Maleńka Nikosia nie żyje [*] Staś 1 chory, leczymy Staś 2 pewnie też zachoruje, były w jednej klatce, bo tylko wtedy Staś 2 nie płakał
Dwójka Gwardzistów, Gabi i Gapcio dziś wydane do nowego domu, ze wszystkimi możliwymi ostrzeżeniami i radami. Nowi opiekunowie mam nadzieję zdają sobie sprawę ze skali zagrożenia
Doktorek przyjechał i szczepił interwencyjnie wszystko co było jeszcze zdrowe, a w każdym razie bez objawów. Do szczepienia nie kwalifikował się już jeden ze Staśków. Test dodatni. Chłopiec kiepsko się czuje. Niewyraźny jest teraz Staś 2, ale to może być efekt szczepienia.
Staś 1 leży pod kroplówką, dostaje torecan, biotrakson, tofedyne.
Rezydenci i stare tymczasy wszystko ma aktualne szczepienia, siedzi zamknięte na końcu mieszkania, za potrójnymi drzwiami. Muszę wystarać się (albo zrobić) lampę UV, kupić virkon i całe mieszkanie sektorami odkazić.
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.