Bo jak z opuchniętym i bolącym palcem do miski karmę wsypywać??

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
~kinga w. pisze:I masz teraz ograniczoną ruchomośc stawu?
aglo pisze:No to Mru se zaszkodził...
MaryLux pisze:Przecież to jakiś obłęd - lekarze nie lubią wysyłać nawet na najpotrzebniejsze badania pomocnicze, bo się boją, że po łbach dostaną za "szastanie pieniędzmi"
Dorota pisze:aglo pisze:No to Mru se zaszkodził...
Wlasnie
Dorota pisze:~kinga w. pisze:I masz teraz ograniczoną ruchomośc stawu?
Troche tak. Ten staw nadal boli.
A na grzbiecie dloni, tuz przy tym stawie
jest jakies cos. Takie ruchome.
Dorota pisze:MaryLux pisze:Przecież to jakiś obłęd - lekarze nie lubią wysyłać nawet na najpotrzebniejsze badania pomocnicze, bo się boją, że po łbach dostaną za "szastanie pieniędzmi"
Spoko. Ja nie mam pretensji.
MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Przecież to jakiś obłęd - lekarze nie lubią wysyłać nawet na najpotrzebniejsze badania pomocnicze, bo się boją, że po łbach dostaną za "szastanie pieniędzmi"
Tylko gdzie się podziewają te pieniądze, które MY płacimy na NFZ?
kinga w. pisze:Dorota pisze:~kinga w. pisze:I masz teraz ograniczoną ruchomośc stawu?
Troche tak. Ten staw nadal boli.
A na grzbiecie dloni, tuz przy tym stawie
jest jakies cos. Takie ruchome.
Dorota, idź do lekarza - wygląda na naruszoną torebkę stawową, ale "na odległość" trudno coś powiedzieć. Trzeba żeby fachowiec oblookał i ew, prześwietlenie zrobić.
MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Przecież to jakiś obłęd - lekarze nie lubią wysyłać nawet na najpotrzebniejsze badania pomocnicze, bo się boją, że po łbach dostaną za "szastanie pieniędzmi"
Tylko gdzie się podziewają te pieniądze, które MY płacimy na NFZ?
aglo pisze:MaryLux pisze:Tylko gdzie się podziewają te pieniądze, które MY płacimy na NFZ?
W siedzibie NFZ-u??
Femka pisze:albo nóżka odpadnie i po kłopocie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 44 gości