Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 18, 2009 9:03 Re: Mirmił von Foch zaprasza...kciuki potrzebne!!!

My też trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Luna i Bez
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Nie paź 18, 2009 16:49 Re: Mirmił von Foch zaprasza...kciuki potrzebne!!!

To ja też :ok:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Nie paź 18, 2009 17:22 Re: Mirmił von Foch zaprasza...kciuki potrzebne!!!

I ja też :ok:
Neska

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Nie paź 18, 2009 19:16 Re: Mirmił von Foch zaprasza...kciuki potrzebne!!!

Dzięki za kciuki, zadziałały jak zawsze, forumowe kciuki to jednak mają moc :twisted: Duża spędziła dzisiaj całe popołudnie latając w sprawie kociej rodzinki, która jest teraz bezpieczna
u Cioci Berute (Ciociu, szacuneczek :D ). Do całej akcji Duża przygotowała się bardzo metodycznie, nawet wytyczyła sobie trasę na GPS Dużego, ale musiała chyba zapomnieć wyłączyć z kręgu zainteresować drogi gruntowe, bo ją GPS do Cioci Berute w poprzek poligonu chciał poprowadzić. Strzelać nie strzelali, ale całe szczęście, że Duża w porę uprzytomniła sobie, że jej auto to nie amfibia i przedzierać się przez błoto ani tym bardziej pływać nie potrafi i cofnęła się na bardziej cywilizowane drogi :wink: Dzięki temu zwiedziła wraz z kocią rodzinką trochę północnych okolic Poznania, które średnio raz na pięć lat ogląda - tym małym to chyba los podróżnika pisany, bo wczoraj je na dworzec podrzucono, a dzisiaj świat z okien samochodu oglądały :roll: Kot - podróżnik też coś :roll:

Poza tym jak Duża taszczyła transporter pełen kotków koło dworca to jest lokalni maczos pijaczkos proponowali pomoc w rozwiązaniu kociej kwestii, ale ich Duża tak zwanym spojrzeniem pełnym wyższości i odrazy obdarzyła, że aż się sama siebie w szybie przestraszyła :twisted: Poskutkowało :twisted:

Ja spędziłem dzień równie aktywnie, tzn. spałem w garażu na kocyku na zapasowym kole :mrgreen:

Mir reporter

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Nie paź 18, 2009 19:50 Re: Mirmił von Foch zaprasza...kciuki potrzebne!!!

Ktoś wrzucił kluczyki od samochodu Dużego za pralkę :conf: Trwa odstawianie pralki...

Mir niewinny jak zawsze

Duża von Focha

Post » Pon paź 19, 2009 9:43 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Panika!

Duża wystawiła rano mój kontenerek i wyłożyła książeczkę zdrowia, a to oznacza jedno - jak wróci z pracy jedziemy do wata :(

Mir bojący się lekko

Duża von Focha

Post » Pon paź 19, 2009 9:45 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Panika!

Trzymaj się Mirmiłku :ok:
Neska pocieszająca

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pon paź 19, 2009 9:57 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Panika!

Trzymaj się kumplu :ok:

A nasza Duża trafiła jakoś do ciotki Berute - ale miała dokładnie wyrysowaną mapę, sam widziałem :twisted: W prawo po kamieniach, potem po płytach 2 x w lewo i jak się skończą płyty dzwonić :twisted: Tak miała wyrysowane wszystko :lol:

Gagat znawca map
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon paź 19, 2009 10:53 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Panika!

Mir nie bój się.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Niusiek sam w strachu bo też do weta jechać musi
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon paź 19, 2009 11:29 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Panika!

Mir będzie dobrze. Jutro moja Duża idzie do weta z małym Bezikiem. Będzie rozmawiała też mój temat. Chce zrobić badania mego moczu - nie wiem po co. Siusiam przecież a że kilka razy zostawiłam swój ślad tam gdzie nie trzeba :twisted: to chyba nie powód żeby od razu z lekarzem rozmawiać :( znając moje szczęście pewnie i ja zrobię małą wycieczkę do pani doktor :evil:
Luna
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Pon paź 19, 2009 11:34 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Panika!

co oznacza temat :?: Mir jesteś chory :?:

Cyryl martwiący się o kumpla
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pon paź 19, 2009 17:18 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Panika!

Mirmiłku, co się dzieje? 8O
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon paź 19, 2009 19:13 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Panika!

Przeziębiłem się :evil: :evil: :evil: Od paru dni miałem kaszelek, a Duża się przeraziła, że mi coś w gardle stanęło i dlatego tak chyrchlam :roll: Do tego zmienił mi się głos i zamiast męskiego, mocnego miau miałem jakiś taki szept :evil: W związku z tymi objawami zostałem dziś zapakowany do transportera (na nic moje usiłowania trzykrotnego powiększenia objętości, Duża kupiła dla nas większy transporterek :evil: ) i pojechaliśmy do doktora :( Ja w sumie go nawet lubię, bo on jest miły i każe głodzić Rudolfa, żeby w końcu schudł, he, he, he, ale dlaczego od razu musiał mnie ukłuć w doopkę?

Moja godność osobista została naruszona, idę ją odzyskać za łóżko :evil:

Mir chory

Duża von Focha

Post » Pon paź 19, 2009 19:32 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Zdrowiej Mirmiłku-Miałka też chora :ok: :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon paź 19, 2009 19:35 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Mir chory:( Gardziołko:(

Nawzajem Miałeczko :D

Duża von Focha

[poprzednia][następna]