Wro - Mrunia ma DS...niestety FIP [*]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 7:07 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

jessi74 pisze:Aha, jeszcze trochę formalności, Dagmara, dziekuję w imieniu Beatki za pomoc finansową, z przelanych 130zł, 50 przekazałam w gotówce, 80zł przeznaczyłam na zamówienie karmy z zoooplusa, dostałam wczoraj - nbarazie pomylili zamówienia i muszę reklamować :?

za pomoc dzięki wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

i jeszcze wczoraj wpłynęło 11,90zł, kolejne pieniądze - 35zł - w drodze :kotek: :ok:
są to pieniądze uzbierane z bazarków, które organizuje Dagmara, to kochana "mama chrzestna"Mruni i Aniołeczka :1luvu:
najpierw cierpliwie i konsekwetnie szukała dla nich dt, teraz stara się aby dzieciaki - kociaki miały swoje pieniążki :ok: na pyszne jedzonko :ok:
To bardzo krzepiące że sa takie osoby z wielkim sercem i :kotek:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt paź 16, 2009 14:39 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

szukamy i się rozglądamy!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob paź 17, 2009 19:53 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

a my pozdrawiamy :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie paź 18, 2009 6:09 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

Mrunia ma jakąś rankę na boku, moze się rozdrapała? Moja mama martwi się, że Mruńka jest w stresie, mam nadzieje, że to jest jakieś "coś" zwykłe i się zagoi.
Aniołek czeka...
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie paź 18, 2009 6:47 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

:?: nie wiem co to za ranka u Mruńki, postaram się aby pani Marszałek to obejrzała...
W piątek w sprawie Aniołeczka była pani go zapoznać. Aniołek się schował i nie chciał wyjść. Pani zdecydowała się na innego kocurka, może to i dobrze że nie na Aniołeczka, bo pomimo że odpowiedzialna, spodobałą mi się średnio, Angelkowi też chyba średnio :wink: Więc wszyscy zadowoleni.
A domek dla Angelka znajdzie się na pewno niebawem :D i dla Mrunieczki :D

mają ogłoszenia? wiem, że na pewno jest gratka, a Allegro? może do wyborczej ? ja teraz nie mam kiedy, dopiero w listopadzie :oops:

jessi74

Post » Nie paź 18, 2009 13:49 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

allegro miał - dzięki uprzejmości ewung, przypomne się jeszcze.
gw - napiszę w poniedziałek maila, wprawdzie już kiedyś pisałam ale może z innego adresu :twisted:
czy mogę do gw podac Twój tel?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie paź 18, 2009 17:41 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

jak się miewa Mrunia i Aniołek ? może jakieś świrzae zdjęcia?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Nie paź 18, 2009 18:04 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

ja jestem daleko i przekazuję to, co mówi moja mama, ona zaś fotek nie zrobi niestety.
Wiem o tej rance - która tak przejęła się mama i o tym, że oboje sa dość wycofani, nie chowaja się w najdalszy kąt, ale tez raczej nie wychodzą sami. Choć Mrunia na dźwięk puszki wybiegla :-)
Jutro wysyłam mamie feliway w sprayu - czy dt sie przyda? myślę, że może wszystkie kociaki by skorzystały, jest ich tam sporo , często się zmieniają,
jessi - Ty jesteś chyba najbliżej tematu - wysyłać?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie paź 18, 2009 18:46 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

Tak, jeśli masz to oczywiście, ja zamówiłam, ale najpierw muszę na kilka dni pożyczyć dla innej kotki, a potem zawiozę do Beatki. Myśle że są wycofane z tego powodu, ze jest tam obecnie 10 kotów !!!!!! Stan alarmowy!! po 24 października ( bo do tego czasu to wszystko w temacie ślubu mojej siostry :roll: ) biorę się ostro z adopcjami i pomocą dla Beaty. Nie możemy zostawić jej samej :( natomiast nad domkiem dla Mruni i Aniołka pracujemy usilnie cały czas. Podeślij mi ogłoszenia, może coś zaktualizujemy? Nie ukrywam też że liczę na to skoro pani która przyjechała po Aniołeczka wyadoptowała takiego który ma jechac do Niemiec ( wyadoptuje za tydzień) to może na jego miejsce udałoby sie że Aniołek pojedzie z mężem Beatki do Niemiec. tam Anton ma kotki u siebie do czasu znalezienia fajnego domku. Może wziąć tylko trzy. Co Ty na to Daga? oczywiście wszystko bedzie zależało od wolnego miejsca i Twojej aprobaty.

jessi74

Post » Nie paź 18, 2009 18:51 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

co do "eksportu" - przecież czy pojedzie do Niemiec czy na drugi koniec Polski - nieważne, ważne by miał PRAWDZIWY DOBRY DOM.
Chciałabym po prostu dowiedzieć się, czy ma, jaki, jak się ma...
wyślę feliwaya jutro, poproszę mamę, by zawiozła, ale trochę mam z tym problem, bo ma kilka tematów urzędowo - notarialnych, może ktoś ma po drodze ślęzna ok. lecznicy - to by podała. Przesyłka po południu we wtorek powinna być we Wro.
powodzenia w działaniach ślubnych :-)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie paź 18, 2009 18:59 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

dagmara-olga pisze:co do "eksportu" - przecież czy pojedzie do Niemiec czy na drugi koniec Polski - nieważne, ważne by miał PRAWDZIWY DOBRY DOM.
Chciałabym po prostu dowiedzieć się, czy ma, jaki, jak się ma...
wyślę feliwaya jutro, poproszę mamę, by zawiozła, ale trochę mam z tym problem, bo ma kilka tematów urzędowo - notarialnych, może ktoś ma po drodze ślęzna ok. lecznicy - to by podała. Przesyłka po południu we wtorek powinna być we Wro.
powodzenia w działaniach ślubnych :-)

postaram się odebrać ze Ślężnej, we wtorek po południu

jessi74

Post » Nie paź 18, 2009 19:03 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

:ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Nie paź 18, 2009 20:12 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

Allegro dla Aniołeczka
http://allegro.pl/item788422812_anioleczek_szuka_domku.html
i dla Mruni
http://allegro.pl/item788441045_sliczna_mrunia_kto_mnie_pokocha.html

bardzo proszę o sprawdzenie treści
jeśli są jakieś informacje o kotkach do dopisania to bardzo proszę o informacje
może coś o charakterze, stosunku do innych zwierzaków?

nie wiem czy do Mruni mam dobry kontakt - bardzo proszę o weryfikacje

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Nie paź 18, 2009 20:37 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

:1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Nie paź 18, 2009 21:21 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - obydwoje w DT szukają DS!!!

Przepraszam,ale pilnie potrzebujemy pomocy...
"Bo każdy szuka kogoś,by pójść tą samą drogą...
I kochać dniem i nocą...
Do utraty tchu...
I tak na zawsze już..."
Rudasek też szuka,ktoś taki jest...Ale kota trzeba odrobaczyć-BŁAGAMY O POMOC :cry:
POMÓŻCIE.... :cry:
viewtopic.php?f=1&t=101873

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

[poprzednia][następna]