Hmm.. to najpierw załatwcie między sobą sprawdę maślaczków, a opieńki będą później kilka słoiczków może odżałuję Jak lubisz przetwory , to na innej aukcji mam brandy
koteczka złapana! Zyje Jutro sterylka! Okazało się, że dostanę na sterylizację pieniążki z Kasy Kastracyjnej
Chciałabym więc pieniążki z tej aukcji przeznaczyć na ew. lecznie czy utrzymanie kotki w hoteliku czy dt do czasu, gdy znajdzie dom, lub na pomoc dla jakiegoś b. potrzebującego, "nieplanowanego" kota - co o tym myślicie? Pozdrawiam!
Nie zhgadzam sie , grzybki sa moje kurka watek zgubiłam 40 daje,bo u mnie sie juz slinia no chyba,ze na amen...sorki,ze nie zajrzałam,ale kociak mi umierał, i nie miałam głowy...
Kocia dusza pisze:PRZEGAPIŁAM! Dziś do 20. były grzybki! IZAZ - WYGRAŁAŚ GRZYBKI!
No to niexle...ale jazda...napalili sie na te grzyby, a Ty babo nie mogłas mi napisac, he?! I jeszcze powiadomienia o aukcji nie miałam,co za cholera...
To szkoda, ja bym nie oddała maslaczków...kurka wodna...opieńki mozesz mi cichaczem podesłac, hi, hi,bo znowu jakas smakoszka mnie podbije "perfidnie i po cichaczu"