Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Pt paź 16, 2009 7:02 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

skaskaNH pisze:Hmm, rzeczywiście, w TEJ materii można go do podzbioru mądrzejszych zaliczyć - co nie znaczy, że kocisko wykazuje się jakimś wysoko rozwiniętym intelektem w ogóle. Skakanie z czterech łap w górę z obłedem w oczach przy jakimś lekkim stuknięciu raczej na to nie wskazuje, podobnie jak wylizywanie kropel z wanny, podczas gdy obok stoi miska ze świeżą wodą :roll:

To Hugciowi chyba muszę zmienić imię. Ale reaguje na stare...

Swoją drogą, ja przepraszam, ale dostaję potwornego ataku śmiechu, gdy widzę kota, który "sprężynuje na czterech". No po prostu odpadam :oops: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt paź 16, 2009 7:33 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Marcelibu pisze:
Swoją drogą, ja przepraszam, ale dostaję potwornego ataku śmiechu, gdy widzę kota, który "sprężynuje na czterech". No po prostu odpadam :oops: .

Nie tylko Ty ;)
Mały kociak - to jeszcze rozumiem, ale taki stary kóń - widok jest jedyny w swoim rodzaju :ryk:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pt paź 16, 2009 19:41 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

kalair pisze:Hej Wielbłądku! Koteczki sobie pospały na Tobie aby wygodnie? :kotek: :kotek:

Tylko Królewna i Bidzia ze mną sypiają, czasami jeszcze Najpiękniejszy - reszta szarańczy jest na noc bezwzględnie przeganiana z małego pokoju :twisted:

O ile Bidusi wystarcza wtulenie się w nogach, a Żab wściubia się zwykle gdzieś w okolicach brzucha - o tyle Królewna... :roll: Spycha mi głowę z MOJEGO jaśka, ładuje się zadkiem prosto na twarz, czasami dla odmiany potrafi też ułożyć się np. na moim biodrze (kiedy śpię na boku) albo na karku :roll: ... Dobrze chociaż, że nie waży tyle co inni przedstawiciele stada :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt paź 16, 2009 19:44 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Słuchajcie, Maciuś znów władował mi się na kolana i znów (z pewną nieśmiałością na razie :twisted: :wink:) zaczyna mnie raczyć tą samą pieszczotą co wczoraj :roll: ...
Gorzej, że rano kiedy make-upowałam się przed łazienkowym lustrem, w identyczny sposób zachowywała się też krowa. Co im się stało :roll: ???
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt paź 16, 2009 19:45 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:Hej Wielbłądku! Koteczki sobie pospały na Tobie aby wygodnie? :kotek: :kotek:

Tylko Królewna i Bidzia ze mną sypiają, czasami jeszcze Najpiękniejszy - reszta szarańczy jest na noc bezwzględnie przeganiana z małego pokoju :twisted:

Okrutna jesteś! 8O :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 16, 2009 19:46 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Czy uważasz, że powinnam zostawiać np. takie Licho :roll: ?

Wielbłądzio

Post » Pt paź 16, 2009 19:48 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Wielbłądzio pisze:Czy uważasz, że powinnam zostawiać np. takie Licho :roll: ?

Ja uważam, że każdemu się należy..I Pioplusiowi.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob paź 17, 2009 17:55 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Weekendy są najgorsze :( , topię się w tym wszystkim :(

W dodatku dziś od wczesnego świtu Busiaczek co najmniej kilkakrotnie usiłowała mnie udusić :roll: Przechodziła samą siebie, układając mi się np. pomiędzy splecionymi pod głową rękami a czołem, puchatym zadkiem dokładnie na moim nosie :twisted: - i nie tylko.
Chciałby ktoś może adoptować kochaną, filigranową, bardzo upierdliwą czarną kotkę :roll: :wink: ?

Jest byle jak :( , nie pomaga nastrojowe mruczenie leżącego mi na ręce Liliana... Chyba wracam spać :(

Wielbłądzio

Post » Nie paź 18, 2009 6:38 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie paź 18, 2009 22:01 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Nienawidzę weekendów :( ...
Te wszystkie godziny, kiedy tak naprawdę nic nie trzeba... Kiedy próbuje się walczyć z tą matnią o odrobinę siły, choćby tylko tyle, żeby starczyło na podniesienie się z łóżka... I kiedy tyle razy się przegrywa, kiedy śpi się po 15-18 godzin na raz, byle tylko tu nie być, byle gdziekolwiek uciec... Wstajesz, zaczynasz sprzątać uczynione przez biedne, zaniedbane Dranie pobojowisko - i płaczesz z bezsilności...
Kiedyś w weekendy chodziłam do kina, spotykałam sie ze znajomymi, czytałam książki - a teraz... :( :( :(
Lekarka zwiększyła mi dawkę leków i po raz kolejny zasugerowała oddział dzienny na Sobieskiego, terapeutka zwiększyła częstotliwość spotkań... Dobrze, ja na wszystko się godzę, niech próbują, przynajmniej nikt nie powie mi, że się nie leczę...
A że nie wierzę już w to wszystko razem i z osobna wzięte, to inna bajka :(

Maciej mrukoli mi na kolanach (dzisiaj coś chyba zmęczony - nie atakuje cycków :wink: ), Licho i Nunka leżą obok na komodzie i też mrukolą - czyli razem mam mrukolenie na trzy głosy... Brud i bajzel w mieszkaniu wołają o pomstę do nieba :oops: , znowu nie miałam siły posprzątać :( , a od jutra przez cały tydzień będę siedzieć do późnych godzin popołudniowych na szkoleniu...
Boję się - już teraz na zapas się boję, że nie zdam tego egzaminu, że nie dam rady, że znów kogoś zawiodę... Nie wyobrażam sobie, jak ja będę się uczyć, pochłaniać setki stron jakichś ustaw i regulaminów, cokolwiek zapamiętywać - nie wiem, jakim cudem ma mi na to wszystko starczyć siły i rozciągłości umysłu, skoro nie mam ich nawet na ŻADNE przyjemności w rodzaju kina czy książek :( ...
Czuję się jak stara sprana dziurawa szmata do podłogi :(

Wielbłądzio

Post » Nie paź 18, 2009 22:16 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Kasieńko egzamin nie będzie takie trudny zapewniam kciuki wielkie za wtłaczanie wiedzy i sprawdzian :ok: :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon paź 19, 2009 15:50 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Ratunku :( ...
Wejdźcie sobie w wątek kocurka, którego banerek właśnie wrzuciłam do podpisu (ten ostatni)...
Niech go ktoś przytuli zanim... zanim go uśpią albo zanim ja się odezwę... przecież nie mogę, q*** jego mać nie mogę znosić tu następnych któw zanim nie oddam Obamki i sama choć trochę nie stanę na nogi :( ...

Pomocy...

EDIT: Przeczytałam jeszcze raz: chyba ktoś się już zaoferował z domem stałym dla tego Nieszczęścia :1luvu: Teraz jest 'tylko' problem z transportem... no i zaklinanie losu, żeby biedak dożył...
Pokibicujcie mu razem ze mną - wszak to czarny koczur :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Pon paź 19, 2009 16:28 Re: Najdroższe Dranie Świata...

KIBICUJEMY MOCNO!! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon paź 19, 2009 20:34 Re: Najdroższe Dranie Świata...

No i podobno jutro przyjeżdża do stolicy :D

A ja znów spuchłam :roll: Tym razem mniej więcej równomiernie i nie tak spektakularnie jak podczas epizodu zmamucenia kończyn dolnych - niemniej jednak :roll: :twisted: Znów ważę ładne parę kilogramów więcej niż powinnam i spodnie ledwo się dopinają, chociaż chyba nijak nie miałam szans utyć... To już któryś kolejny raz, więc zdążyłam się przyzwyczaić i nie panikuję już, że zgrubłam, ale wszystko jedno: czuję się obrzydliwie :( (ni mniej ni więcej tylko odmiana PMS-u obejmująca średnio 3/4 miesiąca :twisted: :twisted: :twisted: - chyba powinnam wybrać się tym razem do endokrynologa :roll: ...)

Próżniaki Błogie zalegają wszędzie wokoło :wink: Bezczelne bestie: spędzają całe dnie w domu, a nie chce im się nawet raz na jakiś czas posprzątać :twisted: :wink:

Wielbłądzio

Post » Pon paź 19, 2009 21:31 Re: Najdroższe Dranie Świata...

Słuchajcie. Z rozpaczy nad kolejnym wyczynem Plusia (wymoczył przednie łapki we wrzątku po parówce sojowej :roll: ) nauczyłam się wrzucać zdjęcia na Fotosika :D
Na razie tylko kilka, z bardzo starych zapasów... Więcej będzie kiedy tylko zdołam namówić mój piiiiii aparat do współpracy dłuższej niż kilka minut tuż po naładowaniu akumulatorków :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A na deser... kwintesencja kretynizmu :roll:
Co ja sobie wychowałam :crying: ...

Obrazek Obrazek Obrazek

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]