Koty - Szczecin - Prosimy o Wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2009 11:10 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

agiis-s pisze:oki czyli tak:

Tęcza - Iza
lotnisko - Wiolka i Kasia

myślę że bardziej potrzeba teraz wspomóc Wiolkę i Kasie -pani Iza ma pomoc z Vivy i wpłaty od wirtualnych opiekunów

Tak mysle że Dziewczyny teraz najbardziej potrzebuja Wsparcia. Dla nas zamowilaś suche z Vivy. Na rybę, makaron czy puszki dam rade z wplat Wirtualnych Adopcji.Gorzej z piaskiem ale zrobie jakiś Bazarek na dniach.

PRZY OKAZJI DZIEKUJE PIEKNIE WSZYSTKIM ZA WPŁATY I ZA TO ZE O NAS PAMIETACIE I NIE ZOSTAWIACIE NAS SAMYCH W TEJ NIEDOLI. :1luvu: :1luvu: :1luvu: JESTEŚCIE KOCHANI

Uważam że dochód z Bazarków powinien być przekazywany na konto inne. Moze Doroty?.To beda środki na zakup żarełka do ugotowania dla Wioli, taśmy do budek, folii czy czego tam jeszcze potrzeba. Jak mi sie uda sprężyc to też postaram sie zrobic jakiś Bazarek .
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon paź 19, 2009 11:13 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

DorotaEm pisze:Iza... Ja nie neguję konieczności dokarmiania, przeczytaj dobrze mojego posta. Dlatego adoptowałam kota, namówiłam na drugiego koleżankę z pracy i staram się pomóc w możliwy dla mnie sposób. Ja się tylko wypowiadałam w kwestii podziału terenu, co zresztą spotkało się z akceptacją wszystkich oraz z kwestią podziału sił i środków.

Wiem Dorota. Ja też uważam ze podział terenu jest bardzo potrzebny. To wiele ułatwi i pomoc dla tych kociakow będzie bardziej miarodajna i lepsza pod każdym względem.Ja równierz to AKCEPTUJĘ w całej rozciaglości. :D

iza71koty

Post » Pon paź 19, 2009 11:16 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Izo, przelałam 30 zł na Twoje konto "dla powodzian". Więcej nie dam rady, ale może i tyle się na coś przyda :wink: .

Trzymam kciuki nadal :ok: .

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Pon paź 19, 2009 15:50 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

bosze chate bym z dumem puscila
k...wa co za dzien paskudny
a najlepsze jest to ze placac 800e za miesiac za to mieszkanie,mam niedzialajacy alarm pozarowy :evil:
po prostu super :evil:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon paź 19, 2009 19:18 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

na poprawienie nastroju - Elvis - kot uratowany przez przesympatycznych ludzi. Jego mama została zabita przez samochód gdzieś na trasie Warszawa - Szczecin. Elvis stał przy szosie i ludzie go zgarnęli do auta. Dzięki szybkiej akcji brygady lotnej Kociego Szczecina maluch znalazł tymczas. Jak mu tam - widać :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek[/quote]
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pon paź 19, 2009 20:02 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Elvis mój ty slodziaku!!!! :1luvu: :1luvu:
Podpisano:matka chrzestna

Ps.Kasia ma problem z zalozeniem konta na miau,nie przychodzi klucz aktywacyjny:-/

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon paź 19, 2009 20:38 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

cudny Elvis :1luvu:
wiecie ze ja jeszcze nigdy takiego malenstwa nie mialam nawet w rekach :roll:
Stefan jak zawital do nas do domu to mial juz jakies dwa lata
a Niunie,ktora przygarnelam w styczniu,wetka oszacowala na trzy :roll:

toz ci los
a moze strzelilam cos w Monday milion i Elvis trafi do mnie
hmy
te moje surrealistyczne marzenia :roll:

wiora

Post » Pon paź 19, 2009 20:47 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

ha ha wygralam :mrgreen:
cale 4 euro :evil:

wiora

Post » Pon paź 19, 2009 20:56 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Szalejesz :)
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Pon paź 19, 2009 21:09 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

eyhe
powoli hazardzistka sie robie

kiedys bylo mi zal kasy
potem wysylalam raz w tygodniu
a teraz pare razy w tygodniu

zreguly trafiam male sumki :wink: ale zawsze to cos
przynajmniej koszta wysylki sie zwracaja :mrgreen:

wiora

Post » Pon paź 19, 2009 21:32 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

GORĄCY APEL DO DZIEWCZYN ZE SZCZECINA

Dziewczyny proszę jeśli macie w piwnicy cos co jest Wam juz zupełnie zbędne to proszę poratujcie nas. Straciliśmy na działce wszystko. Woda była aż po same parapety. Większosć rzeczy nie nadaje sie do użytku nawet po powtórnym osuszeniu.Potrzebne praktycznie wszystko. Moze macie stary nieduzy niepotrzebny dywan, lub kawałek wykladziny podłogowej? Mam w altance podłoge betonową pokryta sklejka. Zimą strasznie ciagnie wilgoć. Grube zasłony. Koce i poduszki mam. jakieś zdemontowane szafki , które mozna wykorzystać jako polki na leżanki dla kociaków. Stare nieuzywane fotele zalegajace gdzieś w piwnicy. Moze jakaś kanapa?

Transport targanie i odbior postaram sie załatwić.

BARDZO BARDZO PROSIMY. STRACILISMY PRZEZ TA POWÓDZ WSZYSTKO. PROSZĘ NIE DLA SIEBIE ALE DLA KOCIAKÓW KTÓRE TAM ZIMUJA.

iza71koty

Post » Pon paź 19, 2009 21:33 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

agiis-s pisze:na poprawienie nastroju - Elvis - kot uratowany przez przesympatycznych ludzi. Jego mama została zabita przez samochód gdzieś na trasie Warszawa - Szczecin. Elvis stał przy szosie i ludzie go zgarnęli do auta. Dzięki szybkiej akcji brygady lotnej Kociego Szczecina maluch znalazł tymczas. Jak mu tam - widać :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
[/quote]

Elwis cudny :1luvu: Od razu widac że to Dziewczynka :D Ci Wspaniali Ludzie to miedzy innymi Pan który łowi ryby dla naszych kociaczkow. Jest Rybakiem.

iza71koty

Post » Pon paź 19, 2009 21:35 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

wiora pisze:ha ha wygralam :mrgreen:
cale 4 euro :evil:

Super Wiora. Nie martw sie jeszcze troszke i będzie wiecej :D

iza71koty

Post » Pon paź 19, 2009 21:41 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

Na razie nie mam, ale na wiosnę będę kupowała synowi nowe wyro, to stare będzie do odebrania. Jeśli nie znajdziesz niczego do tego czasu, to może akurat się nada... Popytam wśród znajomych, może coś mają...
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Pon paź 19, 2009 21:43 Re: 130 kotów - SZCZECIN - Prosimy o POMOC - POWÓDŻ!!!!!!!

iza71koty pisze:
iza71koty pisze:Dobre wiadomości o kociakach

Dziś Karmicielka z terenu działek Lotnisko znalazła zaginioną kilka dni temu jeszcze przed powodzia kotke.Razem z nia był szary stary Kłapouszek. Kotki były na dachu opuszczonej altanki. Tam gdzie najgłębsza woda. Tam ratowałam maluchy i wczoraj zabieralismy Murzynka z drzewa.Dwa razy przeszukiwałysmy ta altanke. Kociaki były na dachu i ani nie pisneły.Cos mnie jednak tkneło jak ratowalismy maluchy i zostawiłam tam w srodku jedzenie Całe szczescie. dzieki temu choć nie były zupełnie głodne. Dzis wszystko było wyjedzone.

Z naszych kociaczkow odnalazły sie nastepujące.

Wczoraj NIKUŚ , CZARUŚ , JEDEN MALUCH , SARA,CELINKA

Dzis NEGRITA, KOTEK BEZ OCZKA , FRANIA, TERESKA, FIONKA,MISIU CO SIEDZIAŁ NA SKRZYNCE Z PRADEM, SZARO BIAŁA KOTECZKA

NADAL BRAKUJE JEDNAK WIELU KOTÓW. MAM NADZIEJĘ ŻE SĄ CAŁE.

KOTY SĄ GŁODNE PRZERAŻONE. WITAJĄ SIE JAKBY MNIE ROK NIE WIDZIAŁY.NEGRITA TAK DZIS GALOPOWAŁA JAK MNIE USŁYSZAŁA ZE AŻ SIE INNE KOTY PRZESTRASZYŁY.TAK SAMO Z RADOŚCI WARIOWAŁ WCZORAJ CZARUŚ.

DZIŚ DO KOTKOW ZAGINONYCH PODCZAS POWODZI DOŁĄCZYŁY KOLEJNE, KTÓRE SIE ODNALAZŁY

JUNIOREK
BARTUŚ
CELINKA BIS
MISIACZEK
CZARNA KICIA Z DZIAŁEK
MAKSIA
CZA CZA
CZARNA DUZA KICIA
KICIA ARLEKIN
MISIU

nadal nie ma kociaczka zza rowu, kociaczka przy plaży, młodego
kotka przy plaży, szarego kocurka, Arniego, Dużego Murzynka

NA TERENIE DZIAŁEK LOTNISKO NADAL NIE MA SZAREGO DUZEGO KOCURKA

DZIŚ POKAZAŁ SIE SZARY KOCUREK, MALUCH ZZA ROWU NR 2.

Zapomniałam wczoraj napisać ale ciagle nie ma Kapselka.

iza71koty

[poprzednia][następna]