidoluxem. No i z powrotem przysunąć stolik oraz pozabezpieczać kable przed bestiami rzecz jasna :twisted:

Obisia czuje się u mnie coraz gorzej - to widać :( Jest ganiana i bita przez większość bab (w tym i Lilaka, gdyby ktoś miał wątpliwości ;)) :twisted: :twisted: :twisted: , całymi dniami przesiaduje w drapakowych budkach, nawet kolację daję jej już osobno, w oddalonym miejscu, bo podczas jedzenia bure cholery zaczynały ją bić :( ... Zdaję sobie sprawę z faktu, że to ja jestem winna tego, co się dzieje :oops: : wzięłam sobie na tymczas kolejnego kota, a w międzyczasie sama znów się posypałam - do tego stopnia, że m.in. wszystkie sprawy adopcyjne zeszły na dalszy plan :(
Trzeba zacząć działać... Nie 'trzeba' właściwie, tylko kurka wodna JA MUSZĘ WRESZCIE ZACZĄĆ DZIAŁAĆ :twisted:
:( :( :(

Wielbłądzio

Post » Wto paź 20, 2009 21:13 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Czy nie chciałaby może któraś z Was adoptować przesympatycznego, bardzo namolnego, przepięknego, czarnego w czekoladowoszare plamki okołotrzyletniego koczurka Macieja...?

Znów bodzie mnie w cycki. To wcale nie jest przyjemne :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto paź 20, 2009 21:20 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Masz jakieś fotki Obamki? Trzeba jej zrobić ogłoszenia.
Za namolne kocurki dziękuję :roll: Wolę zdecydowanie nienamolne koty.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto paź 20, 2009 21:44 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Wielbłądzio pisze:Ratunku :( ...
Wejdźcie sobie w wątek kocurka, którego banerek właśnie wrzuciłam do podpisu (ten ostatni)...
Niech go ktoś przytuli zanim... zanim go uśpią albo zanim ja się odezwę... przecież nie mogę, q*** jego mać nie mogę znosić tu następnych któw zanim nie oddam Obamki i sama choć trochę nie stanę na nogi :( ...

Pomocy...

EDIT: Przeczytałam jeszcze raz: chyba ktoś się już zaoferował z domem stałym dla tego Nieszczęścia :1luvu: Teraz jest 'tylko' problem z transportem... no i zaklinanie losu, żeby biedak dożył...
Pokibicujcie mu razem ze mną - wszak to czarny koczur :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Banerka już nie ma: który to był wątek?
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro paź 21, 2009 15:47 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Ten:
viewtopic.php?f=1&t=101965

Na szczęście znalazła się forumowa :aniolek: , która bidę wzięła na DS :D , a ja musiałam skrócić podpis po upomnieniu od moderacji :oops: Teraz zastanawiam się tylko, jak upchnąć jeszcze krakvetowy bannerek jopop :roll: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro paź 21, 2009 15:55 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

genowefa pisze:1. Masz jakieś fotki Obamki? Trzeba jej zrobić ogłoszenia.
2. Za namolne kocurki dziękuję :roll: Wolę zdecydowanie nienamolne koty.

1. Ładnych i wyraźnych raczej nie mam :( , chowa się przede mną bidula w ciemnych kątach albo w drapakowych budkach :roll: ... Ale postaram się coś chociaż trochę przyzwoitszego cyknąć, o ile Monika pożyczy mi aparat :oops:
2. No to może wreszcie skutecznie skusisz się chociaż na 'swoją' (doprawdy nienamolną :twisted: ) koteczkę w pepegach :wink: 8) ?

Wielbłądzio

Post » Śro paź 21, 2009 16:01 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Wróciłam wcześniej. Odgrzałam sobie pizzę w nowej mikrofalówce. Otworzyłam drzwiczki, żeby odrobinę ostygła przed wyjęciem.
Zgadnijcie, kto DOSŁOWNIE W PRZECIĄGU KILKU SEKUND podbiegł do kuchenki i usiłował przez szparę wetknąć swój głupi czarny łeb do wewnątrz :roll:
Już chciałam napisać, że miałabym jako dodatek do tej pizzy zapiekany koci móżdżek... Ale gdzie tam :roll: :twisted:
:crying:

Ale swoją drogą: w życiu nie podejrzewałabym go o taki refleks :roll:

Wielbłądzio

Post » Czw paź 22, 2009 14:31 Re: Najdroższe Dranie Świata... Nareszcie NOWE FOTKI s. 37 :)

Ależ tu ruch od wczorajszego popołudnia, normalnie przeciąg się zrobił :roll: :twisted:

Ja też wpadłam i wypadam, wracam się szkolić :wink:

Aha. Nunka rano ukradła mi z torebki i próbowała skonsumować dosyć okazały metalowy klips do papieru :roll: ...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]