Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Biedny gnębiony Mruczuś
Avian pisze:Skoro ogłuchł, do geriatrii z nim
kinga w. pisze:MaryLux pisze:Biedny gnębiony Mruczuś
Taaa.... Katowany wrzaskiem aż do utraty słuchu. Ona go okaleczyła! Na to jest paragraf kk.
Art.156 "Kto pozbawia wzroku, słuchu, mowy, zdolności płodzenia albo powoduje inne ciężkie kalectwo, ciężką chorobę nieuleczalną lub długotrwałą, chorobę zazwyczaj zagrażającą życiu, trwałą chorobę, trwałą całkowitą lub znaczną niezdolność do pracy w zawodzie albo trwałe poważne zeszpecenie ciała, podlega karze więzienia od roku do lat 10. "
No, zachodzą co najmniej dwie okoliczności.
MaryLux pisze:Obawiam się, że Dorota dostanie w najlepszym wypadku rok w zawiasach, "ze względu na niską szkodliwość społeczną czynu"
Dorota pisze:MaryLux pisze:Obawiam się, że Dorota dostanie w najlepszym wypadku rok w zawiasach, "ze względu na niską szkodliwość społeczną czynu"
![]()
Cos mi sie dzieje ze stawem srodkowego palca.
Tam, gdzie Mru mnie ugryzl.
Dorota pisze:MaryLux pisze:Obawiam się, że Dorota dostanie w najlepszym wypadku rok w zawiasach, "ze względu na niską szkodliwość społeczną czynu"
![]()
MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Obawiam się, że Dorota dostanie w najlepszym wypadku rok w zawiasach, "ze względu na niską szkodliwość społeczną czynu"
![]()
A u ludzkiego weta byłaś?
kinga w. pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Obawiam się, że Dorota dostanie w najlepszym wypadku rok w zawiasach, "ze względu na niską szkodliwość społeczną czynu"
![]()
Ops... Co się dzieje konkretnie? Może być naruszony! Rtg było?
kinga w. pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Obawiam się, że Dorota dostanie w najlepszym wypadku rok w zawiasach, "ze względu na niską szkodliwość społeczną czynu"
![]()
Ops... Co się dzieje konkretnie? Może być naruszony! Rtg było?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul, puszatek i 18 gości