Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:ooo to jak zrobisz te pierniki to koneicznie pokażesz nam zdjęcia
Duża von Focha pisze:Jeżeli chodzi o jedzenie pierniczków, to jestem chętnaA tak poważnie, to moja mama piecze super pierniczki
A jak ostatnio robiłam w sklepie zoologicznym zakupy, to dostałam foremki do pierniczków w kształcie kotów
![]()
Będą w tym roku kocie pierniczki
MarciaMuuu pisze:Duża von Focha pisze:Jeżeli chodzi o jedzenie pierniczków, to jestem chętnaA tak poważnie, to moja mama piecze super pierniczki
A jak ostatnio robiłam w sklepie zoologicznym zakupy, to dostałam foremki do pierniczków w kształcie kotów
![]()
W którym sklepie?![]()
MartaAgnieszka pisze:Nalewka to może u mnie się znajdzie.......
MarciaMuuu pisze:Duża von Focha pisze:Jeżeli chodzi o jedzenie pierniczków, to jestem chętnaA tak poważnie, to moja mama piecze super pierniczki
![]()
W którym sklepie?![]()
agul-la pisze:czyli prezent dla agaty już mamy obgadany, teraz trzeba znaleźć coś dla shirylubię być świętym mikołajem normalnie
Agul-la!!!!!!!!!!!!!!!agul-la pisze:czyli prezent dla agaty już mamy obgadany, teraz trzeba znaleźć coś dla shirylubię być świętym mikołajem normalnie
Agata&Alex pisze:Jak już macie być to chyba bardziej paniami mikołajowymi![]()
, bo to ma być potencjalnie kotka dla Alexa
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:Jak już macie być to chyba bardziej paniami mikołajowymi![]()
, bo to ma być potencjalnie kotka dla Alexa
wyobraziłam sobie Marcię jako śnieżynkę
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:wyobraziłam sobie Marcię jako śnieżynkę
zawsze można powiedzieć, ze ma na brzuchu worek z prezentami