K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 17, 2009 20:37 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Przepraszam za milczenie, ale 120 % oblige. Porządki na kocimskiej uważam za udane. Teraz pozostaje tylko dbać, o co proszę wszystkich. Uaktualnię dyżury jutro, a od poniedziałku chyba wraca Aga, całkiem nowa, na gwarancji, ale nie eksploatuj,y jej zbyt mocno. W związku z tym, czy ktoś może jutro wieczorem ok. 20.30 dostarczyć łapkę i transporter na działki w prolocimiu - do złapania czarna kotka i jej dziecko.
PROSZĘ!!
Noemik, nie dostarczyłam dziś Pascala, bo nie wiem, który to. :(
Krzeszowice jutro.
Dwa kociaki z Grzegórzeckiej muszą zostać przechwycone, bo mąż wraca z zzagranicy i nie wie. Czy ktoś mógłby?
Czy jest opcja, że ktoś weźmie łapkę i podjedzie ze mną w poniedziałek rano na zakopiankę?
Jakieś 4 koty i brat/siostra Ognika i Skierki.
Czy ktoś pomyślał o obstawieniu Manghi?
Czy ktoś zna te p.... 6 cyfr?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob paź 17, 2009 21:00 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Amelko, wpisz mnie na stałe dyżury na poniedziałkowe popołudnie, ale dopiero od 26 października.
I proszę, żeby ktoś dorobił mi klucze, zwrócę pieniądze.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob paź 17, 2009 21:03 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Leone pisze:Och Akima, naprawdę piękny rudzielec. Gdyby tylko moja Babcia nie była taka uparta, to kto wie - może zawiozłabym go do Zielonej Góry. Smutno, smutno. Ale na pewno ktoś się zgłosi - na rude koty jest duży popyt, przynajmniej w moich stronach.
Olga.

Tylko najlepsze domki, zapadl nam w serce i już raz go człowiek porzucił ;-(
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob paź 17, 2009 21:04 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Ja jestem na przedłużonym L4 do środy włącznie. Będę na Kocimskiej dopiero w piątek rano. Prosze o zgłaszanie się na poniedziałek rano na dyżur!!!!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Sob paź 17, 2009 21:39 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Akimo, 2 strony wcześniej Marek zgłosił, że będzie w poniedziałek rano i wieczorem.
Obrazek

mjs

Post » Sob paź 17, 2009 22:14 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Bardzo proszę o wcześniejsze danie znać czy mam przyjść
do kotków bo miedzy 10.00 a 11.00 jadę z Gerfim na badania
wówczas około 8,00 odwiedzę kociolandie wieczorem
mogę podjechać o każdej porze
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Sob paź 17, 2009 22:22 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Dziewczyny, ja mialam poniedzialki i srody popoludnie. Ale jesli ktos chce ktorys z tych dyzurow to moze oddac.Tylko prosze mi dac znac tu jakos. Jak z tym poniedzialkiem? Idzie ktos na popoludnie? Czy ja mam isc?

Jus.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie paź 18, 2009 9:41 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

mjs pisze:Amelko, wpisz mnie na stałe dyżury na poniedziałkowe popołudnie, ale dopiero od 26 października.

Mam jeden dodatkowy klucz do dolnego zamka, zostawię we wtorek na Kocimskiej. Klucz do kłódki niestety dwa razy reklamowany i nadal nie pasuje. Jutro wieczorem wezmę kłódkę i może tym razem "fachowcowi" się uda. Jeśli tak, do zostawię dla Ciebie cały komplet.
W związku z tym we wtorek rano nie będzie kłódki na drzwiach.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie paź 18, 2009 10:04 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

miszelina pisze:
mjs pisze:Amelko, wpisz mnie na stałe dyżury na poniedziałkowe popołudnie, ale dopiero od 26 października.

Mam jeden dodatkowy klucz do dolnego zamka, zostawię we wtorek na Kocimskiej. Klucz do kłódki niestety dwa razy reklamowany i nadal nie pasuje. Jutro wieczorem wezmę kłódkę i może tym razem "fachowcowi" się uda. Jeśli tak, do zostawię dla Ciebie cały komplet.

Dzięki, michelinko :D Będziesz na spotkaniu w najbliższy weekend? Dopiero wtedy odbiorę klucze i zwrócę dług.
Obrazek

mjs

Post » Nie paź 18, 2009 10:22 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

mjs pisze:
miszelina pisze:

Dzięki, michelinko :D Będziesz na spotkaniu w najbliższy weekend? Dopiero wtedy odbiorę klucze i zwrócę dług.

Raczej nie będę, w weekendy pracuję (!) poza Krakowem. A klucze są za free, znaczy na rachunek AFN.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie paź 18, 2009 10:26 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Obrazek

mjs

Post » Nie paź 18, 2009 10:35 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Fifi, kocurek burasek, które chowała Luiza jak swoje dzieciątko, nie żyje..
miał może 2 miesiące..
wczoraj dostał biugunki, kilka godzin później nie żył..
nie rozumiem..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Nie paź 18, 2009 11:13 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

Przykro mi bardzo....[']
Obrazek

mjs

Post » Nie paź 18, 2009 12:19 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

edit_f pisze:Fifi, kocurek burasek, które chowała Luiza jak swoje dzieciątko, nie żyje..
miał może 2 miesiące..
wczoraj dostał biugunki, kilka godzin później nie żył..
nie rozumiem..

:( :( :(
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie paź 18, 2009 15:09 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!!!

kto jest w poniedziałek i wtorek popołudniu, ale napewno!!! na kocimskiej. Pani chce zobaczyc najnowsze nabytki z Krzeszowic.

Irish jedzie we wtorek do cudownego domu w Michalowicach :1luvu:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[poprzednia][następna]