Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2009 10:43 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Wklejam relację Orchidki z domku dla Nelly "Maryla jest przesympatyczną kociofanką. Wypytałam o wszystko...
Wakacje zaplanowane z kotem lub kotem opiekuje się mama Maryli.
Okna na razie z moskitierą, ale na wiosnę założy normalną siatkę (nie ma balkonu tylko drzwi balkonowe).
Jedyne "ale" to fakt karmienia whiskasem, ale już została uświadomiona:)
Sterylizacja jest oczywista:) Szczepienia też.

Spokojnie mogę ją zarekomendować jako dom dla kota. Mała Maggie jest cuuuudna i czeka na kocią koleżankę rozrabiając ile wlezie;)"

Dziękujemy bardzo za wizytę :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Pon paź 19, 2009 11:02 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Niteczko, jesli chodzi o fukusa tp trzeba kupy oglądać czy robali nie ma ;) W razie cezgo musimy jeszcze raz chlopaka odrobaczyc

Po tym jak Fokus pojechał do tymczasowego dt u Niteczki Negro jest zrozpaczony. fokus był dla Negro "starszym bratem" bidulek lata po całym osiedlu, szuka Fukusa i nawołuje. Wczoraj zobaczył bardzo podobnego do Fokusa kota. Podbiegł z wielką radościa do niego i...niestety został obfuczany i pogoniony. Bardzo pilne potrzebny jest dt dla Negro bo mały nie umie sobie poradzic bez Fokusa !!!
Dla fokusa jest dom więc nie mogliśmy odebrac mu tej szansy. Teraz koniecznie trzeba pomoc Negro.

Po tym co napisała Orchidka to ja jestem jak najbardziej na tak !

Sprawdy domku dla Luny przejeła tymczasowa opiekunka. Ma zadzwonić do Agnieszki i do nowego domku i pogadać. Oczywiście otzebny będzie transport dla Luny !!!

Jesli chodzi o zdjęcia Rokiego to niestety nie ma szansy na więcej zdjęć :(
Kota dokarmia mocno starsza Pani i niestety nie ma mozliwości sfotografowania kota :(

Czy domek Reski dalej czeka na kotkę ??

Warszawa
Pilenie a w zasadzie na wczoraj potrzebny ktoś do dprawdzenia domku dla Fanty !! Rewelacyjny domek czeka na kotkę !

No i szukamy transportu dla kilku kotów w Warszawy w okolicach tego weekendu !!

Czekamy z niecierpliwościa na wizytę w domku Igraszkowym i prosimy o zmasowane kciuki !!
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pon paź 19, 2009 11:14 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Gu sprawdzi domek dla Fanty :1luvu: :1luvu: :1luvu:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pon paź 19, 2009 11:15 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Koko powiedziałaś Gu co i jak z tym domkiem ?? ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon paź 19, 2009 11:29 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Na razie nie mam co oglądać, natomiast Fokusa trzeba odpchlić :lol:
Na wątku transportowym jest opcja wwa-wrocław, jeśli trzeba zapytam :lol:

Czy domek reski czeka, nie wiem :oops: Ja czekam na info od Boeny lub uderzę jeszcze raz na Katowice :lol:

Nelly może zabrać do Pruszkowa mój tato w pon. w nocy.

A gdzie karmi się Roki? Mam aparat :lol:

Niteczka 1

Post » Pon paź 19, 2009 11:36 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Kupimy Fokusowi cos na pchełki :oops:

Jesli chodzi o Nelly to zadzwonie do domku i zapytam czy bedzie mógł odebrac kicie. A czy mowa o dzisiaj czy o przyszłym tyg ??
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon paź 19, 2009 12:09 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Bardzo się cieszę, że Nelly pojedzie do domku :1luvu: Ona jest taka kochana i spragniona przytulania :1luvu:

koko_

Post » Pon paź 19, 2009 12:20 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Fiona, domek będzie mógł odebrać Nelly w przyszłym tyg. Ma wtedy wolny cały dzień :lol: Inna rzecz to jak przekażesz Nelly tacie - jest w Kielcach o 3.00 :mrgreen:

Po środek na pchły przejdę się do weta w Morawicy - boję się że wejdą do domu, a wtedy to by mi się dostało od TŻ :roll:

Niteczka 1

Post » Pon paź 19, 2009 12:27 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Niteczko, Fokus waży 4,3 kg :wink: Kawał pięknego chłopa z niego :mrgreen:

koko_

Post » Pon paź 19, 2009 16:37 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Tu jest oferta transportu w najbliższy czwartek z Warszawy do Kielc i w drugą stronę też:

viewtopic.php?f=8&t=101997

A jutro druga szansa dla domku Kediego.
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Pon paź 19, 2009 18:40 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

O transport już zapytałam. Dzięki Wejago za link ;)

Jesli chodzi o godz 3 to dla mnie nie problem bo i tak na 4 do pracy wstaje. Jesli jechałyby jeszcze inne koty a raczej pojadą Tygryski od koko i zobaczymy co z Fantą wyjdzie to i tak trzeba zorganizować większy transport :roll:

Szukam tez kogoś z Wałbrzycha kto sprawdziłby domek dla Fokusa ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon paź 19, 2009 22:25 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Wizyta dla Igrasi nam się przesunęła. Kciuki za domek nadal potrzebne

koko_

Post » Pon paź 19, 2009 23:01 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Pan Marcin właśnie mi odpisał że poczeka :lol: Prosi tylko o telefon z racji zmian w pracy.

Fokus to straszny miziak :1luvu: Wybarankował się, wywalił brzucho nie liczę ile już razy i mruczy :lol: Walka z pchełkami trwa :lol:
Robali nie widzę, ale też nie jestem w tym dobra i mogę się mylić :oops:

Niteczka 1

Post » Pon paź 19, 2009 23:12 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Niteczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: ....

koko_

Post » Pon paź 19, 2009 23:25 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

:oops: :lol:

Niteczka 1

[poprzednia][następna]