Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2009 11:17 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

:ok: :kotek:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon paź 19, 2009 11:31 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

super diego że marta cię wypatrzyła. pogratuluj marto rodzicom wychowania :1luvu:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon paź 19, 2009 11:34 Re: Dam DS!!!

vetkam pisze:Diego jest niesamowitym mruczącym pieszczochem, którego nikt nie chciał wziąć nawet na DT, bo jak usłyszeli że jest to kot wymagający specjalnej diety, i słyszeli o jego wcześniejszych problemach-rozmowa kończyła się zazwyczaj słowem:NIE.

ale ludzie są dziwni... :roll:
Też mam kotkę z alergią...wystarczy, że kupuję jej royala lub hillsa dla alergików i nie karmię jej niczym innym... wystarcza !
No ja rozumiem, że ktoś przestraszy się białaczki czy fiva.. ale alergii?
ech...
Widać po prostu Diego czekał na TEN właśnie jedyny SWÓJ dom ! :ok:
Powodzenia kocurku :)
Marto... dużo szczęśliwych chwil życzę ! :)

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pon paź 19, 2009 12:54 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

Dziekujemy bardzo :P

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Pon paź 19, 2009 18:14 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

Martuś napisz jak tam pierwsza nocka Diego i czy mocno przyklejał się do poduchy:-)
Kasia

vetkam

Od: Sob paź 20, 2007 20:32

Post » Pon paź 19, 2009 19:38 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

Pierwsza noc......ehh.nie zmruzylismy oka :] jak tylko polozylismy sie do lozka Diego wskakiwal na poduszke i mizial sie do twarzy mruczac jak prl - owski traktor w dodatku popsuty.wykurzyl psy i pakowal sie pod kołdre:]cala noc minela na wynoszeniu go do legowiska .odpuscil ok 4 -5 nie wiem na jak dlugo bo i tak obudzlam sie z Diegiem w łóżku:/ Z kolei rano jak robilam sobie kawe jak zwykle klapna sobie na mikrofalowce {jego ulubione miejsce w kuchni} iukradl mi biszkopta ,serce mi pekalo jak musialam mu go zabrac ,grzecznie powiedzialam ''Panie Kocie to dla Pana dobra " i zrozumial ........boi wyjatkowo mocno nie za to uzarł.wiec oprocz kradziezy jedzenia ,zrywania zaslon i budzenia w nocy wiekszych strat nie ma......bardzo go pokochalismy...maz rozpoczal prace nad mini placem zabaw dla Diego zeby nie skakal po meblach:P na dniach konstrukcja wedruje do wyciecia na stolarnie i bedziemy ja skladac ;D pozdarwiamy Marta i Diego

martaslupsk

Post » Pon paź 19, 2009 19:57 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

Bosko! Widać, że wpadliście na całego ;-) i te zwrotu - "jak zwykle klapnął" hihi :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Pon paź 19, 2009 20:07 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

martaslupsk pisze:...maz rozpoczal prace nad mini placem zabaw dla Diego zeby nie skakal po meblach:P na dniach konstrukcja wedruje do wyciecia na stolarnie i bedziemy ja skladac ;D

No po prostu super! Jeszcze parę dni temu jego jedyna radością były odwiedziny kogokolwiek w piwnicy a teraz, własny domek, własna poducha, własna mikrofalówka, i własny plac zabaw robiony na zamówienie. Rewelacja.
Kasia

vetkam

Od: Sob paź 20, 2007 20:32

Post » Pon paź 19, 2009 20:29 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

oj tak wpadlismy po uszy ....zakochany jest w nim kazdy,no ale jak go nie kochac.jak tylko maja ochote Panie odwiedzic tego lobuza to zapraszam serdecznie:]Dzisiaj dostal swoja pierwsza obroze...czerwona z brylancikami..wyglada jak królewicz:]rodzinne pielgrzymki w celu poznania Pana Kota jeszcze długo się nie skonczą.a pan kot hmmm jak to pan kot co najwyzej donosnie mruknie i sie obslini :]

martaslupsk

Post » Pon paź 19, 2009 22:21 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

Obrazek kiedys dopadne ta mysz...tylko najpierw troszke odpoczne:]
Obrazekupolowalem...calkiem sam...i ona wcale a to wcale nie jest pluszowa :P:P:p
Obrazeka na koniec cos co uwielbia MOJA RODZINA:D

martaslupsk

Post » Wto paź 20, 2009 17:17 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

martaslupsk pisze:Pierwsza noc......ehh.nie zmruzylismy oka :] jak tylko polozylismy sie do lozka Diego wskakiwal na poduszke i mizial sie do twarzy mruczac jak prl - owski traktor w dodatku popsuty.wykurzyl psy i pakowal sie pod kołdre:]cala noc minela na wynoszeniu go do legowiska .odpuscil ok 4 -5 nie wiem na jak dlugo bo i tak obudzlam sie z Diegiem w łóżku:/ Z kolei rano jak robilam sobie kawe jak zwykle klapna sobie na mikrofalowce {jego ulubione miejsce w kuchni} iukradl mi biszkopta ,serce mi pekalo jak musialam mu go zabrac ,grzecznie powiedzialam ''Panie Kocie to dla Pana dobra " i zrozumial ........boi wyjatkowo mocno nie za to uzarł.wiec oprocz kradziezy jedzenia ,zrywania zaslon i budzenia w nocy wiekszych strat nie ma......bardzo go pokochalismy...maz rozpoczal prace nad mini placem zabaw dla Diego zeby nie skakal po meblach:P na dniach konstrukcja wedruje do wyciecia na stolarnie i bedziemy ja skladac ;D pozdarwiamy Marta i Diego

Odpuść sobie, nie wygrasz :twisted:

Nie ma to jak kot, który ma własne firanki :mrgreen:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Wto paź 20, 2009 18:12 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

Odpuść sobie, nie wygrasz :twisted:

troche ciezko sie spi w jednym lozku z dwoma psami ,Panem Kotem i mezem:P ale moze jednak odpusci :?

martaslupsk

Post » Wto paź 20, 2009 21:46 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

Nie odpuści :lol: prędzej psy albo... mąż :wink:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto paź 20, 2009 22:03 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

dzidzia pisze:Nie odpuści :lol: prędzej psy albo... mąż :wink:

psy za zadne skarby swiata ...to typowe podkolderniki :oops: az wstyd sie przyznac...no chyba ze maz pojdzie do legowiska;pto damy rade z Panem Kotem

martaslupsk

Post » Wto paź 20, 2009 22:07 Re: Dam DS!!!DIEGO W DOMKU.PEŁNIA SZCZĘŚCIA !!!!!!

Powiem ci, trafiłaś na kota wyjątkowego. Pierwszy dzień w nowym domu, pierwsza noc. Obcy ludzie, dwa psy. Na chłopski rozum mógłby przez dwa tygodnie nie wystawiać nosa spod łóżka.
Na spanie z kotem niektórzy muszą sobie zasłużyć. Więc... posuń się, kotecek zapewne jest najmniejszy w tym towarzystwie :wink:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

[poprzednia][następna]