KULKA, rak płaskonabłonkowy.Nie ma już Kuleczki.Przegrała[*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 17, 2009 22:30 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

bubor pisze:Ooo , ile Kulkowych zdjątek :D , może i nie jest przytulastą panną ale uroku jej nie brakuje :D :wink:
Pierwszy raz widzę terapeutyczne zastosowanie packi na muchy :ryk: :wink:

Właśnie packa na muchy jest elementem terapii :P Jako przedmiot płaski i stanowiący jak gdyby przedłużenie ręki, ma służyć do próby pogłaskania Kulki tym przedmiotem z dołu (nigdy po plecach, czy głowie). I dużo innych wskazówek fachowca, ale nie będę się w środku nocy zagłębiać :lol:

Fajnie buborku, że jeszcze nie śpisz, głaski dla rezydentów przekazane :lol: i odwrotną pocztą przekazujemy dla dziewczynek. Mam nadzieję, że Kropcia ma się dobrze w temacie niedrapania :)

A zestaw "sąsiadkowy" to klasyka: czysta biel i czysta czerń, bo u mnie to białe z czarnym i czarne z elemntami białego :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob paź 17, 2009 22:38 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

Niestety Zuziu , Kropcia drapie sie ostatnio pod pyszczkiem :( a ja znów zastanawiam się co może być tego przyczyną :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob paź 17, 2009 22:56 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

bubor pisze:Niestety Zuziu , Kropcia drapie sie ostatnio pod pyszczkiem :( a ja znów zastanawiam się co może być tego przyczyną :roll:

To wcale nie musi być "dokarmianie" przez kogoś. Ja bardzo pilnuję diety Alusi i też się drapie. Tak po prostu, bo ją swędzi, taka to już choroba. Teraz jest na sterydzie i jest spokój, przynajmniej ranki mają czas się zagoić, bo też było tragicznie.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob paź 17, 2009 23:06 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

Jeszcze ktoś nie śpi i podziwia piękne kotki :twisted:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob paź 17, 2009 23:33 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

Amika6 pisze:Jeszcze ktoś nie śpi i podziwia piękne kotki :twisted:

Widzę Amiko, że Ty też taki nocny Marek :piwa:

Ja sobie tak pozwalam tylko wtedy, jak nie muszę na drugi dzień wstawać do pracy :twisted:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob paź 17, 2009 23:44 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

Ja też tak mam :D
Chyba w poprzednim życiu byłam sową, bo w nocy jestem żywsza niż w dzień
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie paź 18, 2009 9:46 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

hej, porannie - piękne foty wszystkich futer....
rzeczywiście Kulka nabiera krąglości.....jest cudna :1luvu: uwielbiam tłuściutkie miziaki :kotek:
to juz wydląda na sanatorium: leżę i jem..... :ryk: :ryk: :ryk:
sciskam Kulkę porannie, dziś niedziela w zielonej szkole, to pewnie zajęć nie ma :?: :ryk:

Kulko, do pracy :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie paź 18, 2009 20:10 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

Kulko, koniec relaksu, od jutra praca :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon paź 19, 2009 10:22 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

Kulko, jak idzie nauka? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon paź 19, 2009 13:13 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

:D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon paź 19, 2009 22:38 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

Kulko, sciskam mocno na dobranoc :!: :!: :!: :!: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 20, 2009 9:13 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

Kulko, jak tam na zielonej szkole :?: :?:
chyba nie: :partygirl: :smokin: :piwa: :dance2:
tylko: :regulamin: :pisanie: :cat3: :catmilk: :aniolek:

:love: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 20, 2009 13:47 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

Kulko, już po lekcjach???? :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 20, 2009 18:44 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

Kulka-Drakulka chyba wyczuła słabość Cioci Krysi :roll: co chwileczkę przychodzi do kuchni i patrząc w oczy pięknie prosi o chrupki :P no i cioteczce natychmiast serce topnieje, przyrzeczenie nie utuczenia Drakulki bierze w łeb i...kolejna porcja chrupek wędruje do miski Kulki :twisted:...bo tak pięknie prosi.... :twisted:

Kulka jest już kwadratowa, chyba trzeba będzie zmienić imię na... :lol: Kwadracik, a efekty socjalizacji marne, bo to dokarmianie odbywa się oczywiście na warunkach kulkowych, z zachowaniem odpowiedniej odległości :lol: :lol:
A z packą pracować się nie chce :twisted:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto paź 20, 2009 19:18 Re: Była bezdomna, spała pod autami.....Kuleczka szuka DOMU!!!

ojojoj... 8O trzeba będzie jakiś obóz przetrwania znaleźć.... :mrgreen:
"0" papu, dużo ruchu i max nauki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kochana Kulko, ja tak tylko na marginesie, nie miej mi za złe.... :P
ciocia bardzo kocha Kulkę Drakulkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]